reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
U mnie w rodzinie też jest tak, że chrzestna ubiera maluszka. Ale niby u mojego M czegoś takiego nie ma, a chrzestna jest z jego strony i kupuje tylko białą szatkę
aniulla26
mamuśka
Moj Borysek jest z 21 lutego :-) tak jak ja , taki sobie prezencik zrobilamAniulla a z którego jest Borys bo moja Marysia z 18 lutego.
a gdzie mieszkacie ? moze beda razem do szkoly chodzili , hihi i bedzie Borysek ciagnal Marysie za warkocze ;-)
aniulla26
mamuśka
hehe czyli wszystko mozliwe ;-) ale to jeszcze troche czasu , chociaz patrzac jak ten rok zlecial to pewnie zanim sie obejrze Borys juz bedzie do podstawowki smigal
kurcze dziewczyny mam problem z tym roczkiem, nie wiem jakie menu zafundowac rodzince, nie chce robic obiadu bo nie mam na to czasu zeby przy garach stac, ale jakies przekaski bym chciala podac tylko, ze oprocz koreczkow nic mi do glowy nie przychodzi:-( ogolnie chce zrobic 2 sałatki , koreczki , torta oczywiscie zamowic , myslicie , ze to wystarczy?? czy malizna smierdzi ;-) ??
kurcze dziewczyny mam problem z tym roczkiem, nie wiem jakie menu zafundowac rodzince, nie chce robic obiadu bo nie mam na to czasu zeby przy garach stac, ale jakies przekaski bym chciala podac tylko, ze oprocz koreczkow nic mi do glowy nie przychodzi:-( ogolnie chce zrobic 2 sałatki , koreczki , torta oczywiscie zamowic , myslicie , ze to wystarczy?? czy malizna smierdzi ;-) ??
to zalezy na ile osob
ja w niedziele parapetowe robi i sama nie mam pomysłu myślałam tez o 2 sałatkach o pałkach z kurczaka na ciepło zeby cos było jakieś ciasto i nie wiem co jeszcze
troche problemow mi sie zwaliło o na głowe na raz i jeszcze myslec o imprezce
ja w niedziele parapetowe robi i sama nie mam pomysłu myślałam tez o 2 sałatkach o pałkach z kurczaka na ciepło zeby cos było jakieś ciasto i nie wiem co jeszcze
troche problemow mi sie zwaliło o na głowe na raz i jeszcze myslec o imprezce
aniulla26
mamuśka
na ok 10 osob , tez myslalam cos na cieplo , i wlasnie albo kurczaczka pieczonego albo frankfurterki tak na szybko podgrzac
ANAAA
Dobre pomysly macie ja bym zrobila salatke z kurczaka wedzonego z ananasem i zwyklom warzywna, paleczki kurczaka, i barszczyk z pasztecikami i tyle wiadomo ciastona ok 10 osob , tez myslalam cos na cieplo , i wlasnie albo kurczaczka pieczonego albo frankfurterki tak na szybko podgrzac
reklama
czarodziejka87
Kurcze dziewczyny Wy już roczki szykujecie, a u nas dopiero chrzciny...
Ale pewnie szybko nam zleci czas... jeszcze niedawno (12lutego 2009) robiłam test, a tu już mam takiego słodkiego szkraba:-)
Ale pewnie szybko nam zleci czas... jeszcze niedawno (12lutego 2009) robiłam test, a tu już mam takiego słodkiego szkraba:-)