reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Ja tylko na chwile. W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!

Ale Wam zycze milego dnia babeczki!!!

Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....

Ja tylko na chwile. W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!

Ale Wam zycze milego dnia babeczki!!!

Dużo zdrówka dla Was, trzymajcie się.

Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....

Cześć:-) a z jakiej dzielnicy jesteś?

Czesc witaj, napisz skąd jesteś, ja chętnie na jakiś spacerek się wybiore bo juz chyba wiosna niedługo.

hej a my po drugim spacerku, jak narazie to rekord w wychodzeniu tej zimo-wiosny :-D

royanko współczuję rota, ucałuj chłopców od nas:tak:
muminka zaglądaj częściej do nas

czesc babeczki
ja melduje się po 5 dniowym odpoczynku od codzienności i od dzieci:happy2:
szusowaliśmy sobie na nartkach firmowych w austrii a teraz juz niestety robotka:sorry2:

W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!
zdrówka życzę !!! a swoja droga jak juz facet zaczyna chorowac to koniec świata
witaj - no i powiedz coś więcej o sobie - gdzie mieszkasz?
matylda - no niedługo to się dopiero zaczną długasne spacery:tak: tylko dla mnie jeszcze ciut cieplej mogłoby być:sorry2:

witam też pozostałe mamy

i wszystkiego najlepszego dla Miłoszka

pozdrawiam

witam

my dzis zaliczyliśmy spacerek 3 godz z tego 2 po lesie oliwia sie wyszlala ze jak wróciła do domu to siedziala chyba z 3 godz i tylko jeść wolała :-D:-D:-D

muminka witaj opowiedz więcej o sobie ???

royanko współczuje chorób oj wiem jak to jest my mielsimy pol grudnia i początek stycznia w chorobach dużo zdrówka dla was

Cześć dziewczyny
Widzę, że jest już informacja o spotkaniu BB. Jeszcze nie wiadomo w jakim terminie i gdzie będzie. Czy macie ochotę wybrać się na to spotkanie? Ja myślę, że może być fajnie...

Pozdrawiam wszystkie szczecinianki

reklama
Cześć dziewczyny
Widzę, że jest już informacja o spotkaniu BB. Jeszcze nie wiadomo w jakim terminie i gdzie będzie. Czy macie ochotę wybrać się na to spotkanie? Ja myślę, że może być fajnie...

Pozdrawiam wszystkie szczecinianki

Fajnie, że BB organizuje spotkanie:-) mam tylko nadzieję, że termin i miejsce spotkania mi podpasują:-) wtedy oczywiście się wybiorę:tak:

Do góry