reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześć
Poród zaplanowany między 11-14 stycznia 2011 pochodzę ze szczecina ale mieszkam w Maszewie 30 minut od szczecina.
Obecnie siedze cały czas w domku i troche sie nudzę wszyscy pracują a ja w domu, brakuje mi spacerów, rozmów itp.
Na dzien dzisiejszy jestem na zwolnieniu, ciąża jest troszę zagrożona ale się czymamy i nie poddajemy.
Chciałabym poznać obecne i przyszłe mamy, ponieważ nie mam znajomych którzy by mieli dzieci a jeżeli już mają to są odchowane i mają swoje życie.

reklama
kamila witamy :)

Teoretycznie też bym się gdzieś sama wyrwała, ale praktycznie chyba za bardzo się do młodego przywiązałam. Przez ten rok cały czas 24h na dobę był ze mną i ciężko mi sobie wyobrazić wyjście bez niego. Chociaż teraz jak wróciłam na studia to na zajęcia raczej sama będę chodziła ;) Jutro idę na 3godzinki na wykład- zobaczymy jak będzie :)

Czarodziejka kurde juz bym chciala miec to za soba- a boje sie jak cholera! Prawie caly dzien tak mnie podbrzusze boli jak na okres:/ i do tego jeszcze to przeziebienie paskudne-zdycham:/ jutro po szpitalu sie odezwe co i jak....no chyba ze mnie juz tam zostawia:)

Mona no to trzymam kciukaski abys szybko urodziła:))) no zostawia Cie:) chyba to juz i nie wiesz:)

kamila witaj:)))

no i wtedy przyszedł z kolega do domu( nagadał sie z nim w pubie bo nie widzieli sie 6lat a byli najlepszymi kumplami.i w ten tydzien idzie z cała paczka bo tez ich kupe lat nie widzial-nawet sie ciesze,bo moze wkoncu nie bedzie taki burek siedział w domu,ale juz tez mu powiedziałam,ze bede wychodzic i bez zadnego ale:) on idzie w sobote to ja pojde w piatek. wogole w czwartek tez mamy gosci bo kuzynka przyjedzie z mezem.miło:)

kurka znowu schudłam- zaczyna mi sie to nie podobac-ledwo co udało mi sie 6kilo przytyc to teraz w 3tyg 3kilo schudłam:(( i czemu to tak. musze jednak rodzinnego lekarza zmienic-bo ta mnie wkurza. ciagle zwala to na stres,ale ja juz normalnie spie w nocy a dalej mam since.wkurzajace to jest:((

Ewon dziekuje:)
Jak chcesz to ja Ci moge oddac troszke swoich kg.!!!! :) bo mam ich za duzo :))
A co do wyjsc to badz twarda on w sobote to Ty sobie wyjdz w piatek a co tam! Tez Ci sie nalezy:)
Kurde a ja od rana mam nie zaciekawy dzien,noc nie przespana,mam goraczke-glowa mi peka,katar,gardlo boli.Do tego wszystkiego jeszcze nerwy z tym szpitalem ze dzis musze jechac...i zeby bylo malo moj zadzwonil ze zwolnil sie dzis z roboty i wraca do domku.Cos sie klucilo kilka osob z szefem,on jest taki ze nie da soba pomiatac i nie bedzie robil za grosze w dodatku na czarno ! Wiec dzien masakrycznie sie zaczal:( i to od poniedzialku.....ehhh

Mona nie denerwuj się zobaczysz wszystko sie ułoży :tak:
wiem że jest ciężko z pracą ale to nie znaczy że można dawać sobą pomiatać gdyby było więcej tak zdecydowanych ludzi jak Twój narzeczony nie byłoby pomiatania ludźmi :wściekła/y::no: a tak to ci ........(nie będę się wyrażać ) wykorzystują tych co chcą i muszą pracować .
Ja też czasami mam czarne myśli jak coś się nie udaje ale zawsze mój mąż mówi że wszystko się uda i że razem damy radę :tak:.
trzymam kciuki za lekki poród Mona i by wszystko wróciło do normy w pracy :tak::yes::rolleyes:
Ewon ja Ci z chęcią oddam moje nadmiary kilogramowe bo sie ich jakoś pozbyć nie mogę
Kamila ja też dołączyłam kilka dni temu :-)
dobra na razie znikam czas Kubę do szkoły zaprowadzić

li-42354.png

li-42353.png

mona współczuje,i wiem jak to jest ,moj długo nie mógł znalesc pracy a jak znajdował to albo nie płacili,albo wypłacali na raty i to praca na czarno,teraz tez czekamy az gosciu wypłaci za poprzednia robote,a innym jest winny od sierpnia juz :/ ale teraz znalazł inna prace w swoim zawodzie wiec miejmy nadzieje,ze sie ułozy wkoncu. a ty wogole tu nie pisz tylko lec do spzitala :p

kamilko wypoczywaj póki możesz:) po porodzie juz tak nie odpoczniesz :)

reklama
hello pamięta mnie jeszcze któraś?:-D

a mi udało się znaleźć pracę w zawodzie:-) pracuję w przytulnym gabinecie medycyny estetycnej i jak na razie jest super, w sobotę podpisałam deklarację o przystąpieniu do egzaminu zawodowego i zaczęłam się stresować ;-)

kamilko witaj, odpoczywaj dużo:tak:, wiem gdzie jest Maszewo

aniulko super że ci się układa za morzami:-)

Do góry