reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

anulka!!! podziwiam Cię na prawdę... bliźniaki, w dodatku dziewczynki :) ja bym chyba nie dała rady... i bym się załamała jakbym się dowiedziała, że spotkały mnie "dwa szczęścia" ... a jak tam z ruchami i kopnięciami dziewczynek?? :D

reklama
małamama drzwiami palca przytrzasnęłam ale dziś już jest lepiej :-)mogę go dotknąć i nie boli :-)powinno być dobrze

assiia82 a no słomiana wdowa :-( mój piękny spawaczem jest i w norwegii pracuje od lat , więc już w zasadzie się przyzwyczaiłam do tych wyjazdów ,

dobra zmykam się ogarniać i trzeba męża na lotnisko odwieść, miłego dnia wszystkim :-)

anulka!!! podziwiam Cię na prawdę... bliźniaki, w dodatku dziewczynki :) ja bym chyba nie dała rady... i bym się załamała jakbym się dowiedziała, że spotkały mnie "dwa szczęścia" ... a jak tam z ruchami i kopnięciami dziewczynek?? :D
No wiesz w sumie wyboru nie miałam:-) Nigdy nie przypuszczałam, ze moga mi sie blizniaki przytrafic..jak sie dowiedzialam na usg w 13 tyg to sie poplakalam z rozpaczy..ale moj M taki kochany szybko mnie uspokoił, ze nie kazdemu sie zdarza i jestesmy wybrancami losu. On przyjal to z wyjatkowym spokojem. Mialam mieszane uczucia i bałam sie strasznie przez ok. 2tyg. Ale szybko przyzwyczailam sie do mysli ze bedziemy miec podwojne szczescie i teraz nie wyobrazam sobie ze mogloby byc jedno malenstwo:-)Jestem strasznie szczesliwa. Zawsze chcialam miec dwojke i nie bede musiala przechodzic tego drugi raz. Dzieciaczki podobno razem lepiej sie chowaja, zajmuja pozniej same soba, takze jest wiele dobrych stron. Na poczatku pewnie bedzie ciezko, ale damy rade:tak:M stwierdzil ze dzieci to owoc milosci a nasza jest taka wielka ze sie w jednym owocu nie zmiescila poprostu:-D
A co do kurtek to ja juz w zadnej sie nie dopinam..ale zakladam grubszy sweter i do auta szybko..raczej nie bede kupowac jakiejs na wyrost, na 2 miesiace.

anulka!! pieknie Twoj M to nazwal
a bedzie dobrze szybko sie nauczysz radzic z maluchami mam kolezanke co ma dwoch chlopaczkow sa w wieku kacperka i chlopaki sa spokojni i daja mamusi duuuza czasu dla siebie

no dzis była pogoda ładna:) oby tak w tygodniu była ładna pogoda(chociazby nie padalo)

więc jak co ja chetna:) w poniedziałaek musze isc na kadlubka po decyzje-ktora idzie ze mna:) odrazu spacerek bedzie:)

reklama
ech nie dostawałam powiadomień :wściekła/y:
pogoda iście spacerowa do południa.przed 10 rano nawet szarpnęłam sięn a spacer z dzieciakami n a uniwerek,z uniwerku tez na piechotę do domu,a co tam niech się dzieci dotlenia,nie wiadomo kiedy teraz będzie tak ładnie.nawet nie miały odwagi dzieciaczki protestować:-D
ewon trochę nie moje rejony ,no i w poniedziałek "skrobię" pazurki Matyldzie :-D
anulka!!! powiem szczerze nie zazdroszczę podwójnego szczęścia,miałam okazję pilnowac szwagierki bliźniaków.Czas jednak szybko leci i nim się obejrzysz będą dwie odchowane cudne pannice :DMasz rację z tym,że za jednym zamachem masz upragniona dwójeczke,nie każdego takie szczęście spotyka.Na pewno na poczatku będzie potrzebna pomoc żeby sie zorganizowac,ale jaka radość !!!
aniulla26 o litości aż mnie palce zabolały,brrr.Dobrze,ze nic się nie dzieje :-)nie ma to jak schodzący pazurek,albo onycholiza jakaś potem:no:
matylda111 zwarta i gotowa na egzamin?:cool2:

chyba ja tak muszę swojego chłopa wysłać gdzieś daleko daleko ;)

Do góry