reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
A ja poszłam dzisiaj tylko do przychodni zapisać się na wizytę, po bułeczki i zobaczcie co kupiłam :-) Tak jakoś zaszło mi się do komisu i tak jakoś mi się kupiło ;-) T. się śmieje, że już mnie po bułki nie puści:-D

Załączniki

• DSC02074.jpg
    DSC02074.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC02075.jpg
    DSC02075.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 55
Kacha fajowa bułeczka z tej kołyski ;-):tak:

ja już mam łóżeczko wybrane w końcu zupełnie inne niż chciałam z poznania odbiorę sobie osobiście w dogodnej dacie (czytać po wypłacie ;-)):tak:

no i chyba sobie kupię kołyskę do pokoju zobaczymy czy pieniążki mi na to pozwolą :tak:jak nie to trudno ;-)

jestem podłamana :confused2:szukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego :confused2:Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie:confused2::confused2:...

Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia :tak::tak:

Dzisiaj kompletnie mi odbiło i nakupowałam sporo rzeczy dla niuni. Zupełnie siebie nie poznaję, siedzę i godzinami je przekładam i oglądam. Zupełnie jakby mi mózg zlasowało i zamiast czytać jakąś fajną książkę albo coś sensownego robić to ja siedzę i przekładam pluszaki i grzechotki z ręki prawej do ręki lewej..:-D
Mam kupioną już całą wyprawkę, dopracowaną do szczegółu. Problem w tym, że większość z tych rzeczy jest jeszcze w polsce i pewnie dotrą do mnie dopiero za jakiś miesiąc. Jedyne co mam do kupienia to mebelki, dywan i mata edukacyjna, ale to zostawiłam na listopad. Zrobiłam fotki dzisiejszych nabytków, żeby pokazać siostrze ale wam też wstawię :-p Gdyby mój m wiedział, co teraz robię, to pewnie by się wymownie po czole popukał..

Ostatnia edycja:
jestem podłamana :confused2:szukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego :confused2:Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie:confused2::confused2:...

Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia :tak::tak:

Ivi warto producentów podpytać czy nie szyją takich z falbanką np u tego można kupić takie prześcieradełko czyli on szyje
PRZEŚCIERADŁO Z FALBANKĄ /Falbanka maskująca (779226600) - Aukcje internetowe Allegro i ma też na innych aukcja wypełnienie i powłoczki :tak: ci z tych droższych lepszych firm nieraz też mają lub szyją

Ostatnia edycja:
reklama
A ja poszłam dzisiaj tylko do przychodni zapisać się na wizytę, po bułeczki i zobaczcie co kupiłam :-) Tak jakoś zaszło mi się do komisu i tak jakoś mi się kupiło ;-) T. się śmieje, że już mnie po bułki nie puści:-D

Super koszyk, tez sie zastanawiam nad czyms takim ale mam mieszane uczucia jak ze wszystkim zreszta:zawstydzona/y: Czy wygodny dla dzidzi? Sorki za glupie putania ale nie wiem:sorry:

Do góry