reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

asiia na kawkę chętnie:-), przy okazji sprzęt zabiorę może jak go sobie dotkniesz i poznasz co z czym to się przekonasz, umówimy się po świętach:tak:

reklama
Północny Wiatr chciałaś żebym napisała to piszę :tak: wybieram się dziś do biblioteki po publikacje :-)
pomogło w zebraniu się ?? hihiihi
hana31 oj wrażenia ze spotkania w realu będą niezapomniane ;-) heheh
assiia82 z tym mężami kontraktowcami to tak jest :sorry: mój też wpadnie na święta 2 tygodnie i z powrotem norwegia :-( ale może niedługo razem tam wyjedziemy , takie bynajmniej są plany zobaczymy co będzie...

aniulla26 oj to by wam bylo fajnie wkoncu razem a u nas nie wim jak to bedzie poki co szykuje sie jeszcze dlugo powyjezdza z 5 lat napewno
kolezanka jest w norwegii z mezem od nie calych dwoch lat i od 2 miesiecy sa szczesliwymi posiadaczami pieknego domu i do kraju jak wyjechala to mowila ze wraca po 5 latach tak od roku nie mam mowy ze wroci mowi ze moze na starosc wiec trzymam za was kciuki zeby wam sie udalo wyjechac i byc razem

Witam Was dziewczyny:-) Dawno do Was nie zagladalam. Ale jeszcze jestem w jednym kawaleczku:tak: Dziewczynki grzecznie siedza w brzuszku i sobie rosna. Brzuszek to mi peknie niedlugo ale ogolnie czuje sie dobrze, nic nie leze, caly czas cos robie, to w domku, to zakupy..Doktor mi zapowiedzial cesarke na 36 tydz a tu juz 35 sie zaczal..Jak dziewczynki grzecznie posiedza jeszcze to po swietach mamy sie umowic na cięcie:szok:
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

hej ja na chwilunie,jestem z Kuba w szpitalu od wtorku i zostaniemy jeszcze do wtorku-oszaleje:(( ale na swieta bedzie czysciutki.
zjezdzam by pilnowac macka.
kurcze nawet jeszcze nie robilam pozadkow swiatecznych,ale jutro i w niedziele bede sprzatac poki kuba w szpitalu(aby nie wdychal tego kurzu.a jeszcze kartki musze robic porazka.

anulika no juz tylko tydzien:))) i beda ksiezniczki na swiecie i imionka jakie sliczne:)

Witam Was dziewczyny:-) Dawno do Was nie zagladalam. Ale jeszcze jestem w jednym kawaleczku:tak: Dziewczynki grzecznie siedza w brzuszku i sobie rosna. Brzuszek to mi peknie niedlugo ale ogolnie czuje sie dobrze, nic nie leze, caly czas cos robie, to w domku, to zakupy..Doktor mi zapowiedzial cesarke na 36 tydz a tu juz 35 sie zaczal..Jak dziewczynki grzecznie posiedza jeszcze to po swietach mamy sie umowic na cięcie:szok:
Pozdrawiam Was serdecznie:-)
oj kochana to już niedługo będziesz miała swoje ślicznotki po drugiej stronie brzuszka i wtedy to się zacznie:-)
hej ja na chwilunie,jestem z Kuba w szpitalu od wtorku i zostaniemy jeszcze do wtorku-oszaleje:(( ale na swieta bedzie czysciutki.
zjezdzam by pilnowac macka.
kurcze nawet jeszcze nie robilam pozadkow swiatecznych,ale jutro i w niedziele bede sprzatac poki kuba w szpitalu(aby nie wdychal tego kurzu.a jeszcze kartki musze robic porazka.

anulika no juz tylko tydzien:))) i beda ksiezniczki na swiecie i imionka jakie sliczne:)
oj kochana to współczuję:-:)-(
a czemu Kubuś w szpitalu?nie można go było leczyć w domku???

ja mam już okna pomyte prezent dla Adasia i Antosia no i mojego Pietruszki jeszcze tylko Julinie muszę kupć wózek dla lalek na allegro jej cos zamówię:tak:a w przyszłym tygodniu mam zamiar wypucować kuchnię i upiec ciasteczka:tak:
Julinka dalej chora na antybiotyku to już 5 tygodni:-(

ewon wracajcie szybko i zdrowo do domeczku :tak::tak::tak:

anulka!!! to czekamy na te "prezenciki" po świąteczne :-)

co do porządków to ja jeszcze nawet nie zaczęłam :no: cały przyszły tydzień planuje poświęcić na sprzątanko a jak już mój panuś wróci to biorę się ostro za pisanie pracy bo mam czas maksymalnie do maja ale chciałabym najpóźniej w lutym się obronić i mieć temat zamknięty :cool: narazie zapał mam ale zobaczymy jak to będzie z wykonaniem :tak: tym bardziej że nie mam office`a do pisania :wściekła/y: chyba , że ma któras z was do pożyczenia lub też odkupienia niedrogo bo bez tego ani rusz :tak::tak::tak:

malinka1 zdrówka dla Julinki :-) a co ty za ciasteczka pieła będziesz? no i pochwal się jakie prezenciki kupiłaś może człowiek coś odgapi :-) bo narazie mam pomysł żeby kupić małemu sanki ale kurde blaszka śniegu ni ma ;-)

Czesc dziewczynki:)
Ja tez jeszcze porzadkow nie porobilam...caly czs aktywnie pracuje a po pracy po prostu mi sie niechce:p wole polezec i po brzuszku sie poglaskac:) Niestety ja tez mam meza kontraktowca:( co prawda mam o tyle dobrze ze w polske jezdzi wiec przynajmniej telefony tansze:) (netu na kampie nie ma:() i niestety do sprzatania go nie zagonie.
Wszystkim chorym zycze zeby szybciutko do zdrowka wrocili:) a malince zycze szczesliwego rozwiazania:) i oby dziewczynki grzecznie przez swieta w brzuszku siedzialy:):):)
Pozdrawiam:)

reklama
hej dziewczynki:-)

anulka - gratuluję ze tak ładnie dziewczynki siedzą w brzuszku no i zaraz juz będziesz je tulić --- imionka ładne wybrane --- znam akurat dwie dziewczynk półroczne nie siostry a właśnie maja i jula:-)--a jak macie wszystko z organizacją przygotowane--- ktoś będzie pomagał na początku------------- oj --- ja sobie siebie nie wyobrażam z dwójeczką --- moj mati daje mi popalić ------------------- ale dziewczynki na szczescie spokojniejsze:tak:

ewon - zdrówka

aniulla i lenka - dołączam sie do słomiaczek --- moj jest w domku od pt a w pn wyjezdza:sorry:

cięzko samej......... ja właśnie nie mam nawet kiedy do sklepu się wybrać i prezenty pokupować:sorry:
malinka - zdrówka dla córci --- a na co tak długo choruje --- ja pamiętam ze moja natala kiedyś na zatoki tak chorowała ze 3 antybiotyki poszły......juz miała do szpitala iść ale nie dałam:no:

pozdrawiam reszte :-)
i miłego dnia

Do góry