reklama
małamama76
Zaciekawiona BB
u mnie tez maniacy gierek,włącznie z Natalką. albo na kompie albo na xboxie grają.Natusia w mario gra,buduje poziomy,albo na xboxie samochodami jeździ .Na szczęście najwięcej rysuje z mamusia albo bawimy się w gotowanie i pieczenie ciast
nawet nie wiecie jak mis ię nie chce rano na uniwerek prowadzić syna ...
nawet nie wiecie jak mis ię nie chce rano na uniwerek prowadzić syna ...
aniulla26
mamuśka
hej dziewczęta :-)
no i mebelki stoją już nie będę się chwaliła , że sama zmontowałam je hihih 9 godzin się mocowałam wczoraj a dzisiaj mam zakwasy hehe została jedna półeczka ale to już mały pikuś :-) podobają mi się moje nowe mebelki i nawet ten stół nie jest taki niski jak mi się wydawało :-) tak więc wszystko gra
małamama foty załączę jak będę miała więcej czasu :-)
pozdrawiam wszystkie ;-)
no i mebelki stoją już nie będę się chwaliła , że sama zmontowałam je hihih 9 godzin się mocowałam wczoraj a dzisiaj mam zakwasy hehe została jedna półeczka ale to już mały pikuś :-) podobają mi się moje nowe mebelki i nawet ten stół nie jest taki niski jak mi się wydawało :-) tak więc wszystko gra
małamama foty załączę jak będę miała więcej czasu :-)
pozdrawiam wszystkie ;-)
witam
aniulla26 super ze mebelki stoja i ze sama zlozylas oj wiem ze to nie lada wyczyn kiedys probowalam masakra
ja tez nie moge sie doczekac wlasnego mieszkanka i kupowania mebli hihihui
a ja malo pisze bo nie mam czasu na nic jeszcze kapcer sie rozchorowal dzis wzywalam lekarza do domu bo ma tylko goraczke i nie chcialam z nim spedzac na korytarzui w przychodni jeszcze nie wiadomo co by zlapal a tak wiem ze poki co to nic powaznego bo juz jak slysze o tej grypie a tu Kacper goraczka to az mi sie slabo zrobilo wrrrrrr
aniulla26 super ze mebelki stoja i ze sama zlozylas oj wiem ze to nie lada wyczyn kiedys probowalam masakra
ja tez nie moge sie doczekac wlasnego mieszkanka i kupowania mebli hihihui
a ja malo pisze bo nie mam czasu na nic jeszcze kapcer sie rozchorowal dzis wzywalam lekarza do domu bo ma tylko goraczke i nie chcialam z nim spedzac na korytarzui w przychodni jeszcze nie wiadomo co by zlapal a tak wiem ze poki co to nic powaznego bo juz jak slysze o tej grypie a tu Kacper goraczka to az mi sie slabo zrobilo wrrrrrr
małamama76
Zaciekawiona BB
reklama
aniulla26
mamuśka
assiia dużo zdrówka dla dzidziula
małamama ale słoooodziutka psinieczka jak ma na imię nowy członek rodziny??
małamama ale słoooodziutka psinieczka jak ma na imię nowy członek rodziny??