reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Matylda dziękuję za ogłoszenie;-):-)
a więc tak dziewczynki często biorę udział w konkursach pazurkowych. przynajmiej się staram :-D .stylizacje jakie potrzebuje na konkurs zrobić, robie za darmo.Modelka musi tylko użyczyc swojej dłoni lub dwóch,zalezy jaki jest regulamin konkursu. jak zrobię fotki to ściagamy pazurki,ponieważ najczęściej sa to długie pazurki.nie mniej jednak własnie zakupie preparat dzieki któremu sciaganie będzie szybkie i sprawne.Nawet samemu w domu :D ale to potrwa kilka dni :wściekła/y:

pogoda masakra jak nie leje to pada :wściekła/y:

pogoda mnie dobije:(( jeszcze @ przyleciała i jestem :wściekła/y:
wczoraj poszlamj do kolezanki (ma problemu z facetem ktory wynajal jej mieszkanie i teraz musi szukac jaknajszybciej czegos-a ma 4dzieci )ak nie padalo i jak wracalam to oczywiscie lunelo i na dodatek w tym wozku jeden za drugim odpadalo mi kolo myslalam,ze oszaleje,ale jakos naprawilam i dotarlam do domu.buty mi przemokly :wściekła/y: a dzis ledwo sie ruszam brzuch mi rozerwie:/ muesz zalatwic siobie recepte na jakies anty bo oszaleje chyba.

o ja sie za pozno odezwalam na pazurki
ale jka co to chetna jestem nastepnym razem :tak::tak::tak:

ta pogoda mnie dobije juz trzeci dzien kisne z dziecmi w domu :szok::crazy::crazy:
jak juz jest zimno to niech juz wkoncu przestanie padac :sorry:

ja dobrze wiedzieć ,ze nie tylko mnie zabija ta pogoda:/ ja się z domu nie ruszam widzę z daleka jakie chmury i deszcz idzie.nie mniej jednak ciśnienie mnie zwala na podłogę:/ a muszę jeszcze po jakiś kwiat wyskoczyć dla syna na jutro :/
Natulka mi w nocy wymiotowała.poszłam spać o 6 rano,wstałam o 8 odprawić syna do szkoły..ech życie
Kinga już połowa ciązy za Tobą :d teraz to juz z górki będzie ;) nie wiem czy Ty wysiedziałabyś na pazurkach ,nie wspominając o zapachu liquidu :(
Asia 82
spokojnie jeszcze nie jeden konkurs będzie :)
Jest jeszcze możliwość ,że będę chciała wypróbować różne zdobienia i kształty.Modelka płaci tylko za produkty .30zł ale możemy negocjować długość:p kształt,kolory i wzór robię jaki ja potrzebuję wypróbować :p :)

j
Asia 82
spokojnie jeszcze nie jeden konkurs będzie :)
Jest jeszcze możliwość ,że będę chciała wypróbować różne zdobienia i kształty.Modelka płaci tylko za produkty .30zł ale możemy negocjować długość:p kształt,kolory i wzór robię jaki ja potrzebuję wypróbować :p :)
no to mnie tez pasuje bo ja nie lubie dlugisz pazurkow szczegolnie ze mam male dziecko a jakos sie dziwnie czuje jak mam dlugie
a tak normalnie ile bierzesz za paznkocie ????

małamama76 dałabym radę usiedzieć ;P raczej... no już połowa za mną... ale o przełomie lutego/marca nie chcę myśleć... i ten poród to już w ogóle ajjjj :p

a gdzie dziewczyny tak w ogóle rodziłyście swoje maluchy?? a i czy z wyboru czy po prostu "jak najbliżej " domu ??

reklama
z corka nie mialm wyboru bo mialm cukrzyce ciezarnych na insulinie wiec jedynie unia notomias z synem moglam wybrac wiec na poczatku bylam zdecydowana na pomorzany ciotka strasznie mnie namawiala na ten spzital i lekarka tez byla z pomorzan nawet bylam ogladac porodowke ale ich podejscie pod koniec ciazy bardzo mnie zrazilo i ch nie dopatrzenia i dziwne teorie spowodowaly ze znow wyladowalam na unii

Do góry