reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Wczoraj oglądałam super wózeczek... Kosztował 830 zł, był lekki, duży, ale nie wielki, ze spacerówką, koła pompowane, bardzo ładne kolorki... Ta cena po prostu z nóg mnie zwaliła i to jaki ten wózek był... Firma jakaś nieznana, ale widać, że solidnie wykonany... Spróbuję go znaleźć w internecie, jak mi się uda, to wrzucę tu link :)
Jak mogę dać tak mało za wózek, to za cholerę nie kupię żadnego po 3 tyś... W tej cenie będzie wózek i wszystko inne :)

^Joasia^ ja tez bede wozek do Londynu slac. Zdecydowalam sie juz na x landera xa. Pieknie sie prowadzi. Kobieta w sklepie radzila mi coneco, ale jak mialam je obok siebie, wybor zdecydowanie padl na x landera i przy nim zostane. Nie pamietam, jaki to byl model, ale budka otwierala bardzo glosno, dziwnie sie prowadzil. A Ty na co chcesz sie zdecydowac? Masz jakies zaufane firmy, ktore Ci towar dostarcza do domu?

Ostatnia edycja:
Macy
Ja osobiście zakochana jestem w wózkach Mutsy i taki też właśnie sobie kupiłam, ale to inna półka wózków i na pewno nie dla niej, bo nikt nie da jej tyle kasy za wózek.

A ten X lander to jaki model??

Mnie też strasznie podoba się Mutsy, na razie tylko wizualnie, jeszcze na żywo nie przetestowałam. Co o nim sądzisz? Zależy mi na lekkim wózku, z łatwo odpinana gondolą, żebym mogła ją szybko odpiąć i wnieść na 3 piętro.

My właśnie wczoraj kupiliśmy Mutsy Urban Rider ze sztruksowa tapicerką.:tak:. W ogóle zaszaleliśmy i kupiliśmy kupę ubranek jak chcecie mogę wam linki powklejać do pooglądania.:-D Już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą:tak:

My właśnie wczoraj kupiliśmy Mutsy Urban Rider ze sztruksowa tapicerką.:tak:. W ogóle zaszaleliśmy i kupiliśmy kupę ubranek jak chcecie mogę wam linki powklejać do pooglądania.:-D Już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą:tak:
no pewnie!! dawaj :-):-)

Ja powtórzę - my mamy Roana Maritę - i uważam że to super wybór na nasze warunki:tak:

reklama
Do góry