reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
kingusia1991
Fanka BB :)
kacha śliczne te łóżeczko, po prostu cudo!
Kacha fajowa bułeczka z tej kołyski ;-)
ja już mam łóżeczko wybrane w końcu zupełnie inne niż chciałam z poznania odbiorę sobie osobiście w dogodnej dacie (czytać po wypłacie ;-))
no i chyba sobie kupię kołyskę do pokoju zobaczymy czy pieniążki mi na to pozwolą
jak nie to trudno ;-)

ja już mam łóżeczko wybrane w końcu zupełnie inne niż chciałam z poznania odbiorę sobie osobiście w dogodnej dacie (czytać po wypłacie ;-))

no i chyba sobie kupię kołyskę do pokoju zobaczymy czy pieniążki mi na to pozwolą

ivi
uzależniona;) // I.2010
jestem podłamana
szukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego
Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie
...
Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia

Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia

Pumpkin
Dzisiaj kompletnie mi odbiło i nakupowałam sporo rzeczy dla niuni. Zupełnie siebie nie poznaję, siedzę i godzinami je przekładam i oglądam. Zupełnie jakby mi mózg zlasowało i zamiast czytać jakąś fajną książkę albo coś sensownego robić to ja siedzę i przekładam pluszaki i grzechotki z ręki prawej do ręki lewej..
Mam kupioną już całą wyprawkę, dopracowaną do szczegółu. Problem w tym, że większość z tych rzeczy jest jeszcze w polsce i pewnie dotrą do mnie dopiero za jakiś miesiąc. Jedyne co mam do kupienia to mebelki, dywan i mata edukacyjna, ale to zostawiłam na listopad. Zrobiłam fotki dzisiejszych nabytków, żeby pokazać siostrze ale wam też wstawię
Gdyby mój m wiedział, co teraz robię, to pewnie by się wymownie po czole popukał..

Mam kupioną już całą wyprawkę, dopracowaną do szczegółu. Problem w tym, że większość z tych rzeczy jest jeszcze w polsce i pewnie dotrą do mnie dopiero za jakiś miesiąc. Jedyne co mam do kupienia to mebelki, dywan i mata edukacyjna, ale to zostawiłam na listopad. Zrobiłam fotki dzisiejszych nabytków, żeby pokazać siostrze ale wam też wstawię

Ostatnia edycja:
jestem podłamanaszukam na allegro jakiegoś fajnego kompletu pościeli z wypełnieniami i .. nie widzę nic ciekawego
Kurcze czy wszystkie te wypaśne zestawy muszą mieć baldachim? Bardziej mi zależy na falbance pod prześcieradło niż baldachimie
...
Ja od jutra szaleje i kończę kompletować wyprawkę dla Tymcia![]()
Ivi warto producentów podpytać czy nie szyją takich z falbanką np u tego można kupić takie prześcieradełko czyli on szyje
PRZEŚCIERADŁO Z FALBANKĄ /Falbanka maskująca (779226600) - Aukcje internetowe Allegro i ma też na innych aukcja wypełnienie i powłoczki

Ostatnia edycja:
reklama
jola.24
A ja poszłam dzisiaj tylko do przychodni zapisać się na wizytę, po bułeczki i zobaczcie co kupiłam :-) Tak jakoś zaszło mi się do komisu i tak jakoś mi się kupiło ;-) T. się śmieje, że już mnie po bułki nie puści![]()
Super koszyk, tez sie zastanawiam nad czyms takim ale mam mieszane uczucia jak ze wszystkim zreszta

Podziel się: