reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon, a Ty jak po tych wszystkich przebojach ze szpitalami się trzymasz? Bo Kuba lepiej - to cudownie... a Ty?

guen, moja ma być córą... na 90%... jestem bodajże w 25 tygodniu, ale coś mi nie idzie to liczenie, bo zawsze lekarz mówi inaczej, niż mi wychodzi :) w każdym razie mam termin na połowę grudnia... chcieliśmy też rodzić we wrześniu, bo to dobry miesiąc, ale przestrzeliliśmy się :)

megan, i co tam, co tam???

reklama
Jestem, u mnie z frekwencja to roznie bedzie, codzienne obowiazki mnie pochlaniaja.
plushova dziekuje za skomlementowanie imienia. A ty znasz plec swojego maluszka? Ktory tydzien?
megan jak test?

A ja? Mieszkam na Pogodnie, z mezem, cora i psem. Gabka 5 wrzesnia skonczy 2 lata. Jeszcze rok posiedze w domu a potem wysle ja do przedszkola, moze w tym czasie znow bede w ciazy;)

Jak sie wstawia suwaczek? pomocy!
Witam nowa mamusie! Ja mieszkam na Kaliny:tak:. Coreczka Twoja ma urodzinki razem z moim M:-D:-D:-D
Uwagi na temat zamieszczania sowaczka sa na glownym forum, gdzies na dole:tak:
ewon, a Ty jak po tych wszystkich przebojach ze szpitalami się trzymasz? Bo Kuba lepiej - to cudownie... a Ty?

guen, moja ma być córą... na 90%... jestem bodajże w 25 tygodniu, ale coś mi nie idzie to liczenie, bo zawsze lekarz mówi inaczej, niż mi wychodzi :) w każdym razie mam termin na połowę grudnia... chcieliśmy też rodzić we wrześniu, bo to dobry miesiąc, ale przestrzeliliśmy się :)

megan, i co tam, co tam???
a tez chcialam rodzic we wrzesniu, ale mialam problemy ze zdrowiem, na pazdziernik sie nie udalo(pierwszy cykl staranek) dopiero na listopad:-)

Wczoraj Maciejek skonczyl 3 latka-byla mala imprezka urodzinowa-skromna, tymbardziej, ze Macio jeszcze goraczkowal.
A dzis bylismy w Parku Kasprowicza w Instytucie Pampersa. bylo calkiem fajnie:)

NAd suwaczkiem nadal pracuje:)) Fakt, fajnie bylo urodzic we wrzesniu, cala zime dziecie grzecznie przelezalo w wozku a na wiosne to akurat zaczynala sie wiercic, siadac.

Mloda rozbroila mnie przy obiedzie. Aaa, musze dodac, ze jak sie uprze na jakies slowo to caly dzien je powtarza. Dzis to CHOLERA:no: No wiec siedzimy nad rosolem i nagle Gaba zastyga z lyzka przy buzi i strasznie powaznie oznajmia: Cholera, musze siku. Zaplulam sie zupa, hehehe.

royanna, sto lat dla Maciejka! :) Co tam się działo w instytucie pampka? Przechodziłam wczoraj ze znajomymi obok i chłopcy chcieli już biec tam po darmowe pieluchy, bo stwierdzili, że skompletują mi wyprawkę z gratisów:) Ale ich powstrzymałam... :p Poszłabym, ale nie mam teraz żadnego dziecka do "wypożyczenia" na spacery. Szkoda, kiedyś opiekowałam się trójką pociech koleżanek, a teraz wszystkie mi z miasta powyjeżdżały ;/

guen, pięknie, pięknie... cudownych słówek uczycie małą :p hue, hue... :D

NAd suwaczkiem nadal pracuje:)) Fakt, fajnie bylo urodzic we wrzesniu, cala zime dziecie grzecznie przelezalo w wozku a na wiosne to akurat zaczynala sie wiercic, siadac.

Mloda rozbroila mnie przy obiedzie. Aaa, musze dodac, ze jak sie uprze na jakies slowo to caly dzien je powtarza. Dzis to CHOLERA:no: No wiec siedzimy nad rosolem i nagle Gaba zastyga z lyzka przy buzi i strasznie powaznie oznajmia: Cholera, musze siku. Zaplulam sie zupa, hehehe.
Suwaczek widze, ze sie udal:tak::-D
Moj synek Macius mial sie urodzic 2.09 ale sie kilka dni pospieszyl i jest 29.08, ale ja caly czas udzielalam sie na watku wrzesniowym

Dzieci szybko sie ucza, szczegolnie tego czego nie powinny:-D:tak:
royanna, sto lat dla Maciejka! :) Co tam się działo w instytucie pampka? Przechodziłam wczoraj ze znajomymi obok i chłopcy chcieli już biec tam po darmowe pieluchy, bo stwierdzili, że skompletują mi wyprawkę z gratisów:) Ale ich powstrzymałam... :p Poszłabym, ale nie mam teraz żadnego dziecka do "wypożyczenia" na spacery. Szkoda, kiedyś opiekowałam się trójką pociech koleżanek, a teraz wszystkie mi z miasta powyjeżdżały ;/

guen, pięknie, pięknie... cudownych słówek uczycie małą :p hue, hue... :D
Dzieki za zyczenia:-)
Na Instytut trzeba bylo isc samej albo z tymi kolegami. Byl pokazywany swiat oczami dziecka, ale najfajniesze byly duuuze meble na ktore trzeba bylo wejsc, albo proba "pierwszych kroczkow" za reke z duuuzym tata:tak:. Na wesolo duzo informacji, na koniec kilka gratisow. Mi sie podobalo, moj M nie narzekal a i synek byl zadowolony-ogolnie wyprawa udana:tak:

Ano udalo mi sie nareszcie:))
royanna sto lat dla synka. Mieszkasz bardzo blisko mnie. Mam babcie na 26-go kwietnia i chodze do niej na spacery.
plushova to nie ja, ona sama sie uczy i to wlasnie najszybciej tych co nie powinna. mam nadzieje, ze do jutra zapomni.

Ano udalo mi sie nareszcie:))
royanna sto lat dla synka. Mieszkasz bardzo blisko mnie. Mam babcie na 26-go kwietnia i chodze do niej na spacery.
plushova to nie ja, ona sama sie uczy i to wlasnie najszybciej tych co nie powinna. mam nadzieje, ze do jutra zapomni.
No to pewnie kiedys sie spotkamy:tak::-D

royanna ja też byłam w niedzielę w tym instytucie tak koło 14.oo, nawet położyłam się do tej wielkiej kołyski hehe.
mnie niestety troszkę to rozczarowało, uważałam to za lepiej zorganizowaną akcję.
wszystkiego najlepszego dla Macia:-D

Babeczki, przez najblizsze dni bede mniej zagladac, bo synek chodzi do przedszkola, ja go narazie odbieram a w miedzyczasie robie w koncu miejsce na polkach na rzeczy malenstwa, aby zaczac je moze w przyszlym tygodniu prac i prasowac(jak sie wyrobie do przyszlego tygodnia).
Milego dnia Wam zycze!!!

reklama
Chciałam zapytać, czy wiecie może gdzie jest najlepsza kosmetyczka w Szczecinie, która przebija małe uszka niemowlakom? Już takim starszym oczywiście :) Planuję przed roczkiem mojej córeczce przekłuć uszy i nie wiem gdzie mamy iść. Polecanie jakiś salon? Jak tak to w jakich granicach cenowych taka 'przyjemność' się zamyka? :)

pozdrawiam.

Do góry