na wojska polskiegogdzie w szczecinie jest stacja krwiodastwa?
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dzieki za odpowiedz
kinga200011
mamuska
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
zastanawia mnie jedno bo mojemu szymkowi ma już teraz prawie 4 latka nikt nie patrzył w buziaka czy to węzadełko jest ok, w sumie dużo mówi o dość wyraźnie ale nie mówi r i k np. kot to brzmi tocit, traktor tlatol, i nie wiem kiedy nalezałoby do logopedy z tym pochodzić, bo może jeszcze wyrosnie, jak myslicie widze że niektóre macie starsze dzieciaczki?
sorki ze tak odp jednym zdaniem ale akurat zastal mnie brak czasu a chcialam napisac bo potem bym juz zapomniala to jest na wojska polskiegodzieki za odpowiedz
Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Szczecinie
Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Szczecinie
70-482 Szczecin woj. zachodniopomorskie, ul. Wojska Polskiego 80/82 , tel: 091-4221898
Bank krwi i organów
o to powinno wystarczyc
Ja dla odmiany bylam dzisiaj w szpitalu na pomorzanach u gina dzieciecego super Wam powiem ekstra lekarze
wedlug mnie to poradz sie najpierw pediatry przy okazji na wizycie on powinien CI pomoc albo podpowiedziec czy isc do logopedyzastanawia mnie jedno bo mojemu szymkowi ma już teraz prawie 4 latka nikt nie patrzył w buziaka czy to węzadełko jest ok, w sumie dużo mówi o dość wyraźnie ale nie mówi r i k np. kot to brzmi tocit, traktor tlatol, i nie wiem kiedy nalezałoby do logopedy z tym pochodzić, bo może jeszcze wyrosnie, jak myslicie widze że niektóre macie starsze dzieciaczki?
kinga200011
mamuska
ja mam 6 letnią Kinge miała kłopoty z wymawianiem r ale z nią ćwiczyłam ale nie zaszkodzi sprawdzić podobno czym póżniej podcięte więzadełko tym gorzej a po co potem dziecko ma sie stresowc ja ćwiczyłam z Kingą piosenkę z programu dla dzieci "domisie"z pierwszej płyty pionenka ma tytuł mów poprawnie warto spróbować pozdrawiam
kinga200011
mamuska
widze dziewczyny ze leniu****ecie !pogoda paskudna ciągle pada i pada .Wiecie nie wiem czy to ma związek ale po podcięciu więzadełka Maja mniej ulewa strasznie sie ciesze
kinga200011
mamuska
dziewczyny co jest ?gdzie wy sie podziewacie?
reklama
Cześć Dziewczyny mnie dawno nie było bo byłam w szpitalu ale widzę ze i Was nie często można tu zastać. Pogoda okropna to fakt. Fajnie że Maja nie cierpiała podczas zabiegu ale mogliby to jakoś inaczej robić nie - jakieś znieczulonko czy coś. U mnie ok, dzieciaczki zdrowe a ja kompletuję wyprawkę dla sześciolatka czyli dl;a mojej córci do zerówki bo od września idzie. Właśnie przez neta zamówiłam książki bo w Gryfinie w żadnej księgarni nie mają a jutro śmigam na Szczecin na ul. Łaziewną na badanie psychologiczno-pedagogiczne z moją córą o dojrzałość do szkoły.