reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

aniulla ja to zgon bylam heheheeh

malinka w tym miesiacu super promocje sa-jak chcesz to zobacz sobie katalog na stronie avonu,ja w poniedzialek wysylam zamowienie i w piatek bede miala kosmetyki-chyba,ze to mozesz wpasc na kawulca:) bo ja od srody malego pilnuje i z 3 bedzie ciezko.

reklama
witam
jestem ze szczecina :)
miałam termin na 19 luty ale mój smyk nie chciał czekac urodził sie przez cc o godz 12.17, 26 listopada 2009 ważył 1230 i miał 41 cm przy urodzeniu. Po urodzeniu usłyszałam jak płacze i pokazali mi go był taki maleńki :szok:
miła przez chwile problem z oddychaniem zaintubowali go ale był silny i dał rade podłączyli mu CPAP po kilku dniach miał próbe samodzielnego oddychania dał rade ale na drugi dzień podłączyli mu CPAP bo troche sie zmeczył ale nastapił kryzys malutki podłączyli mu respirator ale oddychał powietrzem atmosferycznym :) na mikołaja zrobił prezent i oddychał juz sam bez żadnych rurek :laugh2: dostawał moje mleko najpierw po 1 ml stopniowo zwiękaszli częstotliwośc a teraz zwiększają dawkę dzis już dostaje 4 ml :biggrin2:

jest kochany i słodziutki jak tatus go zobaczył jak otwiera oczka i tak jakby sie usmiech to sie popłakał; dostaje go do kangurowania i jest cudownie w takich momentach :)

aniulla ja to zgon bylam heheheeh

malinka w tym miesiacu super promocje sa-jak chcesz to zobacz sobie katalog na stronie avonu,ja w poniedzialek wysylam zamowienie i w piatek bede miala kosmetyki-chyba,ze to mozesz wpasc na kawulca:) bo ja od srody malego pilnuje i z 3 bedzie ciezko.
kochana teraz to ja z domu nie wychodzę bo mam nadal szpital julka do końca tygodnia na antybiotyku znów:wściekła/y:juz mam dość tego chorowania julina 5 tydień nie chodzi do szkoły tylko siedzi w domu:wściekła/y:
ale po świętach prędzej coś zamówię bo teraz trochę wydatków mam ale będe chciała puder w kulkach i olejek do ciała napewno :tak:
witam
jestem ze szczecina :)
miałam termin na 19 luty ale mój smyk nie chciał czekac urodził sie przez cc o godz 12.17, 26 listopada 2009 ważył 1230 i miał 41 cm przy urodzeniu. Po urodzeniu usłyszałam jak płacze i pokazali mi go był taki maleńki :szok:
miła przez chwile problem z oddychaniem zaintubowali go ale był silny i dał rade podłączyli mu CPAP po kilku dniach miał próbe samodzielnego oddychania dał rade ale na drugi dzień podłączyli mu CPAP bo troche sie zmeczył ale nastapił kryzys malutki podłączyli mu respirator ale oddychał powietrzem atmosferycznym :) na mikołaja zrobił prezent i oddychał juz sam bez żadnych rurek :laugh2: dostawał moje mleko najpierw po 1 ml stopniowo zwiękaszli częstotliwośc a teraz zwiększają dawkę dzis już dostaje 4 ml :biggrin2:

jest kochany i słodziutki jak tatus go zobaczył jak otwiera oczka i tak jakby sie usmiech to sie popłakał; dostaje go do kangurowania i jest cudownie w takich momentach :)
kochana gratuluję malenstwa mały wielki człowiek:tak::tak:
pisz nam o postępach maluszka i witaj u nas:happy:
kochane a co wy tak nas omijacie szerokim łukiem szczecinianki hop hop hop trzeba rozryszać nasz wątek:-D

witaj Angela :-)
gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców i maluszka , że jest taki dzielny :tak::tak::tak: czekamy na info w postępach Aleksia :-)

ale ma lenia , kurde a muszę się zebrać żeby napisać ta prace mgr w końcu bo chciałabym się na początku roku bronić :tak::tak::tak: tylko czy mi sie uda :zawstydzona/y:

aniulla ja utknęłam z pisaniem prac semestralnych została mi anatomia i psychologia i nie mam na nie pomysłu :-(

aaa pochwalę się wam w sobotę z ratownictwa dostałam 5, z fizykoterapii 3 z kartkówki, a w niedzielę zaliczyłam hennę na rzęski na 5 więc bez większych stresów mogę już to robić klientkom:tak:

W zeszłą sobotę byłam na mikołajkach w expert kids. polecam gorąco! teraz bedzie cos podobego 12 grudnia z tym ze calkiem na darmo. sadze, ze na tej samej zasadzie, czyli warsztaty muzyczno - plastyczne. www.expert-dzieci.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej BBabeczki:-)

witaj angela i brawa dla dzielnego małego człowieczka - dawaj znać jak się macie:tak:

widze ze spotkanko jakieś imprezowe było... fajnie dziewczynki - i jak wrażenia ze spotkania w realu?

a jak w ogóle nastroje - zimowo - przedświąteczne?
bo ja jakoś zmęczona ostatnio bywam- po robocie szybko do domku- dzieci- pranie - sprzątanie - i tak mija--- do tego szybko ciemno:sorry: chce już nowy rok- i myśl ze się dzien wydłuża:happy:

trzymajta się !!!

aaaaaaa ten nowy wątek za niedługo wrzucę w główny - bo i tak zaraz będzie nieaktualny:sorry:

angela dzielnego masz synka :-D:-D

matylda gratulacje sukcesow widzisz kochana nie mam kiedy na ta depilacje sie umwoic a druga zrecz ze jakos nie mam 100% przekonania do tego wsoku ale jak co to zapraszam na kawke

a ja biegam od banku do lekarzy z maly i tak w kolo a jak na jedna osobe to zcasami za duzo jeszcze hamulce mi poszly w aucie i jak na zlosc wtedy kiedy musialm byc w policach na unii w jednym dniu
nasz mieszkanko juz blisko dopelnienie reszty formalnosci i po nowym roku sie wprowadzimy pewnie tylko szkoda ze maz ma tak ograniczony zcas bo zaraz po sylwestrze prawdopodobnie wyjedzie a ja padam czasami :-:)-(

reklama
Do Angeli: Trzymajcie się mocno z twardzielem Alexem. :)

ale ma lenia , kurde a muszę się zebrać żeby napisać ta prace mgr w końcu bo chciałabym się na początku roku bronić :tak::tak::tak: tylko czy mi sie uda :zawstydzona/y:

Oh, aż prawie zawału dostałam! ;-)
Co prawda dwie magisterki obroniłam kilkanaście lat temu ale teraz nad głową wisi mi praca podyplomowa. Miałam termin do końca grudnia ale prosilam o przedłużenie ze względu na neuronopatię, która zaczęła się we wrześniu. No i te moje wszystkie bujawki. Ale i tak ruszyłaś moje sumienie. Puls mi skoczył do wartości godnych noworodka. :szok: A dwie książeczki z Photoshopa leżą przede mną (reszta z kopy innych programideł w szafie) i uśmiechają się do mnie zachęcając do pracy albo stresując mnie raczej. :-D
Napisz coś jeszcze, to złamiesz moje leniwe sumienie. :-p

Pozdrawiam Hania

Ostatnia edycja:
Do góry