reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Wczoraj juz nie dałam rady aby sie bardziej rozpisać. Oprócz przeziębienia które dobija mnie całkowicie mam coś z żołądkiem, boli mnie już ponad tydzień (10 dni) skurczowy, kłójący ból gdy jestem głodna albo zjem coś ciężkiego lub surowego (owoc, warzywo). W nocy również, jest taki silny, że wybudza mnie zupełnie. Nie wiem czym sobie zaszkodziłam podejrzewam tylko jedno, raz wieczorem, gdy złapał mnie skurcz w pośladek połknęłam magnes skurcz (tableke) a że od dłuższego czasu też biore DopdelHertz Activ+ Kolagen to wzięłam i tę i zapomniałam, że łyka sie je w trakcie posiłku, nie na pusty żołądek! Po jakiś pięciu minutach myslałam że skonam. Obawiam sie że uszkodziłam sobie żołądek. Teraz jem posiłki rodem ze szpitala.

Biedactwo... Nie dość, że choróbska się przyplątały do Was to jeszcze żołądek. Może warto się wybrać do lekarza, bo to przelewki. Nawet taki lekarz pierwszego kontaktu przepisze Ci coś na wzmocnienie flory bakteryjnej. Albo sama kup w aptece jakiś probiotyk i łykaj. Kefirki i inne bajery też pewnie trochę pomogą. Trzymaj się!

Hej dziewczyny
kurs robie w akademi olymp.rzeski juz robilam wczoraj dwie modelki zrobilam w 4,5godz.instruktorka badzo zadowolona mowi zeoge brac 150zl ale mysle ze to za duzo wezme 80przez 3 miecht pozniej 120.co sadzicie??Narazie potrzebuję aby uzbierać na reszte rzeczy. Dziewczyny jak tyljo kupie zestaw to napisze-bede z dojazdem. Przepraszam za literowke ale pisze na telefonie.Ale dla dziewczyn z forum 70zl:)

Ostatnia edycja:
hejka co tu taka cisza? Mam juz kompa:) więc moge czesciej zagladać,jestem juz po kursie-egzamin zdany tylko jeszcze dwa dni mam dodatkowe w przyszlym tygodniu.27 i 28 na 28 potrzebuje modelke na pazurki-chętna ktoraś??pod koniec tygodnia będe w posiadaniu zestawu do pazurkow i bede zbierać kaske już na rzęski.

Ja zazwyczaj chowam się pod ciepłą kołdrą ;) Dobija mnie już ta pogoda. Młody co chwilę chory. Tydzień pochodził do przedszkola i znowu kaszle i kicha.

Ewon super to będziesz mogła zarabiać i zajmować się chłopakami.
A za te zestawy musiałaś płacić czy dali Ci na dobry początek?
Też chciałam złożyć podanie do pupu o kurs, ale wątpię abym się załapała.

Cześć wszystkim mamom, ja właśnie przenoszę się z forum mam z uk tutaj, skomplikowało się troszkę i z moją 6miesięczną córką zaczynamy od zera w Polsce, mieszkam w okolicach Szczecina i liczę na drobną pomoc bo jednak wychowanie, opieka medyczna itp różna jest w zależności od kraju.

czarodziejka musiałam sama sobie kupić,pup już nie finansuje produktów na zakończenie kursu.próbuj.ja musiałam przejść rozmowe z radca i moja instruktorka mówiła,że to cud ,że dali.ale jak dobrze zagadasz to sie uda.a jaki kurs chciałabyś??

jakby któraś chętna na pazurki to biorę 50zł.muszę uzbierać na reszte produktów,bo cosik krucho u nas w tym miesiącu:/

Młoda mama witaj:)

reklama
Hey, mam pytanie na temat najblizszego szczepienia mniej wiecej 12-13 miesiac ta MMR (swinka, rozyczka, odra chyba) trzy w jednym tu jest dostepna i bezpieczna ? Czy raczej odradzacie i lepiej nie brac wcale albo pojedynczo? A i kiedy powinnam pierwszy raz pojsc z Mała do ortopedy, okulisty i laryngologa ? Z gory dziekuje

Do góry