reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

anulka wielkie gratki:-D
co do imienia to u nas w razie chłopca miał być Szymek a jak dziewczynka to ja bardzo chciałam Ludmiłę, młody chciał Martę, a A. wymyślił Małgosię i tak już zostało

mnie też juz pogoda zaczęła dobijać tym bardziej że mamy dziś szczepienie z Małgosią. A. zabrał auto, tak to bym podjechała ale niestety muszę się tłuc pekaesem.
najbezpieczniej i najszybciej będzie jak mercedesa małej zostawię w domu a ja wezmę na ręce.

reklama
Cześć dziewczyny:-) Dziękuje bardzo za gratulacje:-)
No przerażające jest to co sie dzieje za oknem. Az sie z domu wychodzic nie chce..a mialam pojezdzic i popatrzec za wozkiem dla moich ksiezniczek.
Narazie siedze i pilnuje elektrykow bo u nas remont na calego!!! Jak milo by bylo zeby juz wszystko bylo zrobione, posprzatane, lozeczka wstawione i czekanie na malutkie..ale to jeszcze troche potrwa niestety:wściekła/y:
Co do imion to Maja mi sie bardzo podoba, ale kolo nas mieszka mojego M kuzyn i on ma Maje..i to samo nazwisko..biore pod uwage tez Agatke..No jeszcze troche i cos wymyslimy!

Ostatnia edycja:
byłam zmuszona wypuścić się na miasto.korki niesamowite na pl. Kościuszki,masakra . o pogodzie nawet nie wspominam.nawet pies nie bardzo chce na spacer :d szybko załatwia co ma do załatwienia i biegiem do bloku

laseczki mam dla was propozycję
moja dobra koleżanka jest artystą plastykiem, ma małego synka i siedzi w domu ciężko u nich z kasą i chce dorobić szkicując portrety i co tylko wam się zamarzy:-)(super sprawa na prezent)
mieszka w szczecinie na gumieńcach
za szkic w ołówku format A3 bierze jedne 50zł, robi to świetnie (załączę fotkę) jeśli któraś będzie chętna to poproszę info na priv
Basia szkicuje ze zdjęć:-)

Załączniki

• dla eweliny.jpg
    dla eweliny.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 31
Heja :)
Ale mam lenia ostatnio...
Tyle planow co zrobic a potem czas leci a ja wlasciwie nic nie zrobilam...az jestem na siebie zla...zebym chociaz odpoczela, pospala, ale nie...bo nie potrafie. To wszystko przez ta pogode:(

małamama w takim razie o ile mi nie zejdzie paznokieć to w przyszlym tygodniu bym chciała się umówić :-)

ewon na kawkę również chętnie w przyszłym tyg się umówię :tak: mój mężulek wyjeżdża więc przez najbliższe 2 miesiące będę miała mnóstwo czasu , także spacerki i kawki jak najbardziej :-)

Aniulla ok,odezwij się na gadulcu zrobimy wstępną rezerwację.W co przywaliłaś?
ja mogłabym w sen zimowy zapadać :D Nawet po zakupy nie chce się wychodzić a co dopiero na jakiś spacer pisklaki wyprowadzić ;) .Natalka marudna.powoli porzuca sen w dzień ,ale za to skoro świt wstaje:(
Royanna nie długo będziesz bardzo zajęta,jeszcze się narobisz,leż i relaksuj się :D

reklama
ja jakies spacerki to ja chcetnie tylko zeby wkoncu przestalo padac

matylda111 wyslalam PW w sprawie tych rysunkow
aniulla26 o widze ze i ty slomiana wdowa a twoj maz czym sie zajmuje i gdzie wyjezdza jak mozna wiedziec ;-)

Do góry