reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hejka :-)
ewon śliczne te chomiczki :tak: zdrowiejcie jak najszybciej
hana31 ja ze słoneczka nie korzystam bo od 2 dni pada tutaj :-:)tak:
ale za to zaczelam na dobre uczyc sie jezyka , bylam juz nawet w szkole na pierwszej lekcji :-) mam nadzieje , ze nie dlugo bede smigac po norwesku ;-)

hej

czrodziejka dwa:) prawdopodobnie to parka:D ale bede sie upewniac w zoologicznym,bo sama sprawdzalam z bratowa w internecie fotka i ogladlysmy chomiki hehe bo dostałam od niej bo ona miala parke i urodzilo sie 8:D dwie samiczki fajne miala bo jasniesze futerko mialy ,ale juz wydała..a co chcesz jak bede miała małe?? hihi

aniulla no sliczne:) moje maja z 3mies rozrabiaki takie ,ze hej .tylko otworze drzwi to leca aby je wziasc i pogłaskac:) damian sie cieszy ,ze jedza mu z raczki:) juz je nazwali Kuba-koko ,a damian-bo :D

ewon szczerze powiem, że nie wiem czy mam jeszcze klatkę. Jeśli jest to najprawdopodobniej wywieźliśmy ją na wieś. A miałam taka fajną, dwupoziomową, z rurami łączącymi pietra, kołem do biegania... hehe

cześć dziewczyny
kurcze mam problem , Borysowi nóżki układają się w iksy :-(jak stoi to w kolankach mu się łączą a na dole rozchodzą na jakieś 4 cm , na necie wyczytałam , że takie rzeczy są normalne u tak małych dzieci i że do 6 roku powinno się wszystko wyprostować , ale ja się martwię , że to krzywica :-( co o tym myślicie?? miała któraś podobny problem??

ANIULKA nie wiem moj tego nie miał ,najlepiej pojsc do lekarza,ale u ciebie teraz z tym bedzie ciezko:/ wiec zaczekaj az przyjedziesz od polski.moze to normalne .

reklama
Do góry