reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hana tak tylko zaproponowałam:zawstydzona/y:
ależ matyldo:-) - ja pisałam seryjnie - jezeli tylko chcesz to pisz do admina - pewnie ze możesz chcieć;-)...pojawiło się tu zupełnie nowe grono( >50- 300 postów - z dłużej będących na forum ino royanka oraz przodująca w ilości na sz-nie ewon:tak:), którego masz poparcie...

royannka - ja w ogóle ogarniasz dzieciaczki? i jak synek - chodzi do przedszko - jak się przyjął?
aniulla - mebelki nabyte?

mebelki nabyte hana31 :-) w piątek mi przywiozą , już nie mogę się doczekać :tak:
tylko chyba źle zrobiłam z ława bo kupiłam taką z tych niskich ,innych tam ogólnie nie ma , bo teraz te niskie modne ,no chyba że stół z krzesłami ale mam za małe mieszkanie bo taki stół to raczej do salonu , którego nie posiadam :szok:i kurde blaszka zastanawiam się jak ja będę obiad przy tym jadła no ale nic , jakoś się przemęczę ale za to jaki wygląd będzie hihihi :-)

aniulla no to nie moge sie doczekac aby obejrzec twoje mebelki:DD

ide bo moj mi steka:9 nawet nie zdazylam nic popisac:/

ech no niestety nie mamy już nadziei na odnalezienie auta:(
w telegraficznym skrócie co u nas:
mój mąż w końcu łaskawie zamontował dzisiaj listwy przypodłogowe
mam nowa psinkę :D
córcia mi ostatnio zasypiała na rękach an zebraniu w szkole,heh chyba będe pania wzywała do domu jak mi dziecie nie bedzie chciało spać ;)
między klientkami ,załatwiam sprawy organizacyjne i tak czas jakoś nam leci:)
aniulla liczę na foty nowych mebelków :)
ewon jak czterokołowiec? dorwałaś jakiś?

dzień doberek:)

ledwo wstałam:/ wolałabym jeszcze pospac,ale nie długo przyjdzie maciej.
Z Kubą jest lepiej juz mu wszystko schodzi:) obejdzie się chyba bez szpitala:)

małamama niestety nic nie znalazłam,jeżdże tym rozwalonym,jakoś daję radę ,i tak w te dni co pilnuje nie wychodzę.no to współczuje z powodu auta:(

kurcze szukam jakies szafy czy szafek na infoludku(darmo) wczoraj było super ogłoszenie ale nie miałam tyle na koncie aby zadzwonić i dupa,a dziś nie ma już tego ogłoszenia:(( się wkurzyłam:(

dziewczyny gdzie sie podziewaci,akurat jak moge popisac to nikogo ni ma:(( mam brata laptopa i mam wieczorek dla siebie:D a moj na naszym siedzi hehehe smiesznie to wyglada:D

reklama
małamama no mam nadzieje,ze wkoncu dotr do Ciebie.co uzbieram kase to musze spowrotem wydac na dom:/ m
już mu to proponowałam :D ale woli pograc z kolegami-maniak gierek:/

cos mi sie nie chce nic wkleic ciagle blad,ze niby za krótki tekst:/ mam nadzieję ze tym razem sie uda.

Do góry