reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia na COVID a ciąża !

reklama
Choćby w leczeniu ah1n1 na którą mimo ogłoszonej pandemii nie pobiegłaś się zaszczepić.

Swoja droga myślałaś o założeniu jakiegoś bloga albo grupy zrzeszającej zagorzałych zwolenników szczepień? Myśle ,że mogła byś wtedy powymieniać się artykułami, doedukowac niezdecydowane społeczeństwo. Może jakiś funpage?
Patrząc na Twoje "zaangarzowanie" w sprawę miało by to więcej sensu i chyba radości dla Ciebie niż dyskusja z nami,które na Twoje artykuły patrzymy nadal bez stresu i z doza zdrowego dystansu:)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę

@ness. właśnie.mi się odechciało 😆😆😆

Fanpage ;) Nie, dzieki za rady, ale tu sobie w ramach rozrywki podyskutuje. Nie dyskutuje z Wami, tylko prostuję najczęściej podawane przez Was nieprawdziwe informacje.

Masz świadomość jak wyglądała pandemia świńskiej grypy? Jak szybko wiadomo było, że nie jest groźniejsza od grypy sezonowej? Z czego wynikał najwyższy stopień zagrożenia ogłoszony przez WHO? I wreszcie..że Polska nie zakupiła szczepionek? Właśnie dlatego, że (sorry Dziewczyny) bardzo mało wiecie, dyskusja z Wami nie ma sensu (dla mnie), natomiast uparcie będę odpowiadać na wypisanie nieprawd. Przez takie osoby jak Wy, siejące dezinformację straciłam teściową.

Fanpage ;) Nie, dzieki za rady, ale tu sobie w ramach rozrywki podyskutuje. Nie dyskutuje z Wami, tylko prostuję najczęściej podawane przez Was nieprawdziwe informacje.

Masz świadomość jak wyglądała pandemia świńskiej grypy? Jak szybko wiadomo było, że nie jest groźniejsza od grypy sezonowej? Z czego wynikał najwyższy stopień zagrożenia ogłoszony przez WHO? I wreszcie..że Polska nie zakupiła szczepionek? Właśnie dlatego, że (sorry Dziewczyny) bardzo mało wiecie, dyskusja z Wami nie ma sensu (dla mnie), natomiast uparcie będę odpowiadać na wypisanie nieprawd. Przez takie osoby jak Wy, siejące dezinformację straciłam teściową.
Skoro to rodzaj misji to tym bardziej uważam że strona informacyjna z rzetelnymi danymi, nazwiskami profesorów i lekarzy (tylko nie przekreconymi ;) )duza dawka danych jest super pomysłem👍
Trzeba walczyć z dezinformacja 💪

Skoro to rodzaj misji to tym bardziej uważam że strona informacyjna z rzetelnymi danymi, nazwiskami profesorów i lekarzy (tylko nie przekreconymi ;) )duza dawka danych jest super pomysłem👍
Trzeba walczyć z dezinformacja 💪

Serio nie uważasz, że w tym momencie znów Ty sprowadzasz dyskusję do poziomu poniżej wszelkiej krytyki? Jak Ci odpowiem to zaraz postawisz się w roli ofiary. Zamilcz, naprawdę ma to w tym momencie sens.

Serio nie uważasz, że w tym momencie znów Ty sprowadzasz dyskusję do poziomu poniżej wszelkiej krytyki? Jak Ci odpowiem to zaraz postawisz się w roli ofiary. Zamilcz, naprawdę ma to w tym momencie sens.
Doceniam twoja zaciekłość w sprawie tyle. Szkoda tego nie wykorzystać
Nie.masz o co się obrażać...
;)

Jeszcze tylko zostawię tego mema dla Dziewczyn, które się wahają. Taka Hanaśmietana Wam nie pomoże i nie weźmie żadnej odpowiedzialności za fake newsy, które powiela jeśli traficie do szpitala. Najczęściej takie rzeczy wypisują dziewczyny, które bez norm obok nawet morfologii nie odczytają. Pamiętajcie o tym, żeby słuchać tych, do których potem zwrócicie się po pomoc.

Załączniki

• Screenshot_20220202-130449_Instagram.jpg
    Screenshot_20220202-130449_Instagram.jpg
    115,1 KB · Wyświetleń: 49
Jeszcze tylko zostawię tego mema dla Dziewczyn, które się wahają. Taka Hanaśmietana Wam nie pomoże i nie weźmie żadnej odpowiedzialności za fake newsy, które powiela jeśli traficie do szpitala. Najczęściej takie rzeczy wypisują dziewczyny, które bez norm obok nawet morfologii nie odczytają. Pamiętajcie o tym, żeby słuchać tych, do których potem zwrócicie się po pomoc.
Zabolało widze🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny które się wahacie, czy się szczepić w ciąży czy nie. Porozmawiajcie z Waszymi lekarzami prowadzącymi ciążę, skonsultujcie się z lekarzami zakaźnikami. I na tej podstawie podejmijcie decyzję nie słuchając na wszechobecnych forach zwolenników i przeciwników. Zasięgnijcie wiedzy u źródła, dla własnego spokoju 😉

Do góry