reklama
Północny Wiatr
Fanka BB :)
Odnośnie wiadomości Atik i Wioli. Z miesiąc temu poszlam na basen O;ompijski. Wyszłam ze straszną "kaszą" na twarzy. No i wygląda na to, że też mi jest potrzebny dobry dermatolog. Kurcze, co za syf pływa w basenach?
wiola20121119
baseny uwielbiam, ale unikam właśnie z tego powodu :-(
mam nadzieję, ze dermatolog Ci szybko pomoże!!!
mam nadzieję, ze dermatolog Ci szybko pomoże!!!
Załączniki
Północny Wiatr
Uczulenie na chlor zeszło by w kilka dni. A ja mam to świństwo już z 5 tygodni albo i lepiej. A coś jak sójka za morze wybieram się do dermatologa.
Jak dla mnie Głębokie to masakra, generalnie jeziora, które nie mają dostępu do rzeki to zupa... Pamiętam czasy najazdu Szczecina przez Rumunów, Głębokie było ich łazienką.
Basen dla dzieci, polecam Strefę H2O na Mierzynie, woda ozonowana, zero wysypek czy innych atrakcji.
Basen dla dzieci, polecam Strefę H2O na Mierzynie, woda ozonowana, zero wysypek czy innych atrakcji.
reklama
Dieta ŻP i nadaktywne dziecko generalnie to nie mam czasu zjeść... Wróciłam w lutym do pracy, mam dużo roboty, konkretny ppsiłek zjadam 17-18. Wcześniej tylko ciastko i herbata koło 10, w międzyczasie jakiś owoc. Może nie najzdrowiej, ale te 60kg utrzymuje mi się już jakiś czas. Ostatnio wieczorami winko popijałam i czasem piwo, więc pewnie przez to nie mogę zejść niżej, ale lato minie to powalcze jeszcze z tymi 5 kg..