B
BBP
Gość
Badania na tkankach szczurzych do kosza, ale na małpach są OK?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz każda dolegliwość ktora pojawi się po covid to skutek covidMoja 10 latka przeszla w grudniu I od tego czasu czesto glowa ja boli I brzuch. Czesciej niz wczesniej. Wlasnie robimy jej krew I ruszamy do pediatry, rownolegle ja szczepiac. Drugie dziecko w rodzinie od czasu covida ma zawroty glowy. Moj maz przeszedl bezobjawowo, na silowni ledwo co dzwiga. Tylko mnie ominely powiklania, moze dlatego ze wbijalam heparyne wtedy, to neurologiczne mi odpadly.
Teraz każda dolegliwość ktora pojawi się po covid to skutek covid
Co ciekawsze powikłania po szczepieniu często się slyszy że to związek czasowy a nie przyczynowy. Czemu tak nie interpretują wszystkiego co dzieje się w organizmie po chorobie...A no tak -bo czymś straszyć trzeba...
@Nulini Ale naproksen to lek należący do grupy NLPZ tj. ma działanie przeciwzapalne, przeciwbólowe, przeciwgorączkowe oraz hamujące agregację płytek krwi. To nie jest lek przeciwwirusowy. To jakby powiedzieć, że ibuprom dobrze działa na grypę. Gdzieś nawet czytałam, że jego zażycie może maskować objawy Covid - jak gdzieś trafię to wstawię link.
A jak ktoś ma te same objawy ale po szczepieniu to wtedy jest ok? Czy po prostu zbieg okoliczności? Najlepiej wszystko zwalić na covid.Moja 10 latka przeszla w grudniu I od tego czasu czesto glowa ja boli I brzuch. Czesciej niz wczesniej. Wlasnie robimy jej krew I ruszamy do pediatry, rownolegle ja szczepiac. Drugie dziecko w rodzinie od czasu covida ma zawroty glowy. Moj maz przeszedl bezobjawowo, na silowni ledwo co dzwiga. Tylko mnie ominely powiklania, moze dlatego ze wbijalam heparyne wtedy, to neurologiczne mi odpadly.
Podaj źródłoNo to faktycznie nie umiem w statystyki, opieram się tylko na wiedzy, że pod respiratorem przeważają zaszczepieni, ale i na to na bank masz wytłumaczenie rodem z jedynej, słusznej telewizji
Wskaż mi gdzie ja namawiam do szczepienia? Ależ Ty masz kłopot z czytaniem ze zrozumieniem. Ja podaję sprawdzone informacje, na podstawie których myśląca jednostka sama podejmuje decyzje. Reaguje na nieprawdziwe informacje, które Wy szerzycie.A TY WEŹMIESZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ JAK KTÓRAŚ PO SZCZEPIENIU (ZA TWOJĄ NAMOWĄ!!!!!!!!) TRAFI DO SZPITALA???