matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
asiia na kawkę chętnie:-), przy okazji sprzęt zabiorę może jak go sobie dotkniesz i poznasz co z czym to się przekonasz, umówimy się po świętach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kochana to już niedługo będziesz miała swoje ślicznotki po drugiej stronie brzuszka i wtedy to się zacznie:-)Witam Was dziewczyny:-) Dawno do Was nie zagladalam. Ale jeszcze jestem w jednym kawaleczku Dziewczynki grzecznie siedza w brzuszku i sobie rosna. Brzuszek to mi peknie niedlugo ale ogolnie czuje sie dobrze, nic nie leze, caly czas cos robie, to w domku, to zakupy..Doktor mi zapowiedzial cesarke na 36 tydz a tu juz 35 sie zaczal..Jak dziewczynki grzecznie posiedza jeszcze to po swietach mamy sie umowic na cięcie
Pozdrawiam Was serdecznie:-)
oj kochana to współczuję:--(hej ja na chwilunie,jestem z Kuba w szpitalu od wtorku i zostaniemy jeszcze do wtorku-oszaleje( ale na swieta bedzie czysciutki.
zjezdzam by pilnowac macka.
kurcze nawet jeszcze nie robilam pozadkow swiatecznych,ale jutro i w niedziele bede sprzatac poki kuba w szpitalu(aby nie wdychal tego kurzu.a jeszcze kartki musze robic porazka.
anulika no juz tylko tydzien)) i beda ksiezniczki na swiecie i imionka jakie sliczne