reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia na COVID a ciąża !

reklama
W tym kraju nic nie jest tak jak powinno być.
Najlepsze jest to, że oni pracują za nasze pieniądze a i tak nas jak śmiecia potrafią potraktować, tak samo urzędnicy, policjanci itd.
A jak „oni” są traktowani? Zobacz, co tu o nich piszecie. Jak można stwierdzić, że ktoś NIE ZASŁUGUJE na swoje wynagrodzenie?

reklama
No tak - jak Tobie jako 1 z promila trafi się NOP typu ból ręki to straszne, ale za to wózek inwalidzki spoko.
Ale dalej nie rozumiem w czym problem? To mój wybór i niech tak zostanie. Chcę tylko wyboru, nie interesuję mnie kto się szczepi. Mam dość tej presji, tej niby dobrowolności, tego że miliony idą na reklamy, loterie. Że z każdej strony mnie atakują tymi szczepieniami. Naprawdę każdy już o nich słyszał i kto chciał to się zaszczepił i myślę, że Musiał nikogo nie przekona.

Do góry