reklama
assia duzo zdrówka dla Kacperka. kurka wszedzie angina, u mnie to tesciowa miała teraz szwagierki syn.mijam ich z daleka aby moi sie nie zarazili.
własnie moj DAmianek usiadł do mnie i mówi"mama ja cie kocham" och jak milutko)
własnie moj DAmianek usiadł do mnie i mówi"mama ja cie kocham" och jak milutko)
Witajcie.
Mona Gratulacje!
Ja też spieszę pochwalić się, że mój synuś Sebastian urodził się 13.10. o godz. 19.40 SN ważył 3170g i 54cm długi.
Rodziłam w Policach i bardzo sobie chwalę ten szpital, położna ratowała moje krocze i udało jej się choć troszkę pękłam ale jest o.k. W szpitalu spędziliśmy tydzień bo mały miał jakąś infekcję (jeszcze wewnątrzmaciczną) i musieli podawać mu antybiotyk.
Zobacz załącznik 294319
Mona Gratulacje!
Ja też spieszę pochwalić się, że mój synuś Sebastian urodził się 13.10. o godz. 19.40 SN ważył 3170g i 54cm długi.
Rodziłam w Policach i bardzo sobie chwalę ten szpital, położna ratowała moje krocze i udało jej się choć troszkę pękłam ale jest o.k. W szpitalu spędziliśmy tydzień bo mały miał jakąś infekcję (jeszcze wewnątrzmaciczną) i musieli podawać mu antybiotyk.
Zobacz załącznik 294319
czarodziejka87
Fanka BB :)
ryba gratulacje piękne ma Sebastianek włoski. pewnie starszy bart dumny?
mona gratulacje, sliczne dzieciątko
ryba dla ciebie również gratulacje
aż mi się zatęskniło do czasów kiedy moje były malutkie, leżały grzecznie w łożeczku, a teraz brykają że aż oka nie można z nich spuścić:-):-):-):-):-)
no ale za to teraz miło słyszeć od nich - mamo kocham cię
ryba dla ciebie również gratulacje
aż mi się zatęskniło do czasów kiedy moje były malutkie, leżały grzecznie w łożeczku, a teraz brykają że aż oka nie można z nich spuścić:-):-):-):-):-)
no ale za to teraz miło słyszeć od nich - mamo kocham cię
M
Mona6061
Gość
Ryba Sebastianek uroczy!! GRATULACJE!!!
reklama
M
Mona6061
Gość
No witamy Niuunia )