reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

czesc babeczki
ale się tu pozmieniało:szok:

witam Ciebie karnitynko i frotko
ciesze się ze nasz szczecin tak zyje....

czarodziejko - gratuluję decyzji o mieszkanku - obyście znaleźli jakieś fajniutkie
malinka - a Ciebie to podziwiam z ilością brzuszków - mocna jesteś!
jako ze wiosna blisko też postanowiłam cosik zgubić więc zaniechałam pieczywa i ziemniaczków

miłej niedzieli

a jutro znowu do pracy:sorry: buuuuuuu

reklama
wow zmiana na forum, super to wygląda

frotka jak się ociepli to może razem wybierzemy się na spacer, pokażę ci urocze miejsca w płoni, w sam raz na spacerki z wózkiem:-)

wow zaglądam patrze a to cos innego i az dwa razy sprawdzałam logo forum .............. ale fajnie teraz jest

witaj karnitynka ja mieszkałam niedaleko castoramy przez 28 lat a teraz na pomorzanach, ale często bywam w tych okolicach bo moi rodzice nadal tam mieszkają. Więc jakby co to i ja na spacer mogę się z wami umówić
jak podacie date wczesniej to i ja moge sie z Wami spotkać bo mama nadal mieszka na mierzynie a do castoramy mam jakies 5 min drogi

kingusia nie wiem jak u was ale u nas nie kierują do szpitala jeden dzien po terminie
z Oliwka leżałam w szpital;u cukrzyca ciążowa i zdecydowali sie dopiero na wywołanie 7 dni po terminie a Kacperkiem zdecydowali się na 4 dni po terminie ale z powodu przepływów bo tak to pewnie by tez czekali

trzymamy kciukasy

kingusia napisz jutro jak będziesz miała skąd co powiedział lekarz

Napiszę, napiszę :)

kingusia nie wiem jak u was ale u nas nie kierują do szpitala jeden dzien po terminie
z Oliwka leżałam w szpital;u cukrzyca ciążowa i zdecydowali sie dopiero na wywołanie 7 dni po terminie a Kacperkiem zdecydowali się na 4 dni po terminie ale z powodu przepływów bo tak to pewnie by tez czekali

trzymamy kciukasy

No tutaj różnie...czasem nawet 2 dni po terminie chcą wywoływać, a czasem 12 dni czy 11 dni albo 14 dni po terminie...
ale mam nadzieję, że dadzą mi 2 dni po ... bo już jestem wykończona to raz, a dwa boję się, że sobie nie dam rady naturalnie , że będzie za duża, żebym ją rodziła 14 dni po terminie... szczególnie, że teraz już jest termin i się boję, bo jest pewnie duża ;/ obawiam się.

W każdym bądź razie DAM ZNAĆ:)

reklama
Do góry