reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

dziekuje:)

kasiu dni morza sa fajne,ale nie zawsze z koncertami trafia w ucho(nie raz jest taka beznadzije,ze nie chce sie tego słuchać)

maniulka to masz fajnie:)nie musisz w tym tloku sie ściskac:D

alex ja tez jak cos to ide w dzień aby dzieciakom pokazac cotam sie dzieje,Kuba sie ucieszy jak zobaczy statki(szkoda,ze sa takie ogromne kolejki aby je zwiedzic(Kuba szalałby:D

reklama
Witam:-)
Piękna pogode dzisiaj mamy a mi córcia w domu usnęła jak tylko wstanie to dam jej cyca i w drogę do parku :-)
Wczoraj byłam w galaxy po prezenty na dzień dziecka,syn miał sam sobie cos wybrac ale nic nie znalazł dla siebie(chyba za dużo w tyłku ma jak ja to mówie)a i maleństwu nic nie kupiłam bo najpierw nie wiedziałam co a później jak juz doszłam do tego co chcę to mała zaczeła jęczeć(z głodu)i biegusiem lecielismy do domu,jeszcze nas deszczyk po drodze złapał

witam:)

ej dziewczyny gdzie sie podziewacie????

piekna dzis pogoda w DNIU DZIECKA:)

a moj Kuba jak zwykle robi wszystko na złość:/ miałam dzis nie krzyczeC ale nie wytrzymałam:( ale juz dziś nie bede .będę dzis udawała ze nic nie widze.:D

wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłam:( brzuch mnie boli jak na @ ciekawe czy dostane).wstałam w sobote o 7 a o 11.30 juz zasnełam spowrotem i do 14 spałam.pozniej wieczorem nie robiłam kartek tylko o 21 poszłam spac.w niedziele musiałam wychodzic co chwile z domu sie przejść bo zasnełabym.i ledwo robiłam wieczorem kokardki-do 23 i padłam.dzis obudziłam sie o 6 ale co chwilę zasypiałam-dopiero julek do pracy pojechał.prawdopodobnie przez tydz bedzie siedział w domu bo nie ma roboty:(
wiec mam nadzieje,ze bedziecie ze mna chodziły na spacerki????:)

tel juz mam aktualny:)

Witam sie i ja :-)
W Uk tez ostatnio pieknie.... wczoraj caly dzien spedzilismy na plazy, a dzis to tylko spacerek w miescie, bo sama nie prowadze, wiec nie mam mozliwosci dojazdu do plazy... Ale i tak spacerek byl fajniutki :tak::-)

Ewon- to do tych statkow takie sa kolejki? :szok: Ja prawde mowiac nie orientuje sie, bo poraz pierwszy bede tam z dzieckiem, wczesniej to jak bylam mala to chodzilam, albo dopiero wieczorami jak juz bylam starsza....A z moim dzieckiem pojde teraz poraz pierwszy wiec w sumie tez nie wiem jakie atrakcje mnie czekaja, a wlasciwie Oliwiera.... No zobaczymy....:-)

Maniulka- no i co w koncu wymyslilas na dzien dziecka?
Tutaj sie nie obchodzi, wiec ja tez nic nie robilam. Oliwier ma tyle zabawek, a w ogole nie bawi sie nimi, wiec stwierdzilam, ze nic nie robie na dzien dziecka. On jeszcze maly, wiec i tak nie wie co jest co......:laugh2::sorry:

