reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hej
a my tutaj mamy taką paczkę dziewczyn i raz na jakiś czas dzieci zostają z tatusiami ,a mamusie jedzą i piją i sie zajefajnie bawią :tak::-D:tak:
i powiem Wam że jest to raz na jakiś czas potrzebne
a jesli chodzi o nerwy przy pociechach to tez czasami bym miała ochotę by nic nie widzieć nic nie slyszeć ale niestety tak się nie da i tylko zęby zaciskam bo bym tych moich uparciuchów normalnie ...............:wściekła/y::wściekła/y:
a teraz spadam bo zaraz koleżanka przyjdzie a winko sie chłodzi :happy2::-)

reklama
monika zazdroszcze Ci.moj mnie nie puszcza nigdzie :(( a jak chce isc to musze isc z dziecmi:/ i jak tu odpoczac od dzieci .z dziecmi?:(( ja to za bardzo tolerancyjna jestem,mu pozwalam. ale za to jutro to na kacu bedzie z dziecmi siedziec bo ide do roboty heheheheh bedzie zdychał a dzieci beda po nim skakały hihihihihi
to pisałam to szwagierki(bo jej maz poszedł z moim) i mowil ze ona ma focha i pisze do niej niech przyjdzie do mnie z dzieciakami popijemy to ona nie bo zrobui mu na złosc i idzie na balety :(( kurka tez chciałabym miec z kim zostawic dzieci:((po smierci mamy wszedzie musze je ciagac ze soba:((

Ostatnia edycja:
hej
pamieta ktos mnie tu jeszcze

Witam nowe mamusie

Kurcze czasu brak maz wyjechał my korzystamy z ostatnich ciepłych dni wiec każdą wolna chwile na dworze a jak wracamy to wiadomo domowe obowiązki i wieczorem w sumie padam razem z nimi

Mona
ja oboje urodziłam po terminie i zawsze miałam torbę przy sobie z Oliwka leżałam w szpitalu a z Kacperkiem wzięli mnie z IP i mówi ze dzis rodzę wiec warto miec ze soba

ewon chomiczki fajne my już naszego mamy ponad 2 lata

postaram sie częściej zaglądać do was

anulla jak w Norwegi Ci jest

Ewon dla mnie to tez dziwne :/ on moze a Ty nie a z jakiej to paki?! Skoro on moze to Ty kobietko tez powinnas od czasu do czasu wyjsc i sie zrelaksowac,nie mowie o balowaniu do samego ran :) ale piwko z kolezankami jak najbardziej.Moj juz z gory wie ze jak urodze i nie bede juz karmila to wychodze pozadnie sie napic ,za ten dluuuugi okres abstynencji :))) i nie ma nic przeciwko.Raz on wychodzi -raz ja i nikt nic nie mowi!Oj szkoda Cie dziewczyno :/*

ewon nie ma tak, że tylko M wychodzi- mamy równouprawnienie ;) Chociaż ja też nie wychodzę nigdzie sama, ale staramy się czasami gdzieś wyskoczyć razem albo zaprosić znajomych do nas...
asia fajnie, że znowu jesteś z nami :)

kurcze powiem wam ze ja to marze o wyjściu samej gdzieś nawet iść do galaxy i wypić kawę ale sama bez dzieci
a niestety nie mam takiej możliwość
jak mąż wraca to znów chce spędzać z nami czas wiec tez z dziećmi
jak mieszkałam u mamy to często mogłam wyskoczyć sobie na 2-3 godzi naładować akumulatory a teraz jak jestem sama to już ciężko :sorry:

reklama
hej dziewczyny :-)
witaj asia jasne , ze cie pamietamy :-D
w Norwegii sie podoba , jak pisala ewon poszlam do szkoly jezyka wiec niedlugo powinnam cos gadac wiecej :-) a tak po za tym apropo wyjsc to my tez ostatnio ( w piatek) bylysmy cala paczka 7 dziewczyn na piwku :-) chlopy z dziecmi a my sie troche rozerwalysmy , bylo fajowo :-) a dzis w ramach spacerku poszlismy sobie na gore Brandsøy masakra okolo godziny idziesz pod gore i jeszcze z wozkiem ale za to jaki widoczek :-Dwarto bylo
czesc kamila0606 opowiedz cos o sobie, skad jestes? kiedy rodzisz?itp

Do góry