reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
A propo bryk ja planuje w następnym miesiącu kupić taka tylko jeszcze zastanawiam się nad kolorkiem
NEW 3 IN 1 PRAM " BARTATINA " IN 23 AMAZING COLOURS on eBay (end time 07-Nov-09 17:59:59 GMT)
Czy któraś z pan słyszała cos na jego temat?
NEW 3 IN 1 PRAM " BARTATINA " IN 23 AMAZING COLOURS on eBay (end time 07-Nov-09 17:59:59 GMT)
Czy któraś z pan słyszała cos na jego temat?
Ostatnia edycja:
Kubiaczka
Fanka BB :)
Kubiaczka - też kupiłam matę fisher price używaną, tylko tą większa - już nie pamiętam ile dałam ale jakies niewielkie pieniądze bo odkupywałam po 7 miesięcznym dziecku - prawie identycznie wygląda jak twoja - super jest ta mata!!! Karuzelkę też chce z allegro używaną, tylko nie chcę pastelowych kolorów, tylko jakies intensywne i dużo music - a ty o jakiej myślisz?
Ale z tej samej seri "fisher price" albo będę polować na coś z serii "tiny love" całkiem fajna jest "wyspa marzeń"
Gosieekk
Witam kobietki popołudniem. Mam pytanie, czy kupujecie ubranka dal dzidzi w tzw. ciucholandach? Moja teściówka wczoraj kupiła małemu kilka rzeczy, dwa sweterki, rękawiczki śliczne, skarpetki i butki. Wy kupujecie czy raczej nie??
A propos wózków, to ja chcę ten kupić: ZESTAW BABY MERC WÓZEK MERC S6+FOTELIK KOŁA POMP (772108703) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś w tym rodzaju
A propos wózków, to ja chcę ten kupić: ZESTAW BABY MERC WÓZEK MERC S6+FOTELIK KOŁA POMP (772108703) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś w tym rodzaju
Gosieekk
Bardzo fajny ten wozek, sama sie nad nim teraz zastanawiam. A widzialas go "na zywo" ? Cena tez fajna i tyle akcesorii dolaczonych.
Akurat tego modelu nie, ale widziałam z innej firmy na takich samych zasadach i bez fotelika za ponad 800zł. Pomyślałam, że skoro taki sam i z fotelikiem to wolę na Allegro kupić ten Ja nie potrzebuję lekkiego wózka bo nie muszę wnosić go na piętra, mieszkam w domu jednorodzinnym. Ewentualnie będę wnosić na parter ale od tego to już będzie albo mój M albo mój tata albo sąsiad Mieszkam na wsi i tu ludzie są sobie życzliwi
ASIAX
Witam kobietki popołudniem. Mam pytanie, czy kupujecie ubranka dal dzidzi w tzw. ciucholandach? Moja teściówka wczoraj kupiła małemu kilka rzeczy, dwa sweterki, rękawiczki śliczne, skarpetki i butki. Wy kupujecie czy raczej nie??
Ja kupuiłam już sporo w ciucholandzie, stwierdziłam że nie będę przepłacać jak przy pierwszym dziecku, są bardzo dobre gatunkowo i wyglądają jak nowe.
reklama
nadineczka
ja też się na ten sam czaję, ale czekam, bo nie wiem jaki kolor, bo mam wstydzioszka w brzuchalu :-)Witam kobietki popołudniem. Mam pytanie, czy kupujecie ubranka dal dzidzi w tzw. ciucholandach? Moja teściówka wczoraj kupiła małemu kilka rzeczy, dwa sweterki, rękawiczki śliczne, skarpetki i butki. Wy kupujecie czy raczej nie??
lub coś w tym rodzaju
Podziel się: