reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Hej

no maz pojechał wiec teraz troszkę spokojnej u nas będzie
i dziś zadzwonił z dobra nowinka przyznali nam norweskie rodzinne

dzieciaki nie chorują i to najważniejsze

witam nowe mamusie

Mona6061 Nadula śliczna dziewczynka

didi jak tam wypadł z mężem juz był czy w planach dopiero

assiia82 no to niedługo dostaniecie wyrównanie :-) ojj będzie ciężki portfel ;-)

ja dalej na diecie tylko, że już tak ładnie nie chudne :zawstydzona/y: ale ponoć najlepiej jest gubić 0.5-1 kg na tydzień , obym tylko wytrzymała do wakacji na tej diecie , bo kurde ciężko jest ze słodyczami , uwielbiam słodkie :sorry2:
wczoraj musiałam reinstalować system w kompie bo mi padł , i narazie tfu tfu odpukać jest dobrze :)

hejka

a my chorzy,raczej moj z damianem,Kube tez chyba zaczyna łapac bo wyje cały czas.;/ a ja cierpie na zeba:( poszłam do przychodni ale babka jakas wstretna powiedziała,ze chirurg mnie nie przyjmie i moze mnie na marzec zarejestrowac:/ porabało ją.jak ja lada moment bede wyglądała jak buldog.juz ledwo jem:/ akurat kiedy ubezpieczenie mam do 20 stycznia to kuzwa mam problem z zębem-no idzie się załamac:/ a nawet nie mam jak połazic po przychodniach bo z damianem nie moge wyjsc na dwór:(

assiia82 z mężem bylismy juz na romantiko kolacji, a w weekend chcemy poszalec na baletach z przyjaciólmi. Takze zapowiada sie dosyc ciekawie:-)
ewon wspolczuje, bo pewnie bardzo boli.

ewon bardzo współczuję bólu zęba
didi marzy mi się kolacja z mężem w restauracji a potem spacer....

kobiety zwariowałam do reszty, zrobiłam sobie dzisiaj makijaż permanentny oczu (górna kreska), wybrałam pigment w kolorze granatowym mam zrobiony efekt a'la kocie oko. kosztowało mnie to aż 35zł.
czemu tak tanio? znajoma uczyła się na mnie i zapłaciłam tylko za igłę i barwnik. za miesiąc poprawka i robię brewki :-D

ewon jak ja poszłam na pogotowie to skończyło sie większym bólem babka zostawiła mi otwartego zęba i powiedziała ze nic więcej nie zrobi

didi ja to z mężem wybrała bym sie na kolacja jakoś i do kina późnej
trzeba nad czymś pomyśleć jak wróci

anulla oj kwota piękna będzie :)

Uuuuuuuu, w kinie to nie pamietam, kiedy bylam. Zawsze mąż zabiera syna do kina a ja z mala w domku. Moze uda sie isc w przyszlym tygodniu na "weekend".

reklama
czesc

nie bylam na pogotowiu moj powiedział,ze tam mam nie isc. dzwoniłam dzis do przychodni,mam przyjsc w piątek,ale nie jest pewna czy sie podejmie mojego zęba:( w drugiej powie4działa,ze mma przyjśc jak opuchlizna minie ze zdjęciem i zobaczą. a trzecia mam przyjsc we wtorek na 17 i postaraja się mi go wyrwac.bo musza ciąc ,pózniej wyrwac i na końcu szyć:/ . dzis rano wyglądałam jak pitbul. ale wziełam antybiotyk(bo miałam 2 tabletki) i wezme na noc,to może jutro lepiej bedzie to pójde do tej wojskowej-może się podejma wyzwania:D boli mnie pół szceny,juz nurofen z mascia ketanol nie pomagaja:(

a ja byłam w kinie ostatnio,dzieciaki u tesciowej zostawiliśmy i poszlismy na skrzydlate świnie:D . a tak to byliśmy pare razy z Kuba i na awatarze. chcieliśmy pojsc z dwojka,ale w multikinie za drogo.pójdziemy do heliosa jak bedzie jakas kasa.

Do góry