reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
A dobrze,tylko rana jeszcze rwie czasami...a malenstwo dobrze,tylko ze daje nam w nocy popalic jak ma kolki :/ na cale szczescie zamowilam juz dla niej kropelki...smigamy spac:) dobranoc...

hejcia

niunia witaj spowrotem:D

mona aby małej szybko mineły koleczki:)

kurka chyba przez to ,ze coraz zimniej i ciemniej to z dzieciakami do pozna spie:D dzis wstalismy o 9.45 :d ale za to spac poszlismy po 22. a miałam takie plany na dzis,a nie moge wyjsc bo czekam na kuriera:( bo moj chłop z bratem i kolega złozyli sie na sprzet i ja musze na niego czekac-porazka:/

hej, ja jak zwykle ostatnio tylko z doskoku. Ciągle jestem w biegu, ale dzisiaj robię sobie wolne na uczelni i idę z Szymonem i ze znajomymi na pizzę:)

Mona oby kolki Was długo nie męczyły. My się od razu zabezpieczyliśmy i teściu przywiózł nam Sab Simplex z Niemiec, ale nadal stoją w szafce nieotwarte.

Czarodziejka ja wlasnie wczoraj zamowilam te kropelki i dzis mi juz przyszla paczuszka :) wiec od dzis zaczniemy malej je dawac.
Bo kolejna nocke mamy nie przespana,zasnela nam dzis dopiero nad ranem kolo 6 masakra,a od 23 dawala nam tak popalic ze szok:/

Mona6061 już małą męczy kolka?o jejciu współczuję :-( moja też ma tzn teraz już lżej ale nic jej nie podaję. Sab simplex musisz podawać regularnie, żeby działały a esputicon próbowałaś?

No Niuunia masakra juz mala mecza kolki :/ szkoda bo tak biedactwo sie meczy:/ od dzis dajemy do kazdej butli juz kropelki.Nie probowalam tego esputicon,to tez jakies kropelki????

reklama
Mona tak to też krople tylko, że polskie i daje się ich mniej kropel. Nie karmisz piersią?oj to małej muszą się jelitka ukształtować to dopiero będzie spokój - mam nadzieję, że nastąpi to szybko.

Do góry