reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

a ja własnie wróciłam z pełna siatą ubranek dla Małej :)
wkońcu poniedziałek i dostawa w Lumpeksiku :)
naprawde słodkie ubranka tam mają ! tylko wrzucam do siatki tyle tego jest !
i za całą siatke ubranek (Next, H&M itd) zapłaciłam 70 zł !!!!
to w sklepie bym miała pewnie z 4 pary bodziaków oby .... :-)

naprawdę polecam kupować w Lumpikach ubranka dzieciecę bo nie ma sensu wydawac majątku na nowe jak i tak długo nie ponoszą tego nasze dzieciaczki ! :tak:
Ja uwielbiam łazić po lumpeksach:-) zawsze wyszukam coś szałowego:-) Za tydz będe w Polsce to połarzę:tak:
Ja wózek mam zamówiony, do odbioru na początku grudnia:tak:

reklama
Kurcze jak ja ci zazdroszczę nooo - mam kilka swoich ulubionych lumpików i zawsze jak łaziłam i widziałam te cuda dla dzieci to sobie mówiłam - będe w ciązy to się na to rzucę! A teraz musze leżeć i z łażenia po lumpach nici:cool: Ale na początek to coś tam mam dla niuni, a potem nadrobię zaległości, jak już będę mogła:rofl2: Pochwal sie tysiolek co ładnego kupilas - chociaz sobie popatrzę...:eek:

Porobie foteczki i dzisiaj na pewno wstawie moje zdobycze :)
a Ty się Kochana nie przejmuj...nadrobisz po porodzie że jeszcze nie będziesz gdzie miała schować tych zdobyczy :-)
ja już mam cały duzy karton ubranek...wszystko takie fajniusie, słodkie...tylko kiedy ja będe Malude w to ubierać ;-):-D

Hmmm, a ja jakaś dziwna jestem :sorry: W ciąży z Olisiem od samego początku szalałam z zakupami, a teraz na luzaku do tego podchodzę. Jeszcze nic Młodej nie kupiłam. Na początek mam ubranka uniwersalne po Olisiu, a na większe zakupy się wybiorę jak już się Jessi urodzi. Łóżeczko pewnie jakoś w grudniu kupię, podobnie jak wózek. Zresztą jak na razie jeszcze nie wiem gdzie to łóżeczko wstawię:sorry:

A ja musze sobie notatki przestudiowac co mam na kompie zapisane i wypisać sobie dokładnie na kartce co ja potrzebuje do szpitala i co synkowi trzeba dokupic:tak:
No i w ta niedziele pojedziemy na zakupy to co nieco się kupi i też musze sobie kupić buty i Dominisiowi na zime:tak:
Już czas myśleć bo naprawde mało czasu zostało bo przed świętam już musi być wszystko spakowane i tez nie ma co na koniec kupowac bo wiadomo kasa pójdzie na święta prezenty itp.i ogólnie już musze być przygotowana:tak:co zostaje mi listopad na zakupy i teraz jeszcze troche październkia ale wiem że ogólnie największe zakupy to w listopadzie:tak:tez jeszcze badania będe musiała porobić co najmiej 3 wizyty czekaja mnie u gina co na wszystko idzie kasa tak więc trzeba zacisnąć pasek i zabrac się do tego wszystkiego bo jak się niewezme z M do roboty to będe miała w tym wszystkim "bałagan"a w pośpiechu na byle jakiego nie mam zamiaru i wole tez to wszystko zrobić jak bedzie kasa a nie po swiętach(co też może być za późno)gdzie kasy będzie mniej przez te wszystkie zakupy:sorry:

Muszę się pochwalić, że właśnie zamówiliśmy wózeczek Coneco v3 :-) Powinien dojść jutro albo w czwartek :-):-):-) Już się nie mogę doczekać, aż go sobie ze wszystkich stron pooglądam!!!
W sklepie się nam całkiem podobał ... chciałam coś bardzo lekkiego, zwrotnego i łatwego do składania. Mam tylko nadzieję, że malutkiej będzie w nim wygodnie.
Co prawda spacerówka jest dość mała ... ale duża, wygodna spacerówka po kuzynie już czeka w piwnicy, więc tym się nie martwię.
Jeszcze tylko musimy dokupić fotelik z adapterami i będzie niunia miała kompletny wehikuł :-)

reklama
JOL dobry wybór;-)

A ja sobie wszystko wypisałam tzn.co kupić synkowi i do szpitala zabrać mi i Alankowi:tak:z M już jesteśmy ugadani że wszystko zakonczymy kupować w listopadzie:tak:grudzien to tylko czas na pakowanie itp.;-)

Do góry