reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Piekne te torciki ja za 3 tyg mam chrzciny Szymka i tez chce zamowic tylko troche daleko mam na sloneczne :(
robię ciasteczka owsiane, która ma ochotę? serdecznie zapraszam :-)

witaj karnitynka ja mieszkałam niedaleko castoramy przez 28 lat a teraz na pomorzanach, ale często bywam w tych okolicach bo moi rodzice nadal tam mieszkają. Więc jakby co to i ja na spacer mogę się z wami umówić

wow zaglądam patrze a to cos innego i az dwa razy sprawdzałam logo forum .............. ale fajnie teraz jest

jak podacie date wczesniej to i ja moge sie z Wami spotkać bo mama nadal mieszka na mierzynie a do castoramy mam jakies 5 min drogi

ewon o matko całuski dla synusia
frotka w którym bloku na Abrahama mieszkasz?, hmm że tak napisze to "moje rejony", ja pracowałam w netto w płoni zanim małą urodziłam:-D, a torta polecam z piekarni Kozłowski na oś. Słonecznym
piekarnia kozłowski szczecin - Mapy Google
pokażę ci zdjęcia tortów od nich
Zobacz załącznik 220036Zobacz załącznik 220038Zobacz załącznik 220039
pencil.png

reklama
karnitynka1982 w wozniaku robia piekne torty ja tam zamawialm na chrzciny i na urodziny Oliwki sa na koncowym 8

CUKIERNIA-PIEKARNIA WOŹNIAK tu masz link
ja miałam tort okolicznościowy nr 25 nie da sie fotki skopiować biały ze złotymi kuleczkami i maja pyszne
a dla Oliwki mialam tort dla dzieci Lalkę
fotki z chrzcin nie mam bo jak ja nie zrobię to nikt nie pamięta ale wyglad ajak na zdjęciu

Ostatnia edycja:
Rewelacyjne torty są w "Czekoladowej" na przeciwko byłego kina Kosmos.Na roczek zamawiałam tort wyglądający jak ser a na nim siedzą myszy,rewelacja.Najsmaczniejszy jest bezowy i kajmakowy.

O widzxicie :) Dobrze,że zapytałam:) mój T wczoraj na Dąbiu wstąpił do cukierni jakiejś i tez maja katalogi z tortami . Cena za kg od 39zł . Trochę dużo by wyniosło przy dużym torcie. Chyba jednak sama zreobię, tylko muszę mojego połówka po barwniki spożywcze wysłać. Lalke znam i dosyc prosty jest w wykonaniu.. Piekłam też torta motylka na roczek synka. wklejam link ,tam w komentarzach gdzies bedzie mój torcik. Myślę teraz nad kubusiem puchatkiem.Wielkie Żarcie - Przepis - Tort MOTYL, [URL="http://www.wielkiezarcie.com/recipe42744.html"] [URL="http://www.wielkiezarcie.com/recipe32435.html"]http://www.wielkiezarcie.com/recipe32435.html

Ostatnia edycja:
karnitynka1982 w wozniaku robia piekne torty ja tam zamawialm na chrzciny i na urodziny Oliwki sa na koncowym 8

CUKIERNIA-PIEKARNIA WOŹNIAK tu masz link
ja miałam tort okolicznościowy nr 25 nie da sie fotki skopiować biały ze złotymi kuleczkami i maja pyszne
a dla Oliwki mialam tort dla dzieci Lalkę
fotki z chrzcin nie mam bo jak ja nie zrobię to nikt nie pamięta ale wyglad ajak na zdjęciu

Rzeczywiście torty mają przepiękne i dość duży wybór :)
Zamawiałam tam swój ślubny tort.

Hej dziewczyny:-) śliczne te torciki- już zaczęłam planowac tort na roczek Szymka:-D:-D:-D
My na chrzciny mieliśmy tort od kozłowskiego, całkiem fajny i smaczny:happy:

Ależ się dzisiaj wyczekałam w kolejce do gastrologa:baffled: na miejscu byliśmy ok.10.30, lekarka miała przyjmować od 11, więc liczyliśmy, że będziemy gdzieś na początku kolejki, a tu klops:confused: dopiero po 13 weszliśmy do gabinetu...

Sama juz nie wiem czy piec czy kupić ten tort.
Matylda my mieszkamy w tym bloku koło fryzjera:) Czyżbyśmy były sąsiadkami???
Czarodziejko i z dzieckiem tyle czekałaś? Koszmar jakiś...My do ortopedy 16 marca na 11 i jeszcze numerek nam dali. Mam nadzieję, że z dwójką dzieci nie będę tam czekać mimo tego...hmm

reklama
frotka tylko my byliśmy z takim maluszkiem, inne dzieci były już większe 4-5 lat i w wieku szkolnym, ale przecież w kolejce nikt nie przepuści:baffled: najgorsze jest to, że w poczekalni jest strasznie mało miejsca, nie ma za bardzo jak dziecka przebrać, więc Szymi cały czas w jednym pampku siedział (dobrze, że nam eee nie zrobił tylko poczekał, aż wróciliśmy do domu). Dobrze, że chociaż jakoś udało się nam tam rozrobić mleko i nakarmić Szymka. Nie wspominam już o tym, że krzesełek mało i chyba z godzinę stałam i trzymałam młodego na rękach jak spał:baffled:

Do góry