reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej szczecinskie mamusie:-)
Babeczki, przez najblizsze dni bede mniej zagladac, bo synek chodzi do przedszkola, !!!
a Twoj synek gdzie wreszcie chodzi do przedszko? byłam ostatnio na jodłowej i tam utworzyli 2 grupy 3latkow -a jak kiedyś spotkałam córci wychowawczynie to mówiła ze wszystkie dzieci się dostały-----to Ty pisałaś ze Twój się nie dostał?
Witajcie!
Mieszkam na Pogodnie, zawsze tu mieszkałam ale od ok. 2 miesięcy w innej części Pogodna. Mam prawie 3 letniego syna Filipka i od kilku miesięcy staramy się z mężem o rodzeństwo dla niego, raz się prawie udało no ale niestety poroniłam. Teraz już znowu zapaliło się zielone światełko dla staranek więc zaczynamy.
ja tez z pogodna - blisko somosierry:-)- a gdzie chodzicie na spacerki? bo my 3 placyki okupujemy - począwszy od kościółka a czasami jeszcze bliżej łukasinskiego:tak:
zaraz własnie smigamy wybiegac sie przed spaniem

tylko teraz już do pracki:sorry:

pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
guen, jakbyś się sypała, to by Cię skierowali do innej instytucji, niż laboratorium... :) Głowa do góry! Ciesz się, że masz lekarza, który zleca badania, bo to świadczy o jego profesjonalności i zmniejsza ryzyko błędnych diagnoz. Ja do niedawna miałam takiego, co ubłagać nie można było o żadne badanie, mimo że czułam się fatalnie i leczył mnie na ślepo! A teraz mam fantastyczną babeczkę, któa nie boi się tych z NFZ i jest super! I widzę, że Twoja córa to podobna w kwestii jedzenia do mojej siostrzenicy. Wszyscy tańczą ze szczęścia, gdy zje trzy pierogi z jagodami, bo też taka chudzinka - 4 lata i 13 kg!

I wiecie co, chyba mieszkam w złej części miasta, bo jak urodzę, to mój Bob nie będzie miał się z kim bawić. Prawie wszystkie mamy są z Pogodna!!! :)

Byłam wczoraj u ginekologa i dowiedziałam się, że moja babeczka odchodzi z przychodni i następna wizyta będzie u kogoś innego, a jeszcze nie wiadomo kto to będzie. Z łapanki to pewnie jakiś takiś ten teges... nienajlepszy... Jak się dowiem, to będę Was pytała o opinię, bo a nuż któraś u nigo/niej kiedyś była... :(

Ostatnia edycja:
hej szczecinskie mamusie:-)

a Twoj synek gdzie wreszcie chodzi do przedszko? byłam ostatnio na jodłowej i tam utworzyli 2 grupy 3latkow -a jak kiedyś spotkałam córci wychowawczynie to mówiła ze wszystkie dzieci się dostały-----to Ty pisałaś ze Twój się nie dostał?
(...)
Wlasnie moj sie nie dostal na Jodlowa. Ale to bylo przedszkole jako drugie podane, moze dlatego. Dostal sie na 9maja-choc to bylo jako trzecie:sorry:...
3dni chetnie chodzil, a dzis kryzys, placz, histeria...on plakal, a jak ja wyszlam to ja plakalam:-:)-:)-(
Ale za jakis czas mam nadzieje, ze to sie unormuje:tak:

Wiele z Was pewnie jeszcze nie wie, ze w Szczecinie powstal pierwszy fryzjer tylko i wylacznie dla dzieci. Cos pieknego. Fryzjer, sklep z zabawkami, kosmetyki dla dzieci, ozdoby do wlosow i kacik zabaw w jednym. Wszystko tam jest super - kolorowe sciany, podejscie fryzjerek, obsluga. Ale to nie wsystko, najlepsze jest to, ze dzieci siedza w samochodach i ogladaja bajki w momencie scinania wlosow. Moje dzieci byly zachwycone a ja w spokoju moglam przejzec gazetki i napic sie kawy. Polecam wszystkim rodzicom. Naprawde warto !!!
Podaje adres:
ul. Dunska 74 Warszewo
Dziecięcy Salon Fryzjerski - LOCZEK

hej
wczoraj pisałam ale nie widze mojego posta chyba sie nie zapisał:(
w poniedz wyszlismy ze szpitala,ale tak w pon latałam ,ze nie odebrałam wtedy wypisu.pozniej zaczełam pilnowac Maciusia fajniutki chłopiec:) grzeczny ,tylko nie miałam jak jechac po wypis bo mam jeden wozek a jednak beZ blizniaka to nie dam rady wychodzic,bo moj Damian zrobil sie leniwy,woli bez wozka ale nie chodzic tylko abym go nosila na rekach:/ a jak nie to histeria i kladzie sie na ziemi:/
a dwa ostatnie dni to zdychałam w łozku z goraczka,katarem.dzis juz jest duzo lepiej.musze pojsc do szpitala moze dadza mi wypis a jak nie to dopiero w poniedz,a we wtorek mam juz komisje lekarska z Kuba,wiec w pon mam ostatni dzien aby odebrac.

no szkoda,ze polowa z was mieszka na pogodnie albo na gumiencach:( a malo ktora w centrum:(

naszczescie z Kuba nie mam problemu z jedzeniem:) nie raz mysle ,ze za duzo je.ale coz nie zabronie mu hi

A mnie tez wzielo przeziebienie i od rana lecze sie syropkiem z cebuli, czosnkiem i herbata z miodem-atmosfera bedzie wybuchowa, hahahaha
To przez ta pogode w ostatnich dniach-na slonku upal a wiatr zimny...

Witajcie mamuśki. Tym chorujacym zycze duuuzoo zdrowią!!!;-)
Ja jutro mam usg połówkowe i dowiemy sie prawdopodobnie kto tam mieszka w brzuszku. I jak sie dzieciaczki rozwijaja. Ja czuje ze chlopcy ale co bedzie to bedzie.. I tak juz duzo szczescia nas spotkalo:tak:Odezwe sie popoludniu po usg:-) Pozdrowienia.

reklama
royanna, a jak Twój brzuszek? :D Reaguje na te uzdrowicielskie pyszności? :D
Calkiem niezle! No i pomogly:tak:, ostry bol gardla minal, szczypanie oczu tez, nawet kataru nie mam:-)

Witajcie mamuśki. Tym chorujacym zycze duuuzoo zdrowią!!!;-)
Ja jutro mam usg połówkowe i dowiemy sie prawdopodobnie kto tam mieszka w brzuszku. I jak sie dzieciaczki rozwijaja. Ja czuje ze chlopcy ale co bedzie to bedzie.. I tak juz duzo szczescia nas spotkalo:tak:Odezwe sie popoludniu po usg:-) Pozdrowienia.
Czekamy niecierpliwie na wiadomosci z usg!!!

A ja dalej biore sie za porzadki aby sie zajac, bo mam kaca moralnego, ze siedze w domku a mojego synka wysylam do przedszkola...dzis znowu byl placz, krzyk i lament:-(

Do góry