reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ale mam dzisiaj leniwy dzień M ma wolny weekend, więc lenimy się całą naszą trójka, jedyne co to rano wysprzątałam kuchnie jak moje chłopaki spały i później razem z M zrobiliśmy obiadek
Ale miałam dzisiaj dziwną sytuację-jakaś dziewczyna chodziła po klatce i pukała do wszystkich mieszkań szukając jakiejś Marzeny, przy kości i z ciemnymi włosami, która ma wilczura... Tak się zakręciła, że przyszła do nas dwa razy, więc w końcu zapytaliśmy z M o co chodzi. Myślałam, że może pies tej babki kogoś pogryzł czy coś skoro o nim wspomniała, a dziewczyna do nas, że szuka swojego chłopaka, bo dowiedziała się, że gdzieś tutaj przychodzi do tego bloku i spotyka się z tą babką...
Ale miałam dzisiaj dziwną sytuację-jakaś dziewczyna chodziła po klatce i pukała do wszystkich mieszkań szukając jakiejś Marzeny, przy kości i z ciemnymi włosami, która ma wilczura... Tak się zakręciła, że przyszła do nas dwa razy, więc w końcu zapytaliśmy z M o co chodzi. Myślałam, że może pies tej babki kogoś pogryzł czy coś skoro o nim wspomniała, a dziewczyna do nas, że szuka swojego chłopaka, bo dowiedziała się, że gdzieś tutaj przychodzi do tego bloku i spotyka się z tą babką...
Witajcie! Mam na imie Magda, ma 9-cio miesiecznego synka Wiktorka, ktory jest bardzo pogodnym i wesolym chlopcem a zarazem troszke leniwym. Do tej pory nie siedzial, nie pelzal ani nie raczkowal ale na szczescie od tyg zaczal sie jakis przelom maly wprawdzie nie siedzi ale zaczyna raczkowac i teraz go wszedzie go pelno, a mi ciezko sie ogarnac ;-) Ciesze sie ze jest jeszcze jedna mamusia ze zdroji:-):-):-). Jak na razie siedze z malym w domku maz prowadzi wlasna firme wiec calymi dniami jestem sama bo pracuje od rana do nocy.... i tak troche nudno mi samej..... Zanim maly sie pojawil na swiecie prowadzilam tez swoja firme bylam masazystka.... bardzo tesknie za praca i czasem mam dosc wszystkiego i chetnie bym znowu wrocila do pracy.... ale rano jak budzi mnie ten slodki usmiech Wiktorka to cieszy mnie kazda chwila spedzona z synkiem. Oprocz opieki nad malym organizuje teraz wesele swoje i siostry ktore robimy razem w lipcu, siostra mieszka w Norwegii i na dniach spodziewa sie dziecka wiec wszystko spadlo na mnie :-)
Czarodziejka rozbawila mnie bardzo ta historia, czego to ludzie nie wymysla
Dziewczyny powiedzcie mi macie jakies fajne stronki odnoscie wprowadzania nowych produktow w diecie niemowlecia, u mnie na forum az wrze na ten temat a widze ze macie starsze dzieciaczki wiec moze jakies porady co i kiedy powinno sie wprowadzac???
royannko śliczne dzieciaczki:-)
Czarodziejka rozbawila mnie bardzo ta historia, czego to ludzie nie wymysla
Dziewczyny powiedzcie mi macie jakies fajne stronki odnoscie wprowadzania nowych produktow w diecie niemowlecia, u mnie na forum az wrze na ten temat a widze ze macie starsze dzieciaczki wiec moze jakies porady co i kiedy powinno sie wprowadzac???
