reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

moniko własnie nie,bo moja rodzinna stwierdza,ze to z nerwów,ona poprostu sobie olewa,moja mame tez olewała i przez nie nie uratowano jej płuco. juz ja mam gdzies.
wieczorem tez mi sie kreciło strasznie:( na dodatek spała u nas szwagierki córka,wiec kuba z nia spał w duzym pokoju ( a tak wszyscy spimy w małym) i co poł godziny mnie budził:/

reklama
czarodziejka87 i jak się podoba na uczelni ?? jak przeżyłaś rozstanie z małym??

ewon ty kochana zrób badania szczegółowe , bo to już za długo się ciągnie :eek: takie objawy to też przy cukrzycy są , oczywiście nie chce cię straszyć ale lepiej zmień tego lekarza :zawstydzona/y:

u nas pomału leci , właśnie Tomasz poszedł z małym do kolegi , który też ma synka 4 letniego Damianka , a jak mam wolne :-)zaraz sobie trzasne maseczke na twarz a później poucze się języka :-)

aniulla na uczelni, jak na uczelni- nic nowego, większość przedmiotów już miałam, tylko ludzie nowi;)
ja się nawet cieszę, że mogę chociaż na chwilę wyjść sama do ludzi, ale Szymon bardzo źle znosi rozstania ze mną :( jak mnie nie ma potrafi cały dzień nic nie jeść, płacze... ciężko jest, ale mam nadzieję, że się przyzwyczai

ewon zmieniaj lekarza i upominaj się o skierowania na badania

aniulla widzę że szalejesz :-D maseczka z czego była?, pytak tak w kwestii formalnej i zboczeniu zawodowym:-D, jak chcesz to podam ci kilka receptur na domowe fajne maseczki do twojej cery:-)
ewon biegiem do jakiegoś normalnego lekarza i na badania
mona ty w 2paku czy już masz małą po tej stronie brzuszka?
czarodziejka ta praca z chemii jest bardzo prosta, mam wziąć obojętnie jaki kosmetyk, opisać i wyjaśnić nazwy INCI i zrobić z tego podsumowanie

wczoraj miałam taki "nawał" w pracy że zdążyłam napisać pracę z kosmetologii i nawet ją wydrukowałam:-D w sumie przez 5 godzin miałam panią na manicure i 2 panie na naświetlanie lampą sollux

czarodziejka87 przyzwyczai się Szymonek , nie ma wyjścia :-)

matylda maseczka była z AA intensywnie nawilżająca , ostatnia miałam :crazy: także dawaj kochana jakieś przepisy na domowe maseczki :tak: bede sobie domowe spa robila :-):-):-)
dzieki z góry

Witam dziewczyny, dawno nie pisałam więc nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze, jestem z pomorzan, i mam dwie córki.
I ciągle brakuje mi czasu, ale może teraz jesienną porą będe miała trochę więcej czasu.:-):-):-)

kaoru pamietamy:)) pisz jak bedziesz mogła:))

ide jutro bo kurka dzis lece po buty dla maluchów i musze sobie kurtke kupic.a jutro moj ma wolne wiec polece rano przed dostawa wegla. w sobote przyjechała do nas kuzynka julka i jej maz,kurde bobalowalismy na całego hihi,ale wkoncu sie odhamiłam,jutro przyjada na kawke a my w sobote do nich jedziemy-ale juz bez picia,bo narazie starczy nam picia hehee

reklama
kurde najgoprzej ze nie wiem gdzie pojsc do tego lekarza:/
Witam ;) Pozwolę sobie odpisac na Twojego posta...Ja z dziecmi nalezę do jednoosobowej przychodni na 3maja(ten niebieski budynek)Swietna lekarka,nie oszczędza na skierowaniach wręcz na wszystko dmucha na zimno.Nalezę juz do niej kooooope lat,wczesniej jezdziła na wizyty w medical expres,moze pamiętacie takie cóś,pózniej odeszła i otworzyła swoją przychodnię.Jezeli daje skierowanie na wyniki z krwi to są one wykonywane w tym własnie budynku.Polecam.
Przyjmuje na 6 piętrze---dr Pawlicka

Do góry