cześć poranno niedzielnie:-)
dziś mati obidził sę 6.10 i chciał juz urzedować ale do łózka myk i do 8 pociągnęliśmy
a ja z pt/sb byłam na szkoleniu w świnoujściu---------------- jaaaaaka piękna pogoda- zero wiatru nad morzem, słońce - dużo ptactwa przy brzegu - pięknie
pozdrawiam i miłej niedzieli
dziś mati obidził sę 6.10 i chciał juz urzedować ale do łózka myk i do 8 pociągnęliśmy
napisałam tego samego dnia - ale widać odzewu żadnego - a wprawę trzeba nabywać...komputer przyjmie wszystko - to nie wytłumaczeiehana to super, może ty napiszesz bo ja wprawy nie mam w pisaniu takiej prośby
ania- my mamy właśnie wysoką i jemy przy nim - po złożeniu 1x1 ale można jeszcze chba 4 części włożyć i jak jakaś impreza to łoł mamy długi stół...dzielna babeczka - ja kiedyś też sama składałam mebelkimebelki nabyte hana31 :-) w piątek mi przywiozą , już nie mogę się doczekać
tylko chyba źle zrobiłam z ława bo kupiłam taką z tych niskich ,innych tam ogólnie nie ma , bo teraz te niskie modne ,no chyba że stół z krzesłami ale mam za małe mieszkanie bo taki stół to raczej do salonu , którego nie posiadam i kurde blaszka zastanawiam się jak ja będę obiad przy tym jadła no ale nic , jakoś się przemęczę ale za to jaki wygląd będzie hihihi :-)
przykro mi z powodu autka - ja też mam obawy względem mojego ale myślę sobie ze mój jest tak poobijany ze raczej należy do charakterystycznych i może sobie odpuszczą ----super piesekech no niestety nie mamy już nadziei na odnalezienie auta
?
czesc asiu - zdrówka dla kacperka - moja natala tez chora i w czw jechałam do przychodni bez numerka - i cud - wyszło szybciej niż z numerkiem--- u nas angina i antybiotyka ja malo pisze bo nie mam czasu na nic jeszcze kapcer sie rozchorowal dzis wzywalam lekarza do domu bo ma tylko goraczke i nie chcialam z nim spedzac na korytarzui w przychodni jeszcze nie wiadomo co by zlapal a tak wiem ze poki co to nic powaznego bo juz jak slysze o tej grypie a tu Kacper goraczka to az mi sie slabo zrobilo wrrrrrr
a ja z pt/sb byłam na szkoleniu w świnoujściu---------------- jaaaaaka piękna pogoda- zero wiatru nad morzem, słońce - dużo ptactwa przy brzegu - pięknie
pozdrawiam i miłej niedzieli