reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

matylda wiedziałam , że mogę na Ciebie liczyć ;-)

czarodziejko na moim tranie napisane jest , że dzieciom poniżej 6 miesiąca 2,5 ml a powyżej 6 miesiąca 5 ml , więć można podawać szybciutko ale tak jak pisała asia , nie dajemy z wit D3 bo w tranie też jest wit D :tak:

reklama
Dziewczyny

Przepraszam, że się wtrącam ale interesuje mnie tran który podajecie swoim maluchom ja rodzę w styczniu więc nie jestem w temacie, ten tran to lekarz mówi kiedy brać czy jest obowiązkowy i każde dziecko ma brać itp czym bliżej porodu tym bardziej zaczynam się interesowac takimi sprawami.

pozdrawiam

kamila606

Assiia82 bede rodzila w Zdrojach,mialam w Pyrzycach (tam pracuje moja gin)ale jednak wole Zdroje.Chociaz jest tam wiecznie tlok...
Oj dziewczynki moglaby juz na serio ta moja wyjsc;) a jej sie nie spieszy!oby do czwartku,moze sie cos ruszy w koncu:/ bo nie wiem jak ja pozniej takiego klocka urodze:)))

kamila606 tran nie jest obowiazkowy ,ja podaje bo naczytalam sie wiele dobrego na jego temat a po za tym tu w Norwegii wszyscy to pija od dziecka po dziadka , wiec i my zaczeliscmy, bo chcemy tez cieszyc sie taki zdrowiem jak oni :) najlepiej bedzie jak ustalisz z lekarzem od kiedy podawac itd , zapytaj swojego rodzinnego on powinien rozwiac wszelkie watpliwosci

Dziewczyny a co tutaj taka cisza ?? chyba nie poszlyście wszystkie pić tran??:-D:-):rofl2:

li-42354.png

li-42353.png

hej
ja dzis bylam sprzatac u babeczki,kurka jakos taka nie do zycia jestem,spiaca,słabo mi,ciagle kreci mi sie w głowie,schudłam 3kilo:( a moja rodzinna to stres -niech ja ges kopnie.w pon iedzialek ide do innej przychodni przepisac sie,choc nie wiem czy na kadłubka nie lepiej bo pisałyscie kiedys ktory lekarz dobry ale nie pamietam,jutro jak moj bedzie w pracy poczytam.Dzis cały dzien kreciło mi sie w głowie.porazka.normalnie zaraz usne na siedzaco- normalnie padne,wczoraj pierwszy raz od jakiegos czasu zasnełam w dzien:/

reklama
Do góry