anulka wiec jak cos to ona ma za 300zl 2lozeczka,2materace,2komplety posilieli i 2komplety poszew a napisz wogole jak sie czujesz?? ja mam sentyment poniewaz u nas tez moglybyc blizniaki bo julka mama jest z blizniat,ale na nas nie wypadlo tylko na julka brata maja parke zaraz beda mialy 2latka.super dzieciaczki choc lobuzy heheh .a mi sie marzy coreczka,ale mialam juz 2 cc wiec troche sie boje.a Ty nie mow,ze 2 ci starczy bo znajac zycie jk pozniej ktoras z znajomych bedzie w ciazy to ci sie zachce:d ja tak bynajmniej mam heheh
royanna pewnie jak jeszcze jest wozek w dobrym stanie to po co kupowac nowy to juz pozniej spacerowke mozna lepsza kupic ja przy Kubie w 30tyg juz mialam wszystko poszykowane,tylko jak bylam w 39tyg i mialam skurcze juz to dopakowywalam kubek i sztucce do torby pelny luzik a z damianem julek mi gledzil zebym nie przesadzala,ale po 34tyg codziennie ogladalam ciuszki w 39tyg bylam uszykowana,ale nic sie nie dzialo damian po terminie wyszedl przez cc.
royanna pewnie jak jeszcze jest wozek w dobrym stanie to po co kupowac nowy to juz pozniej spacerowke mozna lepsza kupic ja przy Kubie w 30tyg juz mialam wszystko poszykowane,tylko jak bylam w 39tyg i mialam skurcze juz to dopakowywalam kubek i sztucce do torby pelny luzik a z damianem julek mi gledzil zebym nie przesadzala,ale po 34tyg codziennie ogladalam ciuszki w 39tyg bylam uszykowana,ale nic sie nie dzialo damian po terminie wyszedl przez cc.