reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

tez się spotkałam z taką zaleznościa, że jak się uwaza najpierw by nie poronić, a póxniej nie urodzić przedwcześnie to potem się przenosi.
Mam termin na 1 wrzesnia ale się nieobraże jak urodze 20 sierpnia naprzykład bo już mi też ciązy a tu jeszcze całe lato, ale z szymonkiem 4 lata temu tez chodziła w ciązy przez lato, jedno co jest fajne to to że jak mam obrzeki to zakładam większe klapki piankowe i idę a zima co bym ubrała?

reklama
Ja na szczęscie nie mam problemów z puchnięciem ;-) wogóle niewiele mam dlegliwości ciażowych, głównie mam problem ze spaniem z tym bebechem, a tak to nie powinnam w zasadze narzekać ale ... ja juz bym go najchetniej przytuliła, wytrmosiła i wycałowała za wszystkie czasy, a ten tam siedzi i jemu ciasno i mnie niewygodnie, jaki w tym sens:confused: heheehe.
A jak starszy synek sie zapatruje na rodzeństwo tygrysku? co by wolał siostre czy brata? syn koleżanki odpowiedzial, że chce motor:D:-D:laugh2:

narazie szymon jest zadowolony ze będziemy miec dzidziusia, i wie że to będzie siostrzyczka i tez mu to pasuje, narazie, zobaczymy co będzie jak nasza maleńka przyjdzie na świat, ale brat ma dwie córki i najmłodsza ma 10 miesięcy i szymon widzi często co robia dzidziusie i bardzo ją kocha i stara się nią zajmować jak u nich jesteśmy

Ale fajniusi Szymonek:) dobrze, że ma już kontakt z dzidziusiami :D A Eryk sie zabarykadował, oj kiepskawy mam humorek dzis ;/, zmykam

Daj spokoj tygrysku, wczoraj całe mieszkanie posprzatalam, pojechalismy !!autobusem!! (że niby mi sie nie chce prowadzic, a chcialam zeby mnie wytrzeslo) do kina do centrum, po powrocie jeszcze zrobilam prasowanie, powiesilam pranie, a ten dalej nie chce wylezc, szlak mnie jasny trafi zaraz!!!:wściekła/y:

czesc dziewczyny długo mnie nie było ale ciagle latam po lekarzach najpierw kinga miała angine a po kindze maja mi sie rozchorowała prawdopodobnie jest alergiczka tak jak jej starsza siostra czyli powtórka z rozrywki do arelgologa terminy na sierpien idzie sie załamac moze wiecie od jakiego wieku mozna podawac zyrtec?

reklama
kinga, ja wcale nie wiem czy wije gniazdko... ja sie zmuszam do pracy nie to żeby mi sie specjalnie chciało ;/ brzucho wysoko ciągle:baffled::sick: Rodzić bede w zdrojach, tam leżałam na podtrzymaniu i nie bylo źle( fenomenalnie też nie), no i maja najlepszy sprzet do ratowania noworodków, a ponadto autkiem mam 3 minutki z Bukowego.:tak:;-)

Do góry