royannko śliczne dzieciaczki:-)
Ostatnia edycja:
Cześć owca, ja tez mieszkam w zdrojach. Też cały prawie cały czas jestem sama bo mój mąż pracuje od rana do nocy tylko że ja mam troje dzieci więc się nie nudze) I też mam siostre w norwegi ale ślub już wzięła w lipcu prawie 2 lata temu)
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
owca a kosmetyczki nie będziesz potrzebowała po powrocie do pracy? bo ja za rok kończę studium na Jabłoniowej:-)
iwonko pytałam dziś o ceny zabiegów jakbyś chciała się umówić, najdroższy kosztuje 70zł a ceny innych wahają się od 40 do 60zł, a ja będę miała praktyki dopiero w czerwcu, a u fryzjerek cena maksymalna za full serwis to 45zł(mycie, kolor, maska, modelowanie)
ja dziś na pracowni robiłam maski ziołowe i termoaktywne, śmiechu jak zwykle po pachy, dałam radę na 2 fotele zrobić te maski
iwonko pytałam dziś o ceny zabiegów jakbyś chciała się umówić, najdroższy kosztuje 70zł a ceny innych wahają się od 40 do 60zł, a ja będę miała praktyki dopiero w czerwcu, a u fryzjerek cena maksymalna za full serwis to 45zł(mycie, kolor, maska, modelowanie)
ja dziś na pracowni robiłam maski ziołowe i termoaktywne, śmiechu jak zwykle po pachy, dałam radę na 2 fotele zrobić te maski
witam sie wieczornie ale dziś ta niedziela strasznie pomału mi zleciała a tu jeszcze 3 tyg do powrotu męża :--(
czarodziejka oj ja tez czekam na męża by mieć tali leniwy dzień bo póki co to padam na pysk jak to sie mowi
jeszcze troszkę trzeba mi czasu by przyzwyczaić sie do wszystkiego zawsze to część obowiązków mama miała tez wiec ja miałam lżej a teraz sama :--(
matylda musimy sie umówić na te zabiegi co kiedyś gadałyśmy na gg a jakos tak zlecialo i wiecznie zabiegana jestem jak nie z mieszkaniem to teraz znów rehabilitacje z małym i tak w kolo ale jak cos jak tylko znajdę troszkę więcej czasu to sie umówimy;-);-)
a to my nasza trójeczka tatusia brak
czarodziejka oj ja tez czekam na męża by mieć tali leniwy dzień bo póki co to padam na pysk jak to sie mowi
jeszcze troszkę trzeba mi czasu by przyzwyczaić sie do wszystkiego zawsze to część obowiązków mama miała tez wiec ja miałam lżej a teraz sama :--(
matylda musimy sie umówić na te zabiegi co kiedyś gadałyśmy na gg a jakos tak zlecialo i wiecznie zabiegana jestem jak nie z mieszkaniem to teraz znów rehabilitacje z małym i tak w kolo ale jak cos jak tylko znajdę troszkę więcej czasu to sie umówimy;-);-)
a to my nasza trójeczka tatusia brak
Załączniki
czarodziejka87
Asia ale masz śliczne dzieciaczki córeczka urocza:-)
Ja cały tydzień siedzę sama z małym M ma wolny dopiero weekend.
Ja cały tydzień siedzę sama z małym M ma wolny dopiero weekend.
frotka 74
Royanna i Asia macie przefajniuśkie dzieci
My dzisiaj nareszcie sami Goście przybyli na urodziny synka a zwłaszcza teściowa wyjechali uff Niby spoko kobietka ale jest pielęgniarką i ma 5 dzieci wiec nie umiała mnie nie pouczac...Zmęczona jestem po prostu. Poczytam co na forum, stęskniłam sie za Waszymi literkami.
My dzisiaj nareszcie sami Goście przybyli na urodziny synka a zwłaszcza teściowa wyjechali uff Niby spoko kobietka ale jest pielęgniarką i ma 5 dzieci wiec nie umiała mnie nie pouczac...Zmęczona jestem po prostu. Poczytam co na forum, stęskniłam sie za Waszymi literkami.
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
asiu umówimy się jak już wszystko sobie poukładasz i znajdziesz chwilkę czasu, to będzie depilacja i coś jeszcze?
frotka 100 latek dla Miłoszka niech wam się zdrowo chowa i wyrasta na wspaniałego mężczyznę
frotka 100 latek dla Miłoszka niech wam się zdrowo chowa i wyrasta na wspaniałego mężczyznę