reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Mi się ta strasznie podoba. Chyba to nawet z tej samej serii :)

Załączniki

• 41jzp73P3uL._SX315_SY375_.jpg
    41jzp73P3uL._SX315_SY375_.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Kubiaczka - też kupiłam matę fisher price używaną, tylko tą większa - już nie pamiętam ile dałam ale jakies niewielkie pieniądze bo odkupywałam po 7 miesięcznym dziecku - prawie identycznie wygląda jak twoja - super jest ta mata!!! Karuzelkę też chce z allegro używaną, tylko nie chcę pastelowych kolorów, tylko jakies intensywne i dużo music:sorry: - a ty o jakiej myślisz?

Ale z tej samej seri "fisher price" albo będę polować na coś z serii "tiny love" całkiem fajna jest "wyspa marzeń"

Bardzo fajny ten wozek, sama sie nad nim teraz zastanawiam. A widzialas go "na zywo" ? Cena tez fajna i tyle akcesorii dolaczonych.

Akurat tego modelu nie, ale widziałam z innej firmy na takich samych zasadach i bez fotelika za ponad 800zł. Pomyślałam, że skoro taki sam i z fotelikiem to wolę na Allegro kupić ten :tak: Ja nie potrzebuję lekkiego wózka bo nie muszę wnosić go na piętra, mieszkam w domu jednorodzinnym. Ewentualnie będę wnosić na parter ale od tego to już będzie albo mój M albo mój tata albo sąsiad:-D Mieszkam na wsi i tu ludzie są sobie życzliwi :tak:

Witam kobietki popołudniem. Mam pytanie, czy kupujecie ubranka dal dzidzi w tzw. ciucholandach? Moja teściówka wczoraj kupiła małemu kilka rzeczy, dwa sweterki, rękawiczki śliczne, skarpetki i butki. Wy kupujecie czy raczej nie??
:tak:

Ja kupuiłam już sporo w ciucholandzie, stwierdziłam że nie będę przepłacać jak przy pierwszym dziecku, są bardzo dobre gatunkowo i wyglądają jak nowe.

reklama
Witam kobietki popołudniem. Mam pytanie, czy kupujecie ubranka dal dzidzi w tzw. ciucholandach? Moja teściówka wczoraj kupiła małemu kilka rzeczy, dwa sweterki, rękawiczki śliczne, skarpetki i butki. Wy kupujecie czy raczej nie??
A propos wózków, to ja chcę ten kupić: ZESTAW BABY MERC WÓZEK MERC S6+FOTELIK KOŁA POMP (772108703) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś w tym rodzaju :tak:
ja też się na ten sam czaję, ale czekam, bo nie wiem jaki kolor, bo mam wstydzioszka w brzuchalu :-)

Do góry