reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Dziewczynki ja w koncu w domku(od 13 do 18) kwitlam w szpitalu tyle ludzi! KTG ok lezalam ponad godzinke,zero skurczy...usg robili-wszystko jest wporzadku "mala"wazy 3900kg.-,+ 500g.W czwartek nastepne KTG :/
Dzieki dziewczyny za mile slowa:)

reklama
Mona6061 trzymam kciuki , żeby wszystko poszło gładko :-)

matylda111 no jakże miałybyśmy nie pamiętać ??? ciesze się , że znalazłaś pracę która ci się podoba , bo to jest ważne żeby mieć pracę z której jest się zadowolonym a nie wstawać codziennie rano i narzekać , że znowu do tej dennej pracy trzeba iśc :rofl2: jak przyjade do Polski to zamawiam wizyte :tak:

u nas jakoś leci pomalutku :-) zaczeliśmy pić tran , tutaj wszyscy go piją i są zdrowi jak ryby :-) ponoć dobry na wszystko:-)

mona nadia pieknie wazy:) ale niech juz wychodzi co ona:)) za dobrze jej tam:)))

matylda nikt nie zapomniał:)) to gratuluje znalezienia pracy która sie podoba teraz o taka to bardzo ciezko:/

aniulla
tylko,ze to jest wstretne,ale chyba tez zaczne podawac malucha bo przez ta pogode jobla idzie dostac:((

wczoraj sie z moim pokłociłam i sie nie odzywam do niego. a pokłócilismy sie o to ,ze musze ciagac damiana wszedzie a on takie histerie mi odstawia ,ze szok.a ja nie mama siły go niesc i zakupy.najczesciej jak sie kładzie mówie mu ze ide tam i jak sie uspokoi ma przyjsc i odchodze kawałek dalej,ludzie sie smieja,ale przeciez nie bede sie z nim szarpac czy bic go.a najczesciej wtedy podchodzi ktos i gada do niego ze go zabierze,a wtedy kuba wkracza i krzyczy "to moj brat zostaw go" .kurka jak ja chciałabym pojsc do pracy.ale co musiałabym pojsc od poniedz do piatku po 8godz bo nawet jakby mi sie udalo wcisnac do przedszkola ich to do 17 sa otwarte.porazka dosłownie:((

ewon ty to się dałaś temu swojemu , za dobra dla niego jesteś a on cie wykorzystuje , nie daj się kobietko
a co do tranu to są teraz smakowe , wiec nie jest tak źle lub jeśli ktoś całkiem nie może przełknąć płynu to pozostają tabletki , choć ja osobiście wolę w płynie wydaje mi się , że jest najbardziej naturalny:-)

aliullko nie ma sprawy znajdę dla ciebie termin choćby z pod ziemi :-D

macie rację dobra praca i do tego sprawiająca mega satysfakcję, wczoraj zdążyłam do was napisać posta (pisałam z gabinetu:-) ) i dosłownie drzwi jak zaczęły się otwierać tak końca nie było, a to pani na sollux bo ma katar a to pani na depilacje woskiem i hennę, jeszcze jedna na inhalację, kolejna wpadła zapytać się o coś, ruch jak na murmańskiej ulicy :-D

ewon moja tez się kładzie i wyobraź sobie że jak idę komuś coś do domu robić to muszę ciągnąć ją ze sobą, tylko wtedy w obcym miejscu jest super grzeczna
mona coś mi się zdaje że ty czwartku i 2paku nie doczekasz

kto napisze za mnie 2 prace semestralne? jedną z kosmetologii a drugą z chemii

Dziewczyny a od kiedy można podawać tran? Bo zastanawiam się czy Szymon nie jest za mały...

matylda ja napiszę z chemii jak Ty mi napiszesz pracę inżynierską :p tylko jeszcze tematu nie mam, a w lutym się bronię...

reklama
hej

anulla
no tran fajna sprawa sa fakt smakowe i daje jej oliwce od 2 lat i w ciągu dwóch lat raz zachorowała na zapalenie gardła złapała od brata a tak to nic katar sporadycznie wiec i w tym roku podajemy go

Matylda no kochana gratulacje znalezienie pracy która daje radość super

Mona no życzę bys jak najszybciej tuliła swoje córeczkę a swoja droga piękne imię u nas miała bYc Nadia ale wyszedł Kacper :rofl2::rofl2:
ale koleżanka dała tak córeczce bo nie mieli pomysłu na imię dziś Nadula ma juz 2 latka :tak:

a gdzie chcesz rodzic ????

ewon ja tez tak robiłam jak Oliwia była młodsza Kacper jeszcze nie doszedł do tego wieku
i raz babkę opierdzieliłam bo zrobiłam jak Ty a ona do mnie z gęba ze co ja za matka
wiec jej odpowiedziałam ze krzywdy nie robię gdybym uderzyła szarpała albo jeszcze co innego to mogla by sie odezwać a ja spokojnie odeszłam i czekam aż przejdzie dziecku
wiec nie nie wpierdziela sie jak nie musi
poszła obrażona ze jestem nie wychowana i się tak odzywam do osoby starszej :angry::crazy:wiec spoko konsekwencja i się oduczy my jedno mamy za sobą

czarodziejka wiem ze jak podajesz witaminę D3 to tranu nie możesz bo jest za duza dawka
ale jak maly ma prawie rok i sam tran mozesz podac
w aptece ci na pewno powie Kacper bierze od tego sezonu dopiero

Do góry