reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
hana tak tylko zaproponowałam:zawstydzona/y:
ależ matyldo:-) - ja pisałam seryjnie - jezeli tylko chcesz to pisz do admina - pewnie ze możesz chcieć;-)...pojawiło się tu zupełnie nowe grono( >50- 300 postów - z dłużej będących na forum ino royanka oraz przodująca w ilości na sz-nie ewon:tak:), którego masz poparcie...

royannka - ja w ogóle ogarniasz dzieciaczki? i jak synek - chodzi do przedszko - jak się przyjął?
aniulla - mebelki nabyte?

mebelki nabyte hana31 :-) w piątek mi przywiozą , już nie mogę się doczekać :tak:
tylko chyba źle zrobiłam z ława bo kupiłam taką z tych niskich ,innych tam ogólnie nie ma , bo teraz te niskie modne ,no chyba że stół z krzesłami ale mam za małe mieszkanie bo taki stół to raczej do salonu , którego nie posiadam :szok:i kurde blaszka zastanawiam się jak ja będę obiad przy tym jadła no ale nic , jakoś się przemęczę ale za to jaki wygląd będzie hihihi :-)

aniulla no to nie moge sie doczekac aby obejrzec twoje mebelki:DD

ide bo moj mi steka:9 nawet nie zdazylam nic popisac:/

ech no niestety nie mamy już nadziei na odnalezienie auta:(
w telegraficznym skrócie co u nas:
mój mąż w końcu łaskawie zamontował dzisiaj listwy przypodłogowe
mam nowa psinkę :D
córcia mi ostatnio zasypiała na rękach an zebraniu w szkole,heh chyba będe pania wzywała do domu jak mi dziecie nie bedzie chciało spać ;)
między klientkami ,załatwiam sprawy organizacyjne i tak czas jakoś nam leci:)
aniulla liczę na foty nowych mebelków :)
ewon jak czterokołowiec? dorwałaś jakiś?

dzień doberek:)

ledwo wstałam:/ wolałabym jeszcze pospac,ale nie długo przyjdzie maciej.
Z Kubą jest lepiej juz mu wszystko schodzi:) obejdzie się chyba bez szpitala:)

małamama niestety nic nie znalazłam,jeżdże tym rozwalonym,jakoś daję radę ,i tak w te dni co pilnuje nie wychodzę.no to współczuje z powodu auta:(

kurcze szukam jakies szafy czy szafek na infoludku(darmo) wczoraj było super ogłoszenie ale nie miałam tyle na koncie aby zadzwonić i dupa,a dziś nie ma już tego ogłoszenia:(( się wkurzyłam:(

dziewczyny gdzie sie podziewaci,akurat jak moge popisac to nikogo ni ma:(( mam brata laptopa i mam wieczorek dla siebie:D a moj na naszym siedzi hehehe smiesznie to wyglada:D

reklama
małamama no mam nadzieje,ze wkoncu dotr do Ciebie.co uzbieram kase to musze spowrotem wydac na dom:/ m
już mu to proponowałam :D ale woli pograc z kolegami-maniak gierek:/

cos mi sie nie chce nic wkleic ciagle blad,ze niby za krótki tekst:/ mam nadzieję ze tym razem sie uda.

Do góry