reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

anulka!!! podziwiam Cię na prawdę... bliźniaki, w dodatku dziewczynki :) ja bym chyba nie dała rady... i bym się załamała jakbym się dowiedziała, że spotkały mnie "dwa szczęścia" ... a jak tam z ruchami i kopnięciami dziewczynek?? :D

reklama
małamama drzwiami palca przytrzasnęłam ale dziś już jest lepiej :-)mogę go dotknąć i nie boli :-)powinno być dobrze

assiia82 a no słomiana wdowa :-( mój piękny spawaczem jest i w norwegii pracuje od lat , więc już w zasadzie się przyzwyczaiłam do tych wyjazdów ,

dobra zmykam się ogarniać i trzeba męża na lotnisko odwieść, miłego dnia wszystkim :-)

anulka!!! podziwiam Cię na prawdę... bliźniaki, w dodatku dziewczynki :) ja bym chyba nie dała rady... i bym się załamała jakbym się dowiedziała, że spotkały mnie "dwa szczęścia" ... a jak tam z ruchami i kopnięciami dziewczynek?? :D
No wiesz w sumie wyboru nie miałam:-) Nigdy nie przypuszczałam, ze moga mi sie blizniaki przytrafic..jak sie dowiedzialam na usg w 13 tyg to sie poplakalam z rozpaczy..ale moj M taki kochany szybko mnie uspokoił, ze nie kazdemu sie zdarza i jestesmy wybrancami losu. On przyjal to z wyjatkowym spokojem. Mialam mieszane uczucia i bałam sie strasznie przez ok. 2tyg. Ale szybko przyzwyczailam sie do mysli ze bedziemy miec podwojne szczescie i teraz nie wyobrazam sobie ze mogloby byc jedno malenstwo:-)Jestem strasznie szczesliwa. Zawsze chcialam miec dwojke i nie bede musiala przechodzic tego drugi raz. Dzieciaczki podobno razem lepiej sie chowaja, zajmuja pozniej same soba, takze jest wiele dobrych stron. Na poczatku pewnie bedzie ciezko, ale damy rade:tak:M stwierdzil ze dzieci to owoc milosci a nasza jest taka wielka ze sie w jednym owocu nie zmiescila poprostu:-D
A co do kurtek to ja juz w zadnej sie nie dopinam..ale zakladam grubszy sweter i do auta szybko..raczej nie bede kupowac jakiejs na wyrost, na 2 miesiace.

anulka!! pieknie Twoj M to nazwal
a bedzie dobrze szybko sie nauczysz radzic z maluchami mam kolezanke co ma dwoch chlopaczkow sa w wieku kacperka i chlopaki sa spokojni i daja mamusi duuuza czasu dla siebie

no dzis była pogoda ładna:) oby tak w tygodniu była ładna pogoda(chociazby nie padalo)

więc jak co ja chetna:) w poniedziałaek musze isc na kadlubka po decyzje-ktora idzie ze mna:) odrazu spacerek bedzie:)

reklama
ech nie dostawałam powiadomień :wściekła/y:
pogoda iście spacerowa do południa.przed 10 rano nawet szarpnęłam sięn a spacer z dzieciakami n a uniwerek,z uniwerku tez na piechotę do domu,a co tam niech się dzieci dotlenia,nie wiadomo kiedy teraz będzie tak ładnie.nawet nie miały odwagi dzieciaczki protestować:-D
ewon trochę nie moje rejony ,no i w poniedziałek "skrobię" pazurki Matyldzie :-D
anulka!!! powiem szczerze nie zazdroszczę podwójnego szczęścia,miałam okazję pilnowac szwagierki bliźniaków.Czas jednak szybko leci i nim się obejrzysz będą dwie odchowane cudne pannice :DMasz rację z tym,że za jednym zamachem masz upragniona dwójeczke,nie każdego takie szczęście spotyka.Na pewno na poczatku będzie potrzebna pomoc żeby sie zorganizowac,ale jaka radość !!!
aniulla26 o litości aż mnie palce zabolały,brrr.Dobrze,ze nic się nie dzieje :-)nie ma to jak schodzący pazurek,albo onycholiza jakaś potem:no:
matylda111 zwarta i gotowa na egzamin?:cool2:

chyba ja tak muszę swojego chłopa wysłać gdzieś daleko daleko ;)

Do góry