reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

A to moje zakupy z allegrowych licytacji :tak:(strasznie wciaga)
kombinezon różowy używany 12zl
nówka żółty 26zł
img2805u.jpg

reklama
Anulka patrze na ten twój żółty kombinezonik z żyrafką i tak sobie myślę, że nasze dzieci będą wyglądać bardzo podobnie. Ja dostałam taki sam kombinezonik tylko pomarańczowy na mojego synusia.

Ja kupiłam taki : fotka z aukcji bo już mi się robić nowej nie chce ;-)

02422a3d9fd3c07dmed.jpg

Ivi super ciuszki !
Anulka śliczne kombinezony :)

Ostatnia edycja:
to jest ten sam co mój różowy:tak: ja go wylicytowałam i sie wystraszyłam że na długo nie wystarczy i ten drugi wiekszy kupiłam:tak:różowy będzie na wyjście ze szpitala

a jaki masz rozmiar z metki kombinezonu ????

bo ja mam 9-12M ale na pewno taki nie jest bo mam innej firmy w takim rozmiarze i liczę że do 3-4miesięcy starczy (babka mówiła że jej dziecko miało do 8M ) a potem będzie cieplej wiec mam komplecik kurteczkę i spodenki ocieplane :tak:

ivi: ciuszki super!
Anulka: kocham żyrafki-także żółciutki wpadł mi w oko:)))
kruszynka: karuzela piękna-bardzo mi sie podoba-jeszcze sprawdx te melodyjki, bo jestem ciekawa:tak:
Śliczne te kombinezoniki z allegro:-D Hmm no i tak patrze na wasze teraz myslę, czy dobrze zrobiłam, że taki mały kombinezon kupiłam i chyba dokupie drugi jakis większy-no bo na 3 miesiące musi starczyc, a nie wiem czy mój na tyle starczy.. Dobrze, że to na allegro w licytacji to parę groszy kosztował;-)Mój jest 0-3 z metki na rozm. 62 ale wiadomo, że to różnie wypada ta rozmiarówka - a strasznie duży to on nie jest-wklejam:

Załączniki

• komb.jpg
    komb.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 28
Pajacyk z wolnymi stópkami nazywa sie rampers;-)
Do mnie doszła kolejna paczka z allegro z ciuszkami i czapeczkami więc się wpatruję jak w zaczarowane = takie to maleńkie wszystko:-D Ja dopiero się zabieram za kupowanie, ale cos mi sie widzi, że przewalam i za dużo tego kupuję, a nie wiem jak sie pohamować??;-) Do lindla tez wyślę męża w czwartek, bo coś nie mam body z długim rękawem-mam jakies trzy na 56 ale takie mikro, że boję się, że za malutkie będzie - więc musze jakies na 62 dokupić!

Z tego co ja wiem to rampers ma krótkie nogawki :eek: jakby krótkie spodenki z koszulką w jednym :errr:

reklama
Z tego co ja wiem to rampers ma krótkie nogawki :eek: jakby krótkie spodenki z koszulką w jednym :errr:
A to nie jest tak jak z body? że rampers jest i z krótkim rekawkiem i krótkimi spodenkami i z długim rękawem i z długimi nogawkami? :eek: Ja mam i takie i takie i mi mówili, że to rampersy jak bez stopek są:laugh2:

Gosia: poszłam zmierzyć - od ramienia do końca ma 55cm. długości+kapturek jeszcze, ale już go nie mierzyłam. To dużo czy mało?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry