Wytłumaczę Ci tylko co ma wnieść taki profil psychologiczny. Na resztę nie chce mi się odpowiadać, serio, nie ma to żadnego sensu, nie chce mi się z Tobą prowadzić przepychanek.
Profil psychologiczny osób, które ulegają teoriom spiskowym jest mega ciekawy. W grupie osób, które doświadczyły dzieciecej traumy i przyczyniła się ona do schematów, którymi operują w dorosłym życiu będą osoby o różnych cechach charakteru. Te z nich, które są refleksyjne i skłonne do analizy swoich zachowań skorzystają na takiej informacji. Ja znam kilka osób wśród moich przyjaciół po takich traumach. Ta z nich, która lubi analizować siebie zauważyła na pewnym etapie, że z jakiegoś powodu przyswaja z łatwością jakieś blogi, facebooki etc a nie umie zweryfikować gdzie jest ta prawdziwa wiedza. To było zaraz po wejściu szczepionek i mega to ją zastanawiało, czemu jej "głowa" działa inaczej niż np jej narzeczonego, który opieral się na wiedzy naukowców i chciał się zaszczepić w pierwszym możliwym terminie. Dla takich osób, które analizują swoje działania i są nastawione na rozwój albo są refleksyjne, a boją się zaszczepić taka informacja może być ciekawa / istotna / pomocna.
To jest znów sytuacja, w której wszystko odbierasz tak jakby było pisane do Ciebie, o Tobie. Nie. Mam 100% pewności, że nie skorzystasz z takiej informacji. Nie do Ciebie to było