Po prostu wzięła te powikłania na klatę, bo bardzo dziecka pragnęła a nie chcę wziąć ewentualnych powikłań na klatę z powodu covida?I co tu jest bez sensu? Bo ja dokładnie to napisałam. Moja znajoma zaufała medycynie i biotechnologii i dzięki temu ma dzieci. Tylko dlaczego nie zaufała medycynie w kwestii szczepień skoro w kwestii rozrodu się sprawdziło?!
reklama
B
BBP
Gość
Nikt nie twierdzi, że nie ma działań niepożądanych. Deklarują to producenci. Natomiast ty upierasz się, że są ukrywane, lekarze są w spisku i je tuszują oraz twierdzisz, że szczepionka może zadziałać z opóźnionym zapłonem i dać negatywne skutki za kilka lat. Nigdy nie napisałaś „podobno”, „czytałam” - każde twierdzenie podajesz jako pewnik, mimo wątpliwych źródeł.Np? Co napisałam niezgodnego z prawdą? Cały czas piszę tylko o powikłaniach, które są.
wszedziekolwiek
Zaciekawiona BB
O co przede wszystkim chodzi, bo nie rozumiem tej wypowiedzi zupełnie? W dyskusji liczą się fakty, odwoływanie się do emocji jest nieczystym erystycznym chwytem.Tylko to są cały czas jakieś procenty, suche fakty, a dotyczą do czyjeś tragedii. I chyba o to przede wszystkim chodzi.
Płaciłeś za lekarza, który nie spełnia Twoich oczekiwań czy wspomniałaś historię sąsiadki siostry i kuzynki z tymi tabletkami ?...Ale czemu wspolczujesz.
i w jaki sposób, to o mnie świadczy, bo nie kumam?
Ok, to teraz zacytuj mnie gdzie napisałam, że lekarze są w spisku?Nikt nie twierdzi, że nie ma działań niepożądanych. Deklarują to producenci. Natomiast ty upierasz się, że są ukrywane, lekarze są w spisku i je tuszują oraz twierdzisz, że szczepionka może zadziałać z opóźnionym zapłonem i dać negatywne skutki za kilka lat. Nigdy nie napisałaś „podobno”, „czytałam” - każde twierdzenie podajesz jako pewnik, mimo wątpliwych źródeł.
O to, że np. po szczepieniu umiera "tylko" jakiś promil. Ale to są ludzie, którzy stracili życie, czyli coś najcenniejszego. I nie wiadomo na kogo trafi, tak jak z chorobą. Dlatego dajmy ludziom decydować za siebie.O co przede wszystkim chodzi, bo nie rozumiem tej wypowiedzi zupełnie? W dyskusji liczą się fakty, odwoływanie się do emocji jest nieczystym erystycznym chwytem.
B
BBP
Gość
To nie ty pisałaś, że nie da się zgłosić NOP i lekarze nie chcą zgłaszać? To jest działanie niezgodne z prawem, skoro (jak twierdzisz) robi to wielu lekarzy to jest to zmowa.Ok, to teraz zacytuj mnie gdzie napisałam, że lekarze są w spisku?
G
gość _199
Gość
Wiesz, mam 24 lata,tabletki zaczęłam brać jak mialam 16 i trochę tych lekarzy się przewinęło. W tym wieku nie miałam żadnych oczekiwań, bo byłam jeszcze głupiutka, a tabsy brałam, bo nie miał okresu, co z perspektywy czasu było totalną pomyłka.Płaciłeś za lekarza, który nie spełnia Twoich oczekiwań czy wspomniałaś historię sąsiadki siostry i kuzynki z tymi tabletkami ?...
reklama
A zgłaszają każdy nop?To nie ty pisałaś, że nie da się zgłosić NOP i lekarze nie chcą zgłaszać? To jest działanie niezgodne z prawem, skoro (jak twierdzisz) robi to wielu lekarzy to jest to zmowa.