reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Cieszę się że tak mówisz Patrysia :-) bo w necie różne rzeczy wypisują o tych wózkach ... potrafią zrobić mętlik w głowie. Wiadomo, że są lepsze wózki, ale my od początku myśleliśmy o Coneco, tyle że V4 ... ale V3 pojawiły się na allegro za 500 zł więc nie było się nad czym zastanawiać :-)

My też chcemy mieć wszystko kupione do końca listopada. W najbliższym czasie wybieramy się do szpitala, przede wszystkim po listę rzeczy, które trzeba wziąć ... bo ja jestem w tej kwestii zielona, a nie chcę, żeby M musiał gonić po sklepach i co chwilę coś przywozić ... ale po cichu liczę, że uda się też zobaczyć oddział :tak::tak::tak:

reklama
hej dziewczyny.przepraszam ze zakłócam wam porządek ale pomyslalam ze napisze.
jestem mamą lipcową 2009:-)

mam mnóstwo ciuszków po małej z których juz wyrosła,niektóre rzeczy moze raz czy dwa miala na sobie. wszystko mialam nowe.i chcialabym to sprzedac.moze ktos byłby zainteresowany??
bodziaki,pajacyki, dresiki,pólspiochy,kaftniki, ładne bluzeczki, wszytsko dobrych firm i dobre gatunkowo!!
sama juz nauczylam sie ze nie warto kupowac nowych bo mała szybko wyrasta ze wszystkiego.a to co zostalo jest jak nowe.

jakby ktos byl zainteresowany to proszę o priva, moge wyslac zdjecia.
mam tez bet do chrztu.

Melduje z radoscia ze kupilismy wczoraj wozek....Obejrzelismy chyba milion....Dluzej wybieralismy wozek jak samochod;-)No,ale w koncu decyzja zapadla...Tako Jumper GT czarno-zolty:-)

JOL dobry wybór;-)

A ja sobie wszystko wypisałam tzn.co kupić synkowi i do szpitala zabrać mi i Alankowi:tak:z M już jesteśmy ugadani że wszystko zakonczymy kupować w listopadzie:tak:grudzien to tylko czas na pakowanie itp.;-)
Też bym chciała jak najwięcej kupić w listopadzie - a tu już 20 październik i trzeba zacząć myśleć - musze pogadać ze swoim M i coś w końcu uzgodnić, jakies wóżki oglądnąć na żywo, bo na razie to tylko internet w obiegu:cool2: masz rację, ze w grudniu to kupe innych wydatków, bo święta, a u mnie to już wogóle newralgiczny czas, więc nie mam co odkładać!

Agbar: pochwal się bryką syna - wstaw jakies zdjęcie;-)

Ja też chcę mieć do końca listopada skompletowaną wyprawkę.

A ja dziś upolowałam na allegro matę edukacyjna fisher price rainforest, tylko tę mniejszą za całe 50 zł :-D Pomysłałam sobie, że w sumie tyle mam używa tej mniejszej i też są zadowolone. Po za tym wiadomo przecież że maluch interesuje się matą póki się nie przemieszcza. A jak się już zacznie przemieszczać to zejdze zarówno z tej małej jak i dużej ;-) Po drugie mała mata w przeciewieństwie do dużej posiada podusie do leżenia na brzuszku i ma więcej zabawek sprzyjających leżeniu na brzuszku.

Jestem bardzo szczęśliwa. Jeszcze tylko pozostało upolować jakąś fajną karuzelę. Bo jakoś nie uśmiecha mi się płacić 200 zł za coś co krótko się przyda ;-)
mata_04.jpg

mata_02.jpg

Kubiaczka - też kupiłam matę fisher price używaną, tylko tą większa - już nie pamiętam ile dałam ale jakies niewielkie pieniądze bo odkupywałam po 7 miesięcznym dziecku - prawie identycznie wygląda jak twoja - super jest ta mata!!! Karuzelkę też chce z allegro używaną, tylko nie chcę pastelowych kolorów, tylko jakies intensywne i dużo music:sorry: - a ty o jakiej myślisz?

reklama
Do góry