reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

anulka wielkie gratki:-D
co do imienia to u nas w razie chłopca miał być Szymek a jak dziewczynka to ja bardzo chciałam Ludmiłę, młody chciał Martę, a A. wymyślił Małgosię i tak już zostało

mnie też juz pogoda zaczęła dobijać tym bardziej że mamy dziś szczepienie z Małgosią. A. zabrał auto, tak to bym podjechała ale niestety muszę się tłuc pekaesem.
najbezpieczniej i najszybciej będzie jak mercedesa małej zostawię w domu a ja wezmę na ręce.

reklama
Cześć dziewczyny:-) Dziękuje bardzo za gratulacje:-)
No przerażające jest to co sie dzieje za oknem. Az sie z domu wychodzic nie chce..a mialam pojezdzic i popatrzec za wozkiem dla moich ksiezniczek.
Narazie siedze i pilnuje elektrykow bo u nas remont na calego!!! Jak milo by bylo zeby juz wszystko bylo zrobione, posprzatane, lozeczka wstawione i czekanie na malutkie..ale to jeszcze troche potrwa niestety:wściekła/y:
Co do imion to Maja mi sie bardzo podoba, ale kolo nas mieszka mojego M kuzyn i on ma Maje..i to samo nazwisko..biore pod uwage tez Agatke..No jeszcze troche i cos wymyslimy!

Ostatnia edycja:
byłam zmuszona wypuścić się na miasto.korki niesamowite na pl. Kościuszki,masakra . o pogodzie nawet nie wspominam.nawet pies nie bardzo chce na spacer :d szybko załatwia co ma do załatwienia i biegiem do bloku

laseczki mam dla was propozycję
moja dobra koleżanka jest artystą plastykiem, ma małego synka i siedzi w domu ciężko u nich z kasą i chce dorobić szkicując portrety i co tylko wam się zamarzy:-)(super sprawa na prezent)
mieszka w szczecinie na gumieńcach
za szkic w ołówku format A3 bierze jedne 50zł, robi to świetnie (załączę fotkę) jeśli któraś będzie chętna to poproszę info na priv
Basia szkicuje ze zdjęć:-)

Załączniki

• dla eweliny.jpg
    dla eweliny.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 35
Heja :)
Ale mam lenia ostatnio...
Tyle planow co zrobic a potem czas leci a ja wlasciwie nic nie zrobilam...az jestem na siebie zla...zebym chociaz odpoczela, pospala, ale nie...bo nie potrafie. To wszystko przez ta pogode:(

małamama w takim razie o ile mi nie zejdzie paznokieć to w przyszlym tygodniu bym chciała się umówić :-)

ewon na kawkę również chętnie w przyszłym tyg się umówię :tak: mój mężulek wyjeżdża więc przez najbliższe 2 miesiące będę miała mnóstwo czasu , także spacerki i kawki jak najbardziej :-)

Aniulla ok,odezwij się na gadulcu zrobimy wstępną rezerwację.W co przywaliłaś?
ja mogłabym w sen zimowy zapadać :D Nawet po zakupy nie chce się wychodzić a co dopiero na jakiś spacer pisklaki wyprowadzić ;) .Natalka marudna.powoli porzuca sen w dzień ,ale za to skoro świt wstaje:(
Royanna nie długo będziesz bardzo zajęta,jeszcze się narobisz,leż i relaksuj się :D

reklama
ja jakies spacerki to ja chcetnie tylko zeby wkoncu przestalo padac

matylda111 wyslalam PW w sprawie tych rysunkow
aniulla26 o widze ze i ty slomiana wdowa a twoj maz czym sie zajmuje i gdzie wyjezdza jak mozna wiedziec ;-)

Do góry