reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Szymonek wszystkiego naj naj... :)

assia masz racje to tez zalezy od dziecka:))

mona próboj dawac małej cyca- pomecz sie ale warto:) to sama przyjemnosc jak dziecko je z cyca.i szybciej sie bedziesz goic:))

reklama
assia duzo zdrówka dla Kacperka. kurka wszedzie angina, u mnie to tesciowa miała teraz szwagierki syn.mijam ich z daleka aby moi sie nie zarazili.

własnie moj DAmianek usiadł do mnie i mówi"mama ja cie kocham" och jak milutko:))

Witajcie.

Mona Gratulacje!

Ja też spieszę pochwalić się, że mój synuś Sebastian urodził się 13.10. o godz. 19.40 SN ważył 3170g i 54cm długi.
Rodziłam w Policach i bardzo sobie chwalę ten szpital, położna ratowała moje krocze i udało jej się choć troszkę pękłam ale jest o.k. W szpitalu spędziliśmy tydzień bo mały miał jakąś infekcję (jeszcze wewnątrzmaciczną) i musieli podawać mu antybiotyk.
Zobacz załącznik 294319

ryba gratulacje,jaki śliczny sebastianek i imie tez bardzo ładne:)) ale juz wszystko dobrze?? oj malutki juz antybiotyk musiał dostawac,a jakie ma boskie włoski:D

mona gratulacje, sliczne dzieciątko
ryba dla ciebie również gratulacje
aż mi się zatęskniło do czasów kiedy moje były malutkie, leżały grzecznie w łożeczku, a teraz brykają że aż oka nie można z nich spuścić:-):-):-):-):-)
no ale za to teraz miło słyszeć od nich - mamo kocham cię:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry