reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej szczecinskie mamusie:-)
Babeczki, przez najblizsze dni bede mniej zagladac, bo synek chodzi do przedszkola, !!!
a Twoj synek gdzie wreszcie chodzi do przedszko? byłam ostatnio na jodłowej i tam utworzyli 2 grupy 3latkow -a jak kiedyś spotkałam córci wychowawczynie to mówiła ze wszystkie dzieci się dostały-----to Ty pisałaś ze Twój się nie dostał?
Witajcie!
Mieszkam na Pogodnie, zawsze tu mieszkałam ale od ok. 2 miesięcy w innej części Pogodna. Mam prawie 3 letniego syna Filipka i od kilku miesięcy staramy się z mężem o rodzeństwo dla niego, raz się prawie udało no ale niestety poroniłam. Teraz już znowu zapaliło się zielone światełko dla staranek więc zaczynamy.
ja tez z pogodna - blisko somosierry:-)- a gdzie chodzicie na spacerki? bo my 3 placyki okupujemy - począwszy od kościółka a czasami jeszcze bliżej łukasinskiego:tak:
zaraz własnie smigamy wybiegac sie przed spaniem

tylko teraz już do pracki:sorry:

pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
guen, jakbyś się sypała, to by Cię skierowali do innej instytucji, niż laboratorium... :) Głowa do góry! Ciesz się, że masz lekarza, który zleca badania, bo to świadczy o jego profesjonalności i zmniejsza ryzyko błędnych diagnoz. Ja do niedawna miałam takiego, co ubłagać nie można było o żadne badanie, mimo że czułam się fatalnie i leczył mnie na ślepo! A teraz mam fantastyczną babeczkę, któa nie boi się tych z NFZ i jest super! I widzę, że Twoja córa to podobna w kwestii jedzenia do mojej siostrzenicy. Wszyscy tańczą ze szczęścia, gdy zje trzy pierogi z jagodami, bo też taka chudzinka - 4 lata i 13 kg!

I wiecie co, chyba mieszkam w złej części miasta, bo jak urodzę, to mój Bob nie będzie miał się z kim bawić. Prawie wszystkie mamy są z Pogodna!!! :)

Byłam wczoraj u ginekologa i dowiedziałam się, że moja babeczka odchodzi z przychodni i następna wizyta będzie u kogoś innego, a jeszcze nie wiadomo kto to będzie. Z łapanki to pewnie jakiś takiś ten teges... nienajlepszy... Jak się dowiem, to będę Was pytała o opinię, bo a nuż któraś u nigo/niej kiedyś była... :(

Ostatnia edycja:
hej szczecinskie mamusie:-)

a Twoj synek gdzie wreszcie chodzi do przedszko? byłam ostatnio na jodłowej i tam utworzyli 2 grupy 3latkow -a jak kiedyś spotkałam córci wychowawczynie to mówiła ze wszystkie dzieci się dostały-----to Ty pisałaś ze Twój się nie dostał?
(...)
Wlasnie moj sie nie dostal na Jodlowa. Ale to bylo przedszkole jako drugie podane, moze dlatego. Dostal sie na 9maja-choc to bylo jako trzecie:sorry:...
3dni chetnie chodzil, a dzis kryzys, placz, histeria...on plakal, a jak ja wyszlam to ja plakalam:-:)-:)-(
Ale za jakis czas mam nadzieje, ze to sie unormuje:tak:

Wiele z Was pewnie jeszcze nie wie, ze w Szczecinie powstal pierwszy fryzjer tylko i wylacznie dla dzieci. Cos pieknego. Fryzjer, sklep z zabawkami, kosmetyki dla dzieci, ozdoby do wlosow i kacik zabaw w jednym. Wszystko tam jest super - kolorowe sciany, podejscie fryzjerek, obsluga. Ale to nie wsystko, najlepsze jest to, ze dzieci siedza w samochodach i ogladaja bajki w momencie scinania wlosow. Moje dzieci byly zachwycone a ja w spokoju moglam przejzec gazetki i napic sie kawy. Polecam wszystkim rodzicom. Naprawde warto !!!
Podaje adres:
ul. Dunska 74 Warszewo
Dziecięcy Salon Fryzjerski - LOCZEK

hej
wczoraj pisałam ale nie widze mojego posta chyba sie nie zapisał:(
w poniedz wyszlismy ze szpitala,ale tak w pon latałam ,ze nie odebrałam wtedy wypisu.pozniej zaczełam pilnowac Maciusia fajniutki chłopiec:) grzeczny ,tylko nie miałam jak jechac po wypis bo mam jeden wozek a jednak beZ blizniaka to nie dam rady wychodzic,bo moj Damian zrobil sie leniwy,woli bez wozka ale nie chodzic tylko abym go nosila na rekach:/ a jak nie to histeria i kladzie sie na ziemi:/
a dwa ostatnie dni to zdychałam w łozku z goraczka,katarem.dzis juz jest duzo lepiej.musze pojsc do szpitala moze dadza mi wypis a jak nie to dopiero w poniedz,a we wtorek mam juz komisje lekarska z Kuba,wiec w pon mam ostatni dzien aby odebrac.

no szkoda,ze polowa z was mieszka na pogodnie albo na gumiencach:( a malo ktora w centrum:(

naszczescie z Kuba nie mam problemu z jedzeniem:) nie raz mysle ,ze za duzo je.ale coz nie zabronie mu hi

A mnie tez wzielo przeziebienie i od rana lecze sie syropkiem z cebuli, czosnkiem i herbata z miodem-atmosfera bedzie wybuchowa, hahahaha
To przez ta pogode w ostatnich dniach-na slonku upal a wiatr zimny...

Witajcie mamuśki. Tym chorujacym zycze duuuzoo zdrowią!!!;-)
Ja jutro mam usg połówkowe i dowiemy sie prawdopodobnie kto tam mieszka w brzuszku. I jak sie dzieciaczki rozwijaja. Ja czuje ze chlopcy ale co bedzie to bedzie.. I tak juz duzo szczescia nas spotkalo:tak:Odezwe sie popoludniu po usg:-) Pozdrowienia.

reklama
royanna, a jak Twój brzuszek? :D Reaguje na te uzdrowicielskie pyszności? :D
Calkiem niezle! No i pomogly:tak:, ostry bol gardla minal, szczypanie oczu tez, nawet kataru nie mam:-)

Witajcie mamuśki. Tym chorujacym zycze duuuzoo zdrowią!!!;-)
Ja jutro mam usg połówkowe i dowiemy sie prawdopodobnie kto tam mieszka w brzuszku. I jak sie dzieciaczki rozwijaja. Ja czuje ze chlopcy ale co bedzie to bedzie.. I tak juz duzo szczescia nas spotkalo:tak:Odezwe sie popoludniu po usg:-) Pozdrowienia.
Czekamy niecierpliwie na wiadomosci z usg!!!

A ja dalej biore sie za porzadki aby sie zajac, bo mam kaca moralnego, ze siedze w domku a mojego synka wysylam do przedszkola...dzis znowu byl placz, krzyk i lament:-(

Do góry