reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
elizka witaj :))) to w której czesci? długo juz tam mieszkasz??

czarodziejka jak sie starasz to o rodzinne w tym miesiacu trzeba złozyć,. ja byłam wczoraj i 25osób było przede mną, moja kolezanka była ostatnio i czekała 3godz w kolejce.

elizka a juz wiem:) tamtedy przechodze jak ide na działke do bratowej:D na przystanku pomnik nehringa,tu bliżej (w domkach) czy tam dalej? a jak ma na imie Twoja córcia? pracujesz ??

Dalej;P przystanek stolczyn kościół, i idziesz w str boiska, w domku mieszkam,a niestety nie pracuje ale bardzo bym juz chciala ale niemam z kim corci zostawic:( teraz od 25 zaczynam szkole ale zaocznie :) a Corcia nazywa sie Amelia:)

elizka ładne imie:) pilnowałam jedna Amelke i był z niej niezły czorcik hehe jaka szkołe??ja tez chciałabym ale tez nie mam z kim zostawic dzieci,dorywczo sprzatam u kogos,ale nie wiem jak to bedzie bo tesciowa troche mało odpowiedzialna jest:(

Ja jestem tylko po zawodowce:( jak urodzilam to nie bylam w stanie pojsc odrazu do szkoly dlatego teraz zapisalam sie zaocznie do liceum co drugi tydzien w weekend:) Moja Amelka tez niezly czort,balaganiara jakich malo

to chyba Amelcie tak maja:) no ale idziesz:) teraz to ciezko o prace ,nawet po studiach nie jest łatwo znalesc .ja jestem po technikum i dupa blada.a jaka zawodówke skonczyłas?? jesli moge wiedziec:)

reklama
Do góry