reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

assiia82 "normalnie" 50zł. Ja sobie teraz tez krótkie robię bo mam dość szpiców :cool2::-) tak do 1 na formie bo plastikowych tipsów nie przyklejam w ogóle:-)

kingusia1991 ja na pomorzanach rodziłam jedno i drugie, za pierwszym razem z przymusu,odkleiło się łożysko więc wieźli mnie szybko gdzie najbliżej a drugi raz z wyboru.mam szpital nie daleko domu :-)

reklama
hej

assiia ja rodziłam dwa razy w miejskim(ale niby go przeniesli do zdroji)i tam Ci polecam jechac z czystym sercem.bo na uni rodzila kuzynka i kolezanka no i nie milo wspominaja(moze nie sam pobyt )ale porod i lekarzy.na pomorzanach rodzila pol roku temu kolezanka i tez odradza przez lekarzy mowi,ze chodza jak roboty aby tylko odwalic robote. ja rodzilam w miejskim 2razem ale udalo mi sie przed przeniesieniem ale jakbym nie zdazyla to napewno w zdrojach rodzilabym .ale wiadomo kazdy inaczej przezywa wszystko,ale tez mozna w dobrym szpitalu na jaka niemila kadre trafic.choc w miejskim takiej nie bylo:D

ta pogoda mnie juz dobija ciagla leje.kurcze az boje sie co to bedzie zima::crazy:
a czy wogole bedzie rozpogodzenie?

na pomorzanach jest jeden fajny lekarz,robił mi cesarkę,ale nie pamiętam nazwiska :/ jedyny fajny.
Ewon mnie tez pogoda zabija ,masakra.wrrr szłam rano z synem kupić u kwiatka do szkoły zmarzłam jak czort.ale przywitała nas dzisiaj tęcza.która z rezsta pokazuje się co jakiś czas dzisiaj jak tylko deszcz pada

ja rodziłam w miejskim a rok temu w zdrojach oba porody wspominam super.
z czystym sumieniem polecam zdroje:-)

dzwoniła koleżanka z wawy że ma śniegu po kolana i nie przestaje padać :-(

Witam Was kochane po kilkudniowej nieobecności.:-)
Na weekend wyjechalismy do Berlina sobie do mojego M brata a jak wrocilismy zaczelam zakuwanie..bo wczoraj mialam obrone i juz jestem Panią mgr!!!:tak:Nawet nie wiecie jak mi ulżyło..mialam troche problemow z ta moja praca i sie balam ze moge do porodu nie zdazyc z ta obrona ale udalo sie:tak:
Teraz juz mam wiecej czasu to bede czesceij zagladac do Was.

Owca rzeczywiście świat jest mały. To może nawet z widzenia się znamy..w sumie ja jestem z Podjuch ale jestem w trakcie przeprowadzki do mojego M do Zdroji.

Ewon nie mamy jeszcze imion. Nie mamy pojęcia jakie dać. Mi się nic nie podoba.. Poczatkowo jak myslalam ze beda chlopcy wymyslilam sobie Kubusia i Bartusia..a dla dziewczynek nie mam pojecia..

Brr nie mowcie mi o sniegu. Juz sie boje tego zimna. W zadnej kurtce sie nie dopinam, ale tak sobie pomyslalam ze w sumie zostalo ok 2 miesiecy i nie bardzo mi sie oplaca kupowac. Tyle co ja z domu wychodze do auta i zaraz znowu sie gdzies chowam..

Ostatnia edycja:
Anulka gratulacje mgr :biggrin2::rofl2::biggrin2:

a mnie dla dziewczynki podoba sie bardzo Nadia gdyby drugie dzidizusiem byla dziewczynka to tak by wlasnie mial by na imie ale wyskoczyl chllopak hihihi

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-) dawno mnie tu nie było i widzę ruch się zrobił jak na dworcu ;-) i bardzo fanie :-)
ja rodziłam na pomorzanach i jestem zadowolona , zarówno z porodu jak i z opieki po :-) rodziłam tam z wyboru i nie żałuje

pogoda faktycznie do d...y no ale co zrobić , jeszcze dziś sobie palca drzwiami przytrzasnęlam :-( oby tylko nie byl polamany :no:
małamama chciałabym sobie zrobić tipsy, tylko ,że chcialabym żelowe a ty chyba akryl robisz tak?

Anulka gratulacje mgr :D
Ja syna rodziałm w kwietniu i tez miałam problem z kurtką ,heh znam ten ból:D
nie straszcie śniegiem ,brrr my tez jeszcze letnie opony mamy
wyciągłam zimowe kurtki ,nie ma co:/
Aniulla władam żelem również ;) zapraszam na gg 3101608

zapomniałam dodać,że ja na swoją Natusię tez wołam czasem Nadja :Dfajne imię :d

reklama
hej
kurcze ale pizdzi,az boje sie pomyslec co bedzie dalej,lepiej zeby nie spadl snieg chociaz do przyszlego tyg poki nie kupie butow maluchom..nawet nie ma jak w6yjsc tal leje deszcz-choc nie wiem czy nie wolalabym aby byl snieg-chociaz na spacer mozna wyjsc a tak w domu i w domu:( u mnie w kuchni tak cieplo jak i na dworzu:DDD

anulka gratuluje:))))
ja jak byłam w ciazy z Kuba mowilam ze jak bedzie dziewczynka to dam jej bezimienna bo zadne imie mi sie nie podobało:D wogóle to chciałam syna i mam.teraz chciałam dziewuche ale wyszedł chłopak to moj wybierał imie:D ale jak bede miała córke to dam jej na imie Daria:) choc podoba mi sie jescze Dagmara,Martynka,Aleksandra(Ola),Nadia, Zuzia(ale ich juz tez pelno).

anniula wkoncu do nas zajrzałaś:)) no to nie dlugo moze wypijemy kawulca:DDD

Do góry