reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewa super , że już wróciliście:tak::tak::tak::tak:

matylda111
gratuluje napisania pracy :-) może chcesz mi pomóc w pisaniu mojej ;-) jeszcze jej nie zaczęłam bo nie mam offica :-(

royanna witaj ponownie :-) i zdrówka dla dzidziulka życzę :tak:

ja dziś na zakupy świąteczne takie wstępne jadę do auchana mam nadzieje , że nie będzie dużych kolejek, mój piękny wraca w niedziele więc znowu wszystko na mojej glowie ... ahh z tym kontraktowcami ...

reklama
czesc babeczki

royanka - zdrówka przede wszystkim - ze tez malenstwa muszą chorować..

aniulla...znaczy sie - mąż wraca........ na długo?
mój tez przyjezdza w piątek i dopiero pod koniec stycznia chyba wraca do pracy - troszkę się pourlopuje:happy:

pozdrawiam

no moj wraca w sobote o 14 :-):-)
i zaraz po nowym roku wyjezdza znow 2 stycznia :-:)-(
ale tylko na 4 tyg jedzie i na poczatku lutego przprowadzka na nasze mieszkanko

royanna duzo zdrowka dla dzieciaczkow

Północny Wiatr chciałaś żebym napisała to piszę :tak: wybieram się dziś do biblioteki po publikacje :-)
pomogło w zebraniu się ?? hihiihi

Dzięki Aniulla. Pomogło na chwilę. :-) Ale jakbym nie byla taka wiecznie zmęczona i roztelepana pewnie było by lepiej.

Aż muszę to napisać co dziś się wydarzyło. :-)
Byłam dziś u ginekologa. Zrobił USG. Co prawda nie było to 3D ale normalne z przepływami. No i nasz chłopiec na 85% dziś zmienił płeć na dziweczynkę. :-D

Byliśmy dość zaskoczeni. Moja mama chyba rozczarowana. Choć wcześniej byla rozczarowana, jak powiedzialam, że na 85% chłopiec.
No jestem sama ciekawa co to w końcu będzie. Bo mimo wielu badań wcześniej włącznie z USG przy badaniach prenatalnych na Pomorzanach nie umiano określić płci naszego potomka. W końcu ktoś się odważył stwierdzić, że na 85% chłopiec. A tu taka dziś niespodzianka.
Termin porodu według USG 23 styczeń (według wyliczeń 26 styczeń).

Pozdrawiam Hania

dziendoberek!

Dziekuje za zyczenia zdrowka!

Mam problem...Macius napisal list do Mikolaja, ze chce m.in.statek z kotwica, a ja przez ten szpital i wszystkie inne problemy zapom nialam o tym...Teraz przez allegro jak zamowie, to moze nie dojsc, a maz patrzyl w dziale z zabawkami w Tesco i nie widzial statkow. Nie wiecie gdzie mozna taki dostac? Nie wiem jaki mam byc dokladnie bo Macio tylko powiedzial" taaaaki ogromny z kotwica", to ze nie bedzie ogromny juz mu powiedzialam(poniewaz nie ma miejsc). Macie jakies pomysly? Szukac w marketach, czy moze w jakis typowo zabawkowych sklepach? Znacie takie w szczecinie?

reklama
Royannko, w Realu na Ku Słońcu mają całkiem fajny wybór zabawek, no i ceny też lepsze. Filip w liście napisał, że chce tor wyścigowy "Zik-Zak McQuinn" z Mańkiem, i właśnie w Realu udało nam się go kupić o połowę taniej niż w Smyku czy TopToys-ie (ten jest na Jagiellońskiej), a i na allegro były droższe.

Hana, Filip niestety nie chodzi do przedszkola - nie dostał się, a mi nie chciało się walczyć po kilku nieudanych próbach i odpuściłam. Może w przyszłym roku mu się uda.

A mój mąż w domu jest już miesiąc (teoretycznie, bo 10 dni był w szpitalu) i do końca roku jeszcze będzie. I wiecie co? Przeszkadza mi, tzn. chciałabym, żeby był codziennie w domu ale nie przez cały dzień, bo jakoś nie mogę się zorganizować. Ach... sama nie wiem czego chcę teraz narzekam, że jest za dużo a w styczniu jak już pojedzie będzie mi smutno, że go nie ma.

Do góry