reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

asiia na kawkę chętnie:-), przy okazji sprzęt zabiorę może jak go sobie dotkniesz i poznasz co z czym to się przekonasz, umówimy się po świętach:tak:

reklama
Północny Wiatr chciałaś żebym napisała to piszę :tak: wybieram się dziś do biblioteki po publikacje :-)
pomogło w zebraniu się ?? hihiihi
hana31 oj wrażenia ze spotkania w realu będą niezapomniane ;-) heheh
assiia82 z tym mężami kontraktowcami to tak jest :sorry: mój też wpadnie na święta 2 tygodnie i z powrotem norwegia :-( ale może niedługo razem tam wyjedziemy , takie bynajmniej są plany zobaczymy co będzie...

aniulla26 oj to by wam bylo fajnie wkoncu razem a u nas nie wim jak to bedzie poki co szykuje sie jeszcze dlugo powyjezdza z 5 lat napewno
kolezanka jest w norwegii z mezem od nie calych dwoch lat i od 2 miesiecy sa szczesliwymi posiadaczami pieknego domu i do kraju jak wyjechala to mowila ze wraca po 5 latach tak od roku nie mam mowy ze wroci mowi ze moze na starosc wiec trzymam za was kciuki zeby wam sie udalo wyjechac i byc razem

Witam Was dziewczyny:-) Dawno do Was nie zagladalam. Ale jeszcze jestem w jednym kawaleczku:tak: Dziewczynki grzecznie siedza w brzuszku i sobie rosna. Brzuszek to mi peknie niedlugo ale ogolnie czuje sie dobrze, nic nie leze, caly czas cos robie, to w domku, to zakupy..Doktor mi zapowiedzial cesarke na 36 tydz a tu juz 35 sie zaczal..Jak dziewczynki grzecznie posiedza jeszcze to po swietach mamy sie umowic na cięcie:szok:
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

hej ja na chwilunie,jestem z Kuba w szpitalu od wtorku i zostaniemy jeszcze do wtorku-oszaleje:(( ale na swieta bedzie czysciutki.
zjezdzam by pilnowac macka.
kurcze nawet jeszcze nie robilam pozadkow swiatecznych,ale jutro i w niedziele bede sprzatac poki kuba w szpitalu(aby nie wdychal tego kurzu.a jeszcze kartki musze robic porazka.

anulika no juz tylko tydzien:))) i beda ksiezniczki na swiecie i imionka jakie sliczne:)

Witam Was dziewczyny:-) Dawno do Was nie zagladalam. Ale jeszcze jestem w jednym kawaleczku:tak: Dziewczynki grzecznie siedza w brzuszku i sobie rosna. Brzuszek to mi peknie niedlugo ale ogolnie czuje sie dobrze, nic nie leze, caly czas cos robie, to w domku, to zakupy..Doktor mi zapowiedzial cesarke na 36 tydz a tu juz 35 sie zaczal..Jak dziewczynki grzecznie posiedza jeszcze to po swietach mamy sie umowic na cięcie:szok:
Pozdrawiam Was serdecznie:-)
oj kochana to już niedługo będziesz miała swoje ślicznotki po drugiej stronie brzuszka i wtedy to się zacznie:-)
hej ja na chwilunie,jestem z Kuba w szpitalu od wtorku i zostaniemy jeszcze do wtorku-oszaleje:(( ale na swieta bedzie czysciutki.
zjezdzam by pilnowac macka.
kurcze nawet jeszcze nie robilam pozadkow swiatecznych,ale jutro i w niedziele bede sprzatac poki kuba w szpitalu(aby nie wdychal tego kurzu.a jeszcze kartki musze robic porazka.

anulika no juz tylko tydzien:))) i beda ksiezniczki na swiecie i imionka jakie sliczne:)
oj kochana to współczuję:-:)-(
a czemu Kubuś w szpitalu?nie można go było leczyć w domku???

ja mam już okna pomyte prezent dla Adasia i Antosia no i mojego Pietruszki jeszcze tylko Julinie muszę kupć wózek dla lalek na allegro jej cos zamówię:tak:a w przyszłym tygodniu mam zamiar wypucować kuchnię i upiec ciasteczka:tak:
Julinka dalej chora na antybiotyku to już 5 tygodni:-(

ewon wracajcie szybko i zdrowo do domeczku :tak::tak::tak:

anulka!!! to czekamy na te "prezenciki" po świąteczne :-)

co do porządków to ja jeszcze nawet nie zaczęłam :no: cały przyszły tydzień planuje poświęcić na sprzątanko a jak już mój panuś wróci to biorę się ostro za pisanie pracy bo mam czas maksymalnie do maja ale chciałabym najpóźniej w lutym się obronić i mieć temat zamknięty :cool: narazie zapał mam ale zobaczymy jak to będzie z wykonaniem :tak: tym bardziej że nie mam office`a do pisania :wściekła/y: chyba , że ma któras z was do pożyczenia lub też odkupienia niedrogo bo bez tego ani rusz :tak::tak::tak:

malinka1 zdrówka dla Julinki :-) a co ty za ciasteczka pieła będziesz? no i pochwal się jakie prezenciki kupiłaś może człowiek coś odgapi :-) bo narazie mam pomysł żeby kupić małemu sanki ale kurde blaszka śniegu ni ma ;-)

Czesc dziewczynki:)
Ja tez jeszcze porzadkow nie porobilam...caly czs aktywnie pracuje a po pracy po prostu mi sie niechce:p wole polezec i po brzuszku sie poglaskac:) Niestety ja tez mam meza kontraktowca:( co prawda mam o tyle dobrze ze w polske jezdzi wiec przynajmniej telefony tansze:) (netu na kampie nie ma:() i niestety do sprzatania go nie zagonie.
Wszystkim chorym zycze zeby szybciutko do zdrowka wrocili:) a malince zycze szczesliwego rozwiazania:) i oby dziewczynki grzecznie przez swieta w brzuszku siedzialy:):):)
Pozdrawiam:)

reklama
hej dziewczynki:-)

anulka - gratuluję ze tak ładnie dziewczynki siedzą w brzuszku no i zaraz juz będziesz je tulić --- imionka ładne wybrane --- znam akurat dwie dziewczynk półroczne nie siostry a właśnie maja i jula:-)--a jak macie wszystko z organizacją przygotowane--- ktoś będzie pomagał na początku------------- oj --- ja sobie siebie nie wyobrażam z dwójeczką --- moj mati daje mi popalić ------------------- ale dziewczynki na szczescie spokojniejsze:tak:

ewon - zdrówka

aniulla i lenka - dołączam sie do słomiaczek --- moj jest w domku od pt a w pn wyjezdza:sorry:

cięzko samej......... ja właśnie nie mam nawet kiedy do sklepu się wybrać i prezenty pokupować:sorry:
malinka - zdrówka dla córci --- a na co tak długo choruje --- ja pamiętam ze moja natala kiedyś na zatoki tak chorowała ze 3 antybiotyki poszły......juz miała do szpitala iść ale nie dałam:no:

pozdrawiam reszte :-)
i miłego dnia

Do góry