reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa :-) . Jestem mamą 3,5 latki i 2 latki . Póki co lekki hardcore :-). Fajnie ,ze znalazłam to forum .

cześć:-) napisz coś o sobie:-)

ale pustki:-(

kobietki jak u was z pogoda bo u mnie masakra, wiatr, deszcz. normalnie kataklizm:-(

pogoda masakryczna:-( dobrze, że wczoraj było całkiem ładnie i udało nam się jakoś ochrzcić małego:-)

czarodziejka własnie jak tam imprezka dobrze ze wam pogoda dopisała

ja dzis miałam wyjść na spacer ale daruje sobie pada wieje i zimno a w chlebaku dwie bułki do jutra :szok::szok:

od rana wiszę na Tel z NFZ z urzędem miasta ale udało się wszytko załatwić kurde zmieniliśmy adres i trzeba akt małżeństwa a my ślub braliśmy we Włoszczowie już zadzwoniłam teściowa ma mi załatwić
jak juz dostane ten dowód to jeszcze bank nam został do zmiany adresu :crazy:

Czarodziejko faktycznie udała się Wam pogoda:)
Matyldo spacerek jak się ociepli jak najbardziej:) Płoni nie znam, mieszkamy na Abrahama od grudnia:)
Zastanawiam się czy nie zamówić gdzieś torta na urodziny synka .Może podpowiecie gdzie są smaczne i ładne nie w szalonej cenie?Do tej pory piekłam sama ale jakoś weny nie mam...i Milenka wymaga sporo uwagi.
Miłego dnia wszystkim:)

witaj własnie wrocilam z damianem ze szpitala od czwartku bylismy na zakaznym mial rotawirusa.jestem wykonczona .napisze cos wiecej jak sie ogarne i chate bo tu chyba tornado przeszło.

Czesc Szczecinianki!
pamietacie mnie?
Malo tu zagladam, bo Maciejek mi choruje, Alanek chyba jest alergikiem i lapalam dola a na kompa nie mialam czasu. Bylam 2 tyg nad morzem u rodziny i tam ciut odzylam. Ale zaraz po powrocie macio zlapal rotawirusa i wszystko zaczelo wracac...ech...szkoda slow.
Alanek rosnie jak na drozdzach, maciejek nadal jest w nim zakochany-to mnie bardzo cieszy :)
pozdrawiam was wszystkie, a widze, ze dolaczylo do naszej grupy kilka nowych mam :)

Imprezka nawet udana. Tylko troszkę małego wymęczyli, bo każdy chciał go ponosić i pobawić. Posiedzieliśmy na sali prawie 4 godziny- w domku byliśmy ok20:-) Jedzonko wszystkim smakowało- mi najbardziej tort:-D
W kościele też było fajnie, mały jak usnął w samochodzie w drodze do kościoła tak przespał całą mszę w wózku, łącznie z polewaniem główki wodą:-) obudził się dopiero na sali:-)
sam chrzest mi się bardzo podobał, bo był w trakcie mszy dla dzieci komunijnych i ksiądz zawołał je wszystkie do siebie, my między nimi i tak ksiądz chrzcił Symonka:-)
Oczywiście nie obyło się bez przygód- już w drodze do kościoła mojemu M przypomniało się,że nie zabrał karteczek od spowiedzi i się wracaliśmy:wściekła/y: byliśmy 5 minut przed mszą. Już myślałam, że nie zdążymy, bo mieszkamy na niebuszewie, a chrzciliśmy na majowym

ewon o matko całuski dla synusia
frotka w którym bloku na Abrahama mieszkasz?, hmm że tak napisze to "moje rejony", ja pracowałam w netto w płoni zanim małą urodziłam:-D, a torta polecam z piekarni Kozłowski na oś. Słonecznym
piekarnia kozłowski szczecin - Mapy Google
pokażę ci zdjęcia tortów od nich
DSC_0761..jpgP1020542..jpgChrzest MałgosiG&#111.jpg
pencil.png

reklama
robię ciasteczka owsiane, która ma ochotę? serdecznie zapraszam :-)
Mniam ja bym sie skusila ale ta dieta grrrrrrr

witaj karnitynka ja mieszkałam niedaleko castoramy przez 28 lat a teraz na pomorzanach, ale często bywam w tych okolicach bo moi rodzice nadal tam mieszkają. Więc jakby co to i ja na spacer mogę się z wami umówić
Pewnie pewnie ja z checia;)

wow zaglądam patrze a to cos innego i az dwa razy sprawdzałam logo forum .............. ale fajnie teraz jest

jak podacie date wczesniej to i ja moge sie z Wami spotkać bo mama nadal mieszka na mierzynie a do castoramy mam jakies 5 min drogi
Musimy koniecznie sie umowic musze zapoznac jakies mamuski ze szczecina hiih

Do góry