reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Piekne te torciki ja za 3 tyg mam chrzciny Szymka i tez chce zamowic tylko troche daleko mam na sloneczne :(
robię ciasteczka owsiane, która ma ochotę? serdecznie zapraszam :-)

witaj karnitynka ja mieszkałam niedaleko castoramy przez 28 lat a teraz na pomorzanach, ale często bywam w tych okolicach bo moi rodzice nadal tam mieszkają. Więc jakby co to i ja na spacer mogę się z wami umówić

wow zaglądam patrze a to cos innego i az dwa razy sprawdzałam logo forum .............. ale fajnie teraz jest

jak podacie date wczesniej to i ja moge sie z Wami spotkać bo mama nadal mieszka na mierzynie a do castoramy mam jakies 5 min drogi

ewon o matko całuski dla synusia
frotka w którym bloku na Abrahama mieszkasz?, hmm że tak napisze to "moje rejony", ja pracowałam w netto w płoni zanim małą urodziłam:-D, a torta polecam z piekarni Kozłowski na oś. Słonecznym
piekarnia kozłowski szczecin - Mapy Google
pokażę ci zdjęcia tortów od nich
Zobacz załącznik 220036Zobacz załącznik 220038Zobacz załącznik 220039
pencil.png

reklama
karnitynka1982 w wozniaku robia piekne torty ja tam zamawialm na chrzciny i na urodziny Oliwki sa na koncowym 8

CUKIERNIA-PIEKARNIA WOŹNIAK tu masz link
ja miałam tort okolicznościowy nr 25 nie da sie fotki skopiować biały ze złotymi kuleczkami i maja pyszne
a dla Oliwki mialam tort dla dzieci Lalkę
fotki z chrzcin nie mam bo jak ja nie zrobię to nikt nie pamięta ale wyglad ajak na zdjęciu

Ostatnia edycja:
Rewelacyjne torty są w "Czekoladowej" na przeciwko byłego kina Kosmos.Na roczek zamawiałam tort wyglądający jak ser a na nim siedzą myszy,rewelacja.Najsmaczniejszy jest bezowy i kajmakowy.

O widzxicie :) Dobrze,że zapytałam:) mój T wczoraj na Dąbiu wstąpił do cukierni jakiejś i tez maja katalogi z tortami . Cena za kg od 39zł . Trochę dużo by wyniosło przy dużym torcie. Chyba jednak sama zreobię, tylko muszę mojego połówka po barwniki spożywcze wysłać. Lalke znam i dosyc prosty jest w wykonaniu.. Piekłam też torta motylka na roczek synka. wklejam link ,tam w komentarzach gdzies bedzie mój torcik. Myślę teraz nad kubusiem puchatkiem.Wielkie Żarcie - Przepis - Tort MOTYL, [URL="http://www.wielkiezarcie.com/recipe42744.html"] [URL="http://www.wielkiezarcie.com/recipe32435.html"]http://www.wielkiezarcie.com/recipe32435.html

Ostatnia edycja:
karnitynka1982 w wozniaku robia piekne torty ja tam zamawialm na chrzciny i na urodziny Oliwki sa na koncowym 8

CUKIERNIA-PIEKARNIA WOŹNIAK tu masz link
ja miałam tort okolicznościowy nr 25 nie da sie fotki skopiować biały ze złotymi kuleczkami i maja pyszne
a dla Oliwki mialam tort dla dzieci Lalkę
fotki z chrzcin nie mam bo jak ja nie zrobię to nikt nie pamięta ale wyglad ajak na zdjęciu

Rzeczywiście torty mają przepiękne i dość duży wybór :)
Zamawiałam tam swój ślubny tort.

Hej dziewczyny:-) śliczne te torciki- już zaczęłam planowac tort na roczek Szymka:-D:-D:-D
My na chrzciny mieliśmy tort od kozłowskiego, całkiem fajny i smaczny:happy:

Ależ się dzisiaj wyczekałam w kolejce do gastrologa:baffled: na miejscu byliśmy ok.10.30, lekarka miała przyjmować od 11, więc liczyliśmy, że będziemy gdzieś na początku kolejki, a tu klops:confused: dopiero po 13 weszliśmy do gabinetu...

Sama juz nie wiem czy piec czy kupić ten tort.
Matylda my mieszkamy w tym bloku koło fryzjera:) Czyżbyśmy były sąsiadkami???
Czarodziejko i z dzieckiem tyle czekałaś? Koszmar jakiś...My do ortopedy 16 marca na 11 i jeszcze numerek nam dali. Mam nadzieję, że z dwójką dzieci nie będę tam czekać mimo tego...hmm

reklama
frotka tylko my byliśmy z takim maluszkiem, inne dzieci były już większe 4-5 lat i w wieku szkolnym, ale przecież w kolejce nikt nie przepuści:baffled: najgorsze jest to, że w poczekalni jest strasznie mało miejsca, nie ma za bardzo jak dziecka przebrać, więc Szymi cały czas w jednym pampku siedział (dobrze, że nam eee nie zrobił tylko poczekał, aż wróciliśmy do domu). Dobrze, że chociaż jakoś udało się nam tam rozrobić mleko i nakarmić Szymka. Nie wspominam już o tym, że krzesełek mało i chyba z godzinę stałam i trzymałam młodego na rękach jak spał:baffled:

Do góry