reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

to tyle zachodu z takim sześciolatkiem, rety to juz za 2 latka mnie czeka, ale my w baniach to mamy taki system, że dzieciaczki ida do zerówki w przedszkolu, albo w szkole i to onezamawiajaksiązeczki i takie tampodstawowe rzeczy ale pewnie to drozej wyniesie noiżsamemu popfatygowac się do księgarni, a jeśli chodzi o takie szkolne pierdoły to dostajemy liste zakupów i do połowy września trzeba się sprawić, ale zostaja jeszcze ubranka, kapcie i stroj gimnastyczny, alez tym to ja pwenie poczekam na ostatnia chwile bo mój Szymonek to rośnie ekspresowo.

reklama
moja kinga w tamtym roku szkolnym szła do zerówki strasznie sie denerwowałam bo cały czas siedziała ze mną w domu ale szybko sie odnalazła w grupie i uwielbia chodzic do szkoły pieknie czyta liczy i wspaniale sie bawi wszystko zależy od nauczycielki Kinga ma wspaniałą panią

Hej hej :) Ja byłam w warszawie u koleżanki, pojechałam sobie odpocząc :-D od rodzinki, bo taki ostatnio mnie dół łapał, że pomyślałam, że czas sie wyluzowac, nie za bardzo mi to wyszło, ale zawsze to pare dni spania do 10 każdemu lepiej zrobi :-D
Fajnie, że macie juz ten zabieg z Mają już zaliczony i że wszytko ok. U nas jakoś leci, ale faktycznie pogoda może dobić...:-(
Natalka dziś jakas takie nieswoja, ma lekka gorączke i marudziła cały dzień, nie wiem czy to zeby, czy jakies przeziębienie (mam nadzieje,że nie!!) jest jeszcze opcja 3 ;-) moze to byc efekt poszczepienny ... i bądź tu mądry człowieku :-D

też by mi się przydało odpocząć od moich chłopaków (duzegi i małego) i pożyć wygodnie bez gotowania i sprzątania, straszę ich ze poproszę lekarkę o to zeby mnie do szpitala zapakowała chociaż na 5 dni, odpoczne sobie a oni ode mnie.

JA TEZ CZASAMI MAM DOŁY I DOŁKI ALE USMIECHY MOICH DZIEWCZYN WSZYSTKO MI WYNAGRADZAJA.KINGA MA ANGINE I WYSOKA GORACZKE I ZNOWU SZPITAL W DOMU

Oj współczucia :no: szybkiego powrotu do zdrówka :tak::tak:
U mnie nie lepiej, Natalka od trzech dni ma gorączke i wysypke i do tego katar i oczywiscie wielki lament przez cały dzień uskutecznia :-( Prawdopodobnie jest to reakcja na ostatnie szcepienie, lekarka ostrzegała, że tak może być, ale do tego dochodzą jeszcze wychodzące czwórki, idzie się załamać !
Fakt, że jest już troszke lepiej, ale...:-( Pozdrowionka!!!!

:-)hello:D Bukowe się kłania, I ja i mój Kot pochodzimy ze Stargardu ale mieszkamy w Szczecinie już jakieś 7 lat :D
Jak widać mamusią mogę byc lada dzień, byle szybciej niż później bo te upały mnie zabiją, a tak bym się chętnie wyrwała na spacer do Puszczy.
Cieszę się że znalazłam ten watek, bo mam tylko jedna koleżankę dzieciatą w tej chwili, jakoś nikomu się nie spieszy:confused: a do piffa to ja się na razie nie nadaje... ale już niedługo :D;-)

witaj sorga, ty pewnie z czerwcówek, ja może nie jestem z samego szczecina ale to jednak najbliższe mi miasto na tym forum, też bym wolała szybcie urodzić niż dalej.

reklama
tak, czerwcóweczka, ale nie mam nic przeciw byciu majową czerwcówka hehehe. Ciąża już zaczyna ciążyć i tak mi się już spieszy do rozwiązania. Znając jednak los to po podtrzymaniu teraz przenoszę ;/
widze ze wy raczej już zaawansowane mamuski jesteście:D miło będzie poczytac o waszych doświadczeniach:tak::-D
Pozdrawiam

Do góry