reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

czarodziejka tak to juz jest u nas ze czekasz w kolejkach na wizytę później w poczekalniach i nie ma ich pod stosowanych pod malutkie dzieci :angry::angry::no:

reklama
frotka hehe to znajomy blok 9b:laugh2:, na parterze pod 1 mieszkała chrzestna mojej Małgoni, a na 3 pietrze pod 8 kolega:-)
czarodziejka ja wolę do ortopedy do Pyrzyc do szpitala podjechać, szybko wszystko idzie i na miejscu maluszkom robią USG bioderek:tak:

matylda do ortopedy na kadłubka też nigdy nie miałam problemu z dostaniem się, a czekać w kolejce ani razu nie czekałam. Ja pisałam o poradni gastrologicznej:happy:

matylda111 ja też z moim małym chodzę do przychodni na Kadłubka :-) Dzisiaj też byłam i mogę powiedzieć, że tam się wszystko załatwia w tempie expresowym :-) Miałam na godzinę 16, a weszłam 15:30 (bo byłam wcześniej) Zdążyłam tylko rozebrać Kubę i już nas proszono do gabinetu.

a ja tak z innej beczki zajade ;-) znowu zimaaa :-( a juz sie tak fajnie czlowiekowi na duszy robilo...

oby sobie szybko poszła:wściekła/y: ale rano było całkiem fajnie, zaczęło sypać jak zbieraliśmy się na zakupy:baffled:
w ogóle to powiem Wam, że jestem w lekkim szoku- pojechaliśmy do reala, kupiliśmy pampki, chusteczki, słoiczki dla małego, trochę jedzenia, picia (może starczy do końca miesiąca) i zapłaciliśmy 700zł:szok: a jeszcze muszę wykupić lekarstwa Szymka... masakra

czarodziejka takie rachunki to u mnie normalka przy kasie w realu, dlatego zrezygnowałam ze słoiczków i zaczęłam małej na parze gotować warzywka. teraz je prawie wszystko to co my (nie zje smażonego mięsa, woli gotowane i obowiązkowo góra surówki), a jak odstawie pampki w dzień to myślę że ciut rachunki się zmniejszą.
wczoraj słuchałam ZETki i mówili że ceny żywności windują producenci

matylda Ty jeszcze gotujesz malej oddzielnie ???? Kacper juz jada nasze przeważnie zupy gotuje dla nas bo Oliwka mies nie jada jedynie filet z kurczaka a tak to zupy wiec Kacper tez je je i ja jak mąż jest w domu gotujemy z dwóch dan

co do rachunków przy kasie to nie będę nic mówić bo kwoty zostawione w sklepie mam podobne

normalnie ta pogoda za oknem mnie załamuje

reklama
Witajcie!!! Jestem rowniez ze szczecina a dokladnie mieszkam na prawobrzezu w zdrojach, glownie pisze na majowych mamusiach z 2009 r ale chetnie poznam jakies mamusie ze szczecina, jesli oczywiscie mnie przygarniecie :-) pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

Do góry