reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

zAgatka Kupiliście cały komplet??Czy tylko gondole i fotelik??Ja na razie tylko to, siedzisko dokupię jak będzie mi potrzebne.
kupiliśmy gondolę i siedzisko spacerowe, fotelik kupiliśmy wcześniej maxi cosi więc pozostaje mi tylko dokupić adapter do stelaża mutsi.

no pewnie!! dawaj :-):-)

Ja powtórzę - my mamy Roana Maritę - i uważam że to super wybór na nasze warunki:tak:
Proszę bardzo:-):-):-)
*BABALUNO* Puchata Bluza z Kapturem Newborn (756897597) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA 5 CZĘŚCI ROZMIAR 56-62CM (755204379) - Aukcje internetowe Allegro
"H&M" NOWY WELUROWY DRES R. 56 0-3M (754187804) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA Wyprawka Starter GEORGE 8 cz tiny baby (753019238) - Aukcje internetowe Allegro
OKAZJA !! CHEROKEE mięciutka bluza 50/56 NOWA (752026873) - Aukcje internetowe Allegro
*BABALUNO* Śliczne Spodenki HARRY 2 pack 56 cm (749946556) - Aukcje internetowe Allegro
ADAMS BABY BODY 7szt 0-3 m (749771532) - Aukcje internetowe Allegro
foggy *LADYBIRD* CUDNY CIEPLUTKI KOMBINEZON 56cm (745981700) - Aukcje internetowe Allegro
Część mi już dzisiaj przyszła - składam i rozkładam je już chyba 100 raz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AGATKA śliczności:-)ale mam takie pytanko bo widze że jest tu duzo z rozmiaru 56 i np.tez ten kombinezon i pytanie mam takie małe czy nie boisz się że będzie w sam raz i tak z chwilke tylko ponosi córcią bądz jak ten kombinezonik można powiedziec że wogóle bo widomo że musi miec cieplutko jeszcze coś podspód ubrane:eek:bo wiesz mój synek urodził się mając równe 56 cm co wogóle tak na niewchodziły takie ciuszki o takim rozmiarze:sorry:wiesz śpioszki kaftaniki tak to mozna no ale jeśli chodzi już o ubrania wierzchnie to najmiejsze narazie powinnaś kupować z 62 cm i jedynie dokupić później jak będziesz wiedziała w jakiej miejwiecej wielkości będzie twoja córcia:tak:dzieciaczki szybko rosną a sweterki spodnie czy już tym bardziej kurteczki kombinezoniki to można podkrampowac troszke i będziesz miała na dłużej bo szczerze mój synek te po 56 cm ciuszki ubrał raz czy dwa i na tym koniec a szkoda tak kasy wydawac bo wiadomo kosztuje to wszystko:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agatka śliczne ciuszki a powiedz mi ten drugi link co dałaś ta wyprawka doszła już do Ciebie bo mi się podoba ta z kaczuszkami i moje pytanie czy fajna jest na żywo ???:rofl2:

Na początku u nas zupełnie nie sprawdziły sie te półśpiochy... ale to kwestia gustu. Rzeczy śliczne, ceny też spore :-) Zreszta jak wszystko co dla dzieci.

Śliczne ciuszki zAgatka :-)
My w tym tygodniu kupiliśmy pierwsze 3 pajacyki dla malutkiej. Obiecywałam sobie, że nie będę kupować różowych rzeczy ... i co :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: najróżowsze z różowych !!! Ale są cudne :-)
Wzięliśmy rozmiar 62, bo tak jak pisze Patrysia, boję się, że 56 będą za małe...
i jak rozpakowaliśmy to M rozbawił mnie do łez okrzykiem ' To ty takiego wielkoluda w brzuchu zmieścisz' :-):-):-)

Ja jak kupuje cos tam np. body czy spiochy to one nie maja np. 50 cm tylko 50/56,lub 56/62 itd itd....Staram sie nie kupowac tych ''jednorozmiarowych'',mam kilka sztuk ale naprawde kilka...W ogole nawet jak patrze w sklepie czy katalogu to wiekszosc jest od-do.To chyba lepsze rozwiazanie....

AGATKA śliczności:-)ale mam takie pytanko bo widze że jest tu duzo z rozmiaru 56 i np.tez ten kombinezon i pytanie mam takie małe czy nie boisz się że będzie w sam raz i tak z chwilke tylko ponosi córcią bądz jak ten kombinezonik można powiedziec że wogóle bo widomo że musi miec cieplutko jeszcze coś podspód ubrane:eek:bo wiesz mój synek urodził się mając równe 56 cm co wogóle tak na niewchodziły takie ciuszki o takim rozmiarze:sorry:wiesz śpioszki kaftaniki tak to mozna no ale jeśli chodzi już o ubrania wierzchnie to najmiejsze narazie powinnaś kupować z 62 cm i jedynie dokupić później jak będziesz wiedziała w jakiej miejwiecej wielkości będzie twoja córcia:tak:dzieciaczki szybko rosną a sweterki spodnie czy już tym bardziej kurteczki kombinezoniki to można podkrampowac troszke i będziesz miała na dłużej bo szczerze mój synek te po 56 cm ciuszki ubrał raz czy dwa i na tym koniec a szkoda tak kasy wydawac bo wiadomo kosztuje to wszystko:tak:

Mam nadzieje że do marca ponosi bo na metce kombinezonka jest 56-62.

Agatka śliczne ciuszki a powiedz mi ten drugi link co dałaś ta wyprawka doszła już do Ciebie bo mi się podoba ta z kaczuszkami i moje pytanie czy fajna jest na żywo ???:rofl2:

Gosia jeszcze nie dotarło - jak przejdzie to dam znaka czy warto;-)

Na początku u nas zupełnie nie sprawdziły sie te półśpiochy... ale to kwestia gustu. Rzeczy śliczne, ceny też spore :-) Zreszta jak wszystko co dla dzieci.

Oj tak ceny mikroskopijnych ubranek są kosmiczne:szok:

zAgatka o mamo co to za ceny z kosmosu:szok::szok::szok: 150zl za kombinezon na góra 2m-ce:szok::szok::szok: Ja jak wydam 20e na jakąś rzecz to uważam, że zaszalam ale moze w Polsce takie ceny to normalka:sorry: Nie wiem bo głównie po lumpeksach szmendzę:-p

reklama
jejku jakie słodkie te różowe ciuszki :-):-)

heh, ja mam na te pierwsze trzy miesiące całą szafę rzeczy... mnóstwo wszystkiego.. od skarpetek, czapeczek, po body, śpiochy, pajace, spodenki itd. Wszystko od znajomych! ;-)Gorzej z większymi rozmiarami, bo tylko parę sztuk jest większych niż 62:-(i nie wiem czy kupować to teraz, czy poczekać aż mały się urodzi i zobaczę jakie ciuszki najbardziej mi się przydają? jak myślicie?

Nie mam za to prawie nic z higieny, jeszcze nie wybraliśmy łóżeczka... jeszcze sporo pieniążków wydamy ;-)

Do góry