Witam :-)
alex3meyer przyszła zamówiona gra dzisiaj wiec syn sam stwierdził ze to na dzień dziecka,a ja głupia zafundowałam mu dzisiaj płacz i ból a było to tak mielismy umówioną wizytę u dentysty małemu nie przeszkadzało to że w dzień dziecka bo lubi a raczej lubiał chodzić zawsze do tej samej lekarki juz od dłuższego czasu,ale dzisiaj miał miec pierwszy raz wyrywanego ząbka taki lekko ruszająca się 4,pobolewała go ostatnio bo mu pękła no i pani mu zamroziła posmarowała jakimis żelami chce wyciągac a mały się drze okazało się że takie łagodne znieczulenie jest za słabe i trzeba dac zwykłe,ząb juz nieźle zaruszony a mały nie chce dac sobie wbić igły no to ta znowu mrozi smaruje ciągnie zęba a ten wyje godzine namawiałam go na znieczulenie bo widziałm ze cierpi przy tym słabszym a on nie wkońcu dał się namówić i po kłopocie bo ładnie wszystko usuneła i było ok,ale ile się nacierpiał przy tych próbach.Jak patrzał na mnie takimi smutnymi oczami które błagały zabierz mnie z tąd jak se przypomne to samej mi się chce ryczeć :-(całe szczescie ze juz zapomniał mówi że na następny raz napewno weźmie znieczulenie więc troszke mi ulżyło ale prezent super :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mu zrobiłam

alex tu masz mniej wiecej napisane co bedzie :) Dni Morza - Sail Szczecin | Szczecin - Floating Garden

niestety tam zawsze sa duze kolejki,tyle mieszkam w szczecinie,ale jeszcze nie zwiedzalam statkow bo za duze kolejki:/
w tym roku moze stane w kolejke bo chcialabym aby dzieciaki zobaczyly statek.

maniulka no to nie fajny prezent,ale najwazniejsze,ze juz ma to z glowy.ja juz rok ide wyrwac zeba(pierw karmilam piersia i nie moglam pozwolic aby go nie karmic -a duzo mleka mialam,pozniej brak ubezpieczenia ,pozniej zawsze akurat w tym dniu wypadalo co dentysta:/)ale jutro musez juz pojsc sie zarejestrowac.wkoncu dojsc musze:)

kasia malinka co sie nie odzywacie???????????????????????????

pogoda super:0 trza wyjsc i dzis na spacerek:)

Czesc:-)
Tu w Uk bardzo ladnie, nawet upalnie bym powiedziala....

ewon- dzieki za info o dniach morza....:tak::-) Cokolwiek by nie bylo to i tak sie tam przejde...tylko raczej nie na statek.... no chyba ze pogoda wszystko popsuje i bedzie lalo, ale mysle, ze nie.....
maniulka- biedny synek....:-D mama zafundowala dentyste na dzien dziecka.....;-):-) dobrze, ze nie ma traumy i juz mowi o kolejnym razie....:tak:

hejcia:)

ale wczoraj była pora... pogoda:/ dobrze,ze jak poszlismy na zakupy to akurat przestało padac a jak wracalismy to troche padało ,ale nie zmoklismy:D

mma nadzieje,ze dziś pogoda dopisze i pójde wkoncu z dziecmi do parku na plac zabaw:)

alex samo to,ze sie pjdzie to dla dzieci frajda:) moj kuba boi sie hałasów wiec nie wiem jak tam mu sie spodoba,ale jak zobaczy statki,karetki iinne pierdoły moze bedzie ok:) mój Kubus jest stresowy za bardzo:(

Kasiu no,zeby pogoda sie poprawiła to pójdziemy na spacerek:) moze któras dołaczy do nas?? :)

reklama
witam dziewczyny:happy:
ja ostatnio weny coś nie mam .Antoni ząbkuje i daje popalić adam przechodzi jakiś bunt 10-latka wszystko jest złe mama szkoła obiad wszystko złe .julia masakrycznie znudzona wszystkim i przez to kapryśna...a buuuuu........... a ja chcę się tylko wyspać wreszcie bo po 9 pobudkach antkowych w nocy rano jestem nietomna:no::no::no:julka marzy już o wrześniu i zerówce chce do dzieci jednak rok przerwy od przedszkola to dla niej masakra...ja chyba też chcę września bo wizja ponad 2 m-cy z 3 dzieci w domu mnie przeraża:wściekła/y:

Do góry