Tzn?Tak się właśnie straszy ludzi
reklama
B
BBP
Gość
A jak „oni” są traktowani? Zobacz, co tu o nich piszecie. Jak można stwierdzić, że ktoś NIE ZASŁUGUJE na swoje wynagrodzenie?W tym kraju nic nie jest tak jak powinno być.
Najlepsze jest to, że oni pracują za nasze pieniądze a i tak nas jak śmiecia potrafią potraktować, tak samo urzędnicy, policjanci itd.
B
BBP
Gość
Wiem, sama zgłaszałam NOP. Mój post był parafrazą Twojej odważnej tezy o znikomych powikłaniach po polio.Rejestracja nopów jest ważna. Zwłaszcza teraz, bo ta szczepionka jest fazie testów.
Ale napisałam prawdę, więc w czym problem? Masz inne dane? Powikłania to jakieś 0,5-1%. Ponad 90% zarażonych nawet o tym nie wie.Wiem, sama zgłaszałam NOP. Mój post był parafrazą Twojej odważnej tezy o znikomych powikłaniach po polio.
B
BBP
Gość
Czyli dla lekarzy szczepienie ma 100% skuteczności za to pacjenci nie muszą się szczepić jeśli mają obiekcje, bo och nie zabezpiecza w 100%?Bardzo mi przykro
Ja tego zupełnie nie rozumiem. Lekarze się pozaszczepiali, a ośrodki zdrowia nadal zamknięte i leczenie przez telefon.
B
BBP
Gość
No tak - jak Tobie jako 1 z promila trafi się NOP typu ból ręki to straszne, ale za to wózek inwalidzki spoko.Ale napisałam prawdę, więc w czym problem? Masz inne dane? Powikłania to jakieś 0,5-1%. Ponad 90% zarażonych nawet o tym nie wie.
G
gość _199
Gość
Jeżeli ktoś znęca się nad matką w połogu, lub nad pacjentem to nie zasługuje na nic innego niż sploniecie w piekleA jak „oni” są traktowani? Zobacz, co tu o nich piszecie. Jak można stwierdzić, że ktoś NIE ZASŁUGUJE na swoje wynagrodzenie?
reklama
Ale dalej nie rozumiem w czym problem? To mój wybór i niech tak zostanie. Chcę tylko wyboru, nie interesuję mnie kto się szczepi. Mam dość tej presji, tej niby dobrowolności, tego że miliony idą na reklamy, loterie. Że z każdej strony mnie atakują tymi szczepieniami. Naprawdę każdy już o nich słyszał i kto chciał to się zaszczepił i myślę, że Musiał nikogo nie przekona.No tak - jak Tobie jako 1 z promila trafi się NOP typu ból ręki to straszne, ale za to wózek inwalidzki spoko.
Podziel się: