reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
kingusia1991
Fanka BB :)
kacha śliczne te łóżeczko, po prostu cudo!
Kacha fajowa bułeczka z tej kołyski ;-)
ja już mam łóżeczko wybrane w końcu zupełnie inne niż chciałam z poznania odbiorę sobie osobiście w dogodnej dacie (czytać po wypłacie ;-))
no i chyba sobie kupię kołyskę do pokoju zobaczymy czy pieniążki mi na to pozwolą jak nie to trudno ;-)
ja już mam łóżeczko wybrane w końcu zupełnie inne niż chciałam z poznania odbiorę sobie osobiście w dogodnej dacie (czytać po wypłacie ;-))
no i chyba sobie kupię kołyskę do pokoju zobaczymy czy pieniążki mi na to pozwolą jak nie to trudno ;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
jestem podłamana szukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie...
Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia
Pumpkin
Dzisiaj kompletnie mi odbiło i nakupowałam sporo rzeczy dla niuni. Zupełnie siebie nie poznaję, siedzę i godzinami je przekładam i oglądam. Zupełnie jakby mi mózg zlasowało i zamiast czytać jakąś fajną książkę albo coś sensownego robić to ja siedzę i przekładam pluszaki i grzechotki z ręki prawej do ręki lewej..
Mam kupioną już całą wyprawkę, dopracowaną do szczegółu. Problem w tym, że większość z tych rzeczy jest jeszcze w polsce i pewnie dotrą do mnie dopiero za jakiś miesiąc. Jedyne co mam do kupienia to mebelki, dywan i mata edukacyjna, ale to zostawiłam na listopad. Zrobiłam fotki dzisiejszych nabytków, żeby pokazać siostrze ale wam też wstawię Gdyby mój m wiedział, co teraz robię, to pewnie by się wymownie po czole popukał..
Mam kupioną już całą wyprawkę, dopracowaną do szczegółu. Problem w tym, że większość z tych rzeczy jest jeszcze w polsce i pewnie dotrą do mnie dopiero za jakiś miesiąc. Jedyne co mam do kupienia to mebelki, dywan i mata edukacyjna, ale to zostawiłam na listopad. Zrobiłam fotki dzisiejszych nabytków, żeby pokazać siostrze ale wam też wstawię Gdyby mój m wiedział, co teraz robię, to pewnie by się wymownie po czole popukał..
Ostatnia edycja:
jestem podłamana szukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie...
Ivi warto producentów podpytać czy nie szyją takich z falbanką np u tego można kupić takie prześcieradełko czyli on szyje
PRZEŚCIERADŁO Z FALBANKĄ /Falbanka maskująca (779226600) - Aukcje internetowe Allegro i ma też na innych aukcja wypełnienie i powłoczki ci z tych droższych lepszych firm nieraz też mają lub szyją
Ostatnia edycja:
reklama
jola.24
A ja poszłam dzisiaj tylko do przychodni zapisać się na wizytę, po bułeczki i zobaczcie co kupiłam :-) Tak jakoś zaszło mi się do komisu i tak jakoś mi się kupiło ;-) T. się śmieje, że już mnie po bułki nie puści
Super koszyk, tez sie zastanawiam nad czyms takim ale mam mieszane uczucia jak ze wszystkim zreszta Czy wygodny dla dzidzi? Sorki za glupie putania ale nie wiem
Podziel się: