reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

no ja jeszcze tydzien i maz bedzie w domku teraz jestem z mama ale nie wyobrazam sobie poki co sama z dwojka dzieci zakupy i wszystko sama :no::no::szok::szok:

anulka ładne imona dla dziewczynek no kochana jeszcze troszke i bedziesz tulic dwie kruszynki

ewon duzo zdrowka dla synka

a co do prezentow to ja juz mam pokupowane wszytsko i nie musze myslec o nich ufffff bo teraz co zacyna sie dziac w sklepie to mnie przeraza

reklama
Witam.

anulka, jejuś jak to zleciało już niedługo będziesz miała dziewczynki po tej stronie brzusia. Imiona bardzo ładne.

ewon, szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego synka.

malinka, dla Twojej córci też dużo zdrówka.

aniulla, lenka i hana, ja też do Was dołączam, mój M. w domu jest tylko w soboty i niedziele a i zdarza się, że tylko w soboty. Teraz przez miesiąc jest w domu bo jest na zwolnieniu po pobycie w szpitalu, ale za wiele też nie pomoże.

Ja z porządki już zaczęłam, ale nie wiele zrobiłam jeszcze, pomyłam tylko okna.

aniulla, lenka i hana, ja też do Was dołączam, mój M. w domu jest tylko w soboty i niedziele a i zdarza się, że tylko w soboty.
to nawet nie wiedziałam ze mamy takie szerokie grono słomiaczek:laugh2:
a ja jeszcze sama z młodym urzęduję ...reszta spi------a mi się już nudzi:sorry::eek:

rybka- -o dzidzie się staracie?............ i jak idzie?któy cykl?--- chyba nie łatwo z wyjazdowym mężem... moj jak o mata się staraliśmy to w zielonej pracował--- i tak cud ze za 3cim podejsciem się udało...

Ostatnia edycja:
Hana, tak staramy się o dzidziusia. Intensywnie zaczęliśmy w maju, ale od marca liczyliśmy, że może się trafi. W czerwcu udało się (M. był na urlopie) ale nie na długo, bo w 5 tc poroniłam. Potem były 2 cykle przerwy i od nowa. Teraz jest 3 cykl ponownych staranek. Już tak łatwo nie jest, a i cykle mi się rozregulowały.
No z wyjazdowym mężem wcale nie jest łatwo, ale przecież jakoś Filipa zrobiliśmy (w 5 cyklu), poza tym teraz jest w domu do końca roku i baaaardzo liczę na to, że tym razem się uda(ło).

czesc dziewczynki:-)

czesc rybka - oby ten cykl był owocny w plonach:laugh2: a Twój synek chodzi do przedszko?

ewon = dobrze ze już kuba oki

a gdzie reszta

hana jestem jestem
u mnie szpital w domu, młody miał grypę, mała teraz ma anginę, A. z grypą i temperaturą pojechał w delegację no i mnie zaczyna rozkładać, a jutro mam jeszcze umówioną depilację.

skończyłam pracę z psychologii, została anatomia, która chętna do pomocy?

ewciu fajnie że szpital już za wami jak się czuje teraz Kubuś

dziewczyny myślałyście już gdzie oddacie swój 1% z podatku?
u nas na wrześniówkach '08 jest potrzebująca dziewczynka, z tego samego dnia co moja małgonia tylko o 2 młodsza. proszę jeśli możecie rozważyć takową darowiznę będzie napewno dobrze spożytkowana
Strona Julki Chojnackiej to jest jej stronka

reklama
Czesc wszystkim po dluzszej nieobecnosci!
Niestety nie jestem w stanie nadrobic tych zaleglosci, a bedzie ich chyba ze 3 tygodnie:-(
Nas nie bylo troche, bo Alanek jak skonczyl rowno 3 tygodnie to trafil do szpitala(a ja oczywiscie z nim)z podejrzeniem zapalenia pluc. Na szczescie to "tylko" wirusowe zapalenie oskrzeli. Zlapal od brata:-( jak tamten byl chory...
Od 1.5tyg jestesmy w domku, ale wciaz jakies wizyty u lekarzy-u ortopedy, na kontroli, i czas leci a ja nie mialam czasu na bb, tymbardziej, ze byla u nsa kilka dni moja mama...
Pozdrawiam Was cieplutko i mam nadzieje, ze juz bede znowu tu czesciej!

Do